דרוש מידע אלימות והזנחה

מצב
הנושא נעול.

HP מעצבת

משתמש מקצוען
אשמח לקבל מידע ממי שיודע איך אפשר לעזור למשפחה שיש בה אלימות וגם הזנחה של הילדים.
ואל תגידו לי כרגע מיד רווחה ומיד משטרה לא בגלל שאסור לעשות זאת, או שזה לא מה שנכון לעשות. אלא מחפשת דמות רבנית ומקצועית שתנחה בדיוק מה נכון לעשות.
למי פונים ? מתייעצים?
תנו שמות של רבנים ואנשי מקצוע.
תודה.
ומה יעשה הרב?
אין לו כלים ואפשרויות כספיות ואחרות כמו שיש לרשויות המדינה.

Bestimedia

לשעבר- צבעי פסטל :)
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
זה העניין. שאין לו סמכויות כמו שיש לרשויות המדינה.
המדינה היום מעצמה לא עושה הרבה, רק אם ממש ממש לוחצים...
(כולל משטרות, עדויות והרבה בלאגן...)

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
@מריומה ♧ אולי קופת הצדקה המקומית תעזור?
תגידו אתם. אולי מקסימום יתנו כסף לטיפולים ואם כן זה חשוב מאד.
אני לא יודעת איך הם עובדים ולא רוצה סתם לפנות ולדבר ולהתייעץ עם כל מי שזז, מחפשת באמת את האנשים היעילים והמבינים. ובשביל זה אני שואלת כאן למי שיש לו קצת מושג ולצערו נחשף לסיפורים קשים וגם הצליח לעזור ולו במקצת.

פצצת תאורה

משתמש מקצוען
תגידו אתם. אולי מקסימום יתנו כסף לטיפולים ואם כן זה חשוב מאד.
אני לא יודעת איך הם עובדים ולא רוצה סתם לפנות ולדבר ולהתייעץ עם כל מי שזז, מחפשת באמת את האנשים היעילים והמבינים. ובשביל זה אני שואלת כאן למי שיש לו קצת מושג ולצערו נחשף לסיפורים קשים וגם הצליח לעזור ולו במקצת.
אני לא יודע על איזו קופה מדובר אבל רוב קופות הצדקה כבר מזמן אינם רק נקודת לחלוקת כספים אלא הרבה מעבר לכך.

מתעניינת:)

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
קופצת על האשכול..
משפחה שאני משערת שיש אלימות אבל אין לי הוכחות, חובה עלי לעשות משהו?
מה שאני רואה זה צעקות הזויות, ילדים עם התנהלות מפוחדת ובמקרה אחד ראיתי מעשה קצת אלים מצד האמא ( זה היה בחוץ אז מה קורה בבית..)
מה שמוזר לי שעד היום גרתי ב3 דירות ובכל מקום מגורים זיהיתי לפחות משפחה אחת עם תסמינים.. אני רגישה מידי או שכל אחת פוגשת משפחות כאלה?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה