מקווה שאף אחד\ת לא ייפגע,
אך, תסלחו לי האשכול הזה מתחילתו ועד סופו הוא הזיה. נראה שחלק מהכותבים\ות חי בבועה של עצמו ולא קולט עבודה [או שמא עבודת כפיים] מה היא.
כמתעסקת בנדל"ן שנים רבות, אני מציעה לכל הבכיינים כאן במקום לעבוד בעבודות פרך.. [כתיבה גרפיקה הייטק וכדו'] פשוט תתחילו עם תיווך נדל"ן ואז 'אוטומטית' תהיו 'גנבים' 'עושקים' או עוד כל מיני תיוגים, אך בד בבד פשוט תתעשרו...
כמי שמכירה היטב עוד מקצועות, אין...... ולא תהיה עבודה קשה סביב השעון, מיזעת ומטרטרת, ולעיתים אף לא מתגמלת כתיווך נדל"ן, שונה הדבר לחלוטין ממי שבשעה 4 אורז\ת את החפצים וחוזר הביתה.. כי מתווכים לא גומרים בשעה 4 לא 5 ואצל אנ"ש גם לא ב12 בלילה, גם אין בין הזמנים ולא חופשת מחלה.
מישהו כאן בדק לאחרונה את מחירי הפרסום בעיתונות, מדיה וכדו'? פרסום רחוב ושילוט? מחירי הדלק שמתווכים משתמשים בו ללא הגבלה? מיסים מטורפים של עצמאיים? הוצאות משרד שלא נגמרות?
מישהו כאן ניסה להתחיל את החודש בלי כל ידיעה מה יהיה בהמשך? אז זהו שלא, וגם על זה גובים כסף...
אמנם יש מתווכים שאינם ישרים, אך כמו בכל עסק יש ויש, ואם אתם רוצים ראש שקט ושלוות הנפש פשוט תקחו מתווך\ת טוב\ה אחרי בירור ותראו כי טוב.
אם יש ס"ד הרי שיש הצלחה ויש כסף ואם יש פחות ס"ד אין כסף.. ולצערי, יש הרבה כאלו,. במחקר שנערך נמצא ש90% מבעלי רשיון תיווך עוזבים את העבודה בשנה הראשונה, ולא לחינם.
לגופו של עניין, אם אתם מחפשים דירה לקניה או להשכרה ואתם כ"כ לא סומכים על המתווכים ולא מבינים על מה ולמה הם גובים בכלל כסף, או את גובה הסכום, פשוט אל תתעסקו איתם, יש מספיק 'חכמים' שסוגרים עסקאות ללא מתווכים [ועוד חושבים שנעשו בעלי עסקים וראש גדול] אם אתם רוצים מתווכים תתקשרו אליהם וככל הנראה תודו לי.