אני לא שמעתי על אף אחד שלוקח את הסכומים האלו.תתפלאי אבל גם זה יש.
ברור שבתיווך העסק ממש יותר בעייתי אבל זה לא סותר שגם בייעוץ יש ניצול ציני. אחוז 1 למשכנתא זה איכשהוא נורמלי, זה לא הסכומים שאמני מכיר.
היועצים הכי טובים שיש לוקחים 1%.
אני לא שמעתי על אף אחד שלוקח את הסכומים האלו.תתפלאי אבל גם זה יש.
ברור שבתיווך העסק ממש יותר בעייתי אבל זה לא סותר שגם בייעוץ יש ניצול ציני. אחוז 1 למשכנתא זה איכשהוא נורמלי, זה לא הסכומים שאמני מכיר.
נשמח לפרטים,אני לא צריך (עשיתי לבד)אבל מכיר אנשים שישמחואני לא שמעתי על אף אחד שלוקח את הסכומים האלו.
היועצים הכי טובים שיש לוקחים 1%.
יועצי משכנתאות לא מונעים מאדם רגיל לקחת משכנתא@Natan Galant יאאללה שנעבור ליועצי משכנתאות?
אם תרצה פרטים, אשלח באישי.נשמח לפרטים,אני לא צריך (עשיתי לבד)אבל מכיר אנשים שישמחו
חושב שזה לא הקאץ'. העניין הוא שהם שולטים בשוק ובמחירים מופקעים, המתווכים הגדילו לעשות וגם גורמים לעליית מחירים (וזה מכמה עסקאות שלאחרונה ששמעתי עליהם,ולא רק)יועצי משכנתאות לא מונעים מאדם רגיל לקחת משכנתא
מתווכים עם בלעדיות
וגם בלי
בעצם היכולת שלהם לתפוס עסקאות
מונעים ממי שרוצה לקנות בלי תיווך
תודהאם תרצה פרטים, אשלח באישי.
אין לי מושג איפה ראית יועצים שלוקחים יותר מ-1%.
וואי בכל הביררים שלי לא שמעתי על סכומים כאלהתתפלאי אבל גם זה יש.
מה שכמובן אומר שהמתווך צריך לשלם לנו על הזכות שהרוויח דרכינו...להיות מתווך בארץ ישראל
זה לא רק גמילות חסדים
זה גם לעזור ליהודים שיהיו להם אדמה בארץ ישראל
אני רק שאלה:להיות מתווך בארץ ישראל
זה לא רק גמילות חסדים
זה גם לעזור ליהודים שיהיו להם אדמה בארץ ישראל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: