החשבון שלי הוא שאם הם יצליחו לקרקע את המוכר הפוטנציאלי ולהוריד את הסכום הזה ועוד קצת ממה שהמוכר דמיין לו באישון ליל - זה שווה את זה.אני לא מסכים גם לסכום הזה
על איזה שירות אחר מקבלים כזה סכום?
החשבון שלי הוא שאם הם יצליחו לקרקע את המוכר הפוטנציאלי ולהוריד את הסכום הזה ועוד קצת ממה שהמוכר דמיין לו באישון ליל - זה שווה את זה.אני לא מסכים גם לסכום הזה
על איזה שירות אחר מקבלים כזה סכום?
אז אחרי שתשמע את המחיר תוכל לסכם איתם בדיוק את זההחשבון שלי הוא שאם הם יצליחו לקרקע את המוכר הפוטנציאלי ולהוריד את הסכום הזה ועוד קצת ממה שהמוכר דמיין לו באישון ליל - זה שווה את זה.
הסכום אכן לא פרופורציונאלי, אולי התרגלנו.אבל באופן גורף לגבות סכום מטורף ולא פרופורציונאלי????
מחיר הדירה לא אמור להיות כלל פקטור בקביעת מחירי התיווךאבל גם מחירי השוק לא פרופורציונליים, מה נעשה? ברגע שאני מקבלת תועלת שוות ערך עבור השירות הדבר כבר יותר מתישב לי.
אולי לא יצאנו ברורים.לגופו של עניין, אם אתם מחפשים דירה לקניה או להשכרה ואתם כ"כ לא סומכים על המתווכים ולא מבינים על מה ולמה הם גובים בכלל כסף, או את גובה הסכום, פשוט אל תתעסקו איתם, יש מספיק 'חכמים' שסוגרים עסקאות ללא מתווכים [ועוד חושבים שנעשו בעלי עסקים וראש גדול] אם אתם רוצים מתווכים תתקשרו אליהם וככל הנראה תודו לי.
אולי תכתבי את האזור שאת מחפשת כך הציבור יוכל לנסות לעזור לך.אני לא מחפשת בבית שמש.
חלומות באספמיא!שדכן עובד קשה פי כמה?
כנראה אף לא עבדת בתיווך או בשדכנות
שדכנות המתווך עבודתו נגמרת בערך בשלב הפגישה ראשונה שניה
הוא לא מנהל משא ומתן כמעט
וכמובן לא נוגע לאנשים בכסף שבסופו של דבר זה הדבר שהכי נוגע באנשים..
אגב דירות טובות וקלות לא ממליץ לקחת מתווך בפרט אם אתה צעיר ולא פרייאר
אבל תראה מה קורה לבחורים מבוגרים... קח דירת ירושה או דירה שצריכה "שימכרו אותה"
א. עובדת לא עובדאולי לא יצאנו ברורים.
אנחנו סומכים על המתווכים ורוצים לעבוד איתם!
אנחנו רק רוצים שיסבירו לנו למה גובים על תיוך לפי שוי הדירה?
יש לך הסבר לזה?
אדוני ה''עובד קשה' יותר מכולם פה?
אני יחזור ויסביר.אולי לא יצאנו ברורים.
אנחנו סומכים על המתווכים ורוצים לעבוד איתם!
אנחנו רק רוצים שיסבירו לנו למה גובים על תיוך לפי שוי הדירה?
יש לך הסבר לזה?
אדוני ה''עובד קשה' יותר מכולם פה?
לא מדויק. יש את מידרג וגט מובינג. הגעתי דרכן להובלות איכותיות. אבל לא שילמתי על זה יותר, אלא אדרבה, לקחתי את הכי זול.אף אחד לא משלם למתווך כדי שימליצו לו על הובלות (חוץ מהמוביל שזקוק לפרסומת).
השאלה היא אחת, הפער בין מחירי הדירות לפני 15 שנה להיום הוא באזור פי 4-5, והאחוזים נשארו 2-2.5 אחוז, זאת אומרת שהרווח שלהם עלה ב15 שנה פי 4-5. לא מכיר שום מקצוע שהעליה בשכר היא כזאת דרסטית.מקווה שאף אחד\ת לא ייפגע,
אך, תסלחו לי האשכול הזה מתחילתו ועד סופו הוא הזיה. נראה שחלק מהכותבים\ות חי בבועה של עצמו ולא קולט עבודה [או שמא עבודת כפיים] מה היא.
כמתעסקת בנדל"ן שנים רבות, אני מציעה לכל הבכיינים כאן במקום לעבוד בעבודות פרך.. [כתיבה גרפיקה הייטק וכדו'] פשוט תתחילו עם תיווך נדל"ן ואז 'אוטומטית' תהיו 'גנבים' 'עושקים' או עוד כל מיני תיוגים, אך בד בבד פשוט תתעשרו...
כמי שמכירה היטב עוד מקצועות, אין...... ולא תהיה עבודה קשה סביב השעון, מיזעת ומטרטרת, ולעיתים אף לא מתגמלת כתיווך נדל"ן, שונה הדבר לחלוטין ממי שבשעה 4 אורז\ת את החפצים וחוזר הביתה.. כי מתווכים לא גומרים בשעה 4 לא 5 ואצל אנ"ש גם לא ב12 בלילה, גם אין בין הזמנים ולא חופשת מחלה.
מישהו כאן בדק לאחרונה את מחירי הפרסום בעיתונות, מדיה וכדו'? פרסום רחוב ושילוט? מחירי הדלק שמתווכים משתמשים בו ללא הגבלה? מיסים מטורפים של עצמאיים? הוצאות משרד שלא נגמרות?
מישהו כאן ניסה להתחיל את החודש בלי כל ידיעה מה יהיה בהמשך? אז זהו שלא, וגם על זה גובים כסף...
אמנם יש מתווכים שאינם ישרים, אך כמו בכל עסק יש ויש, ואם אתם רוצים ראש שקט ושלוות הנפש פשוט תקחו מתווך\ת טוב\ה אחרי בירור ותראו כי טוב.
אם יש ס"ד הרי שיש הצלחה ויש כסף ואם יש פחות ס"ד אין כסף.. ולצערי, יש הרבה כאלו,. במחקר שנערך נמצא ש90% מבעלי רשיון תיווך עוזבים את העבודה בשנה הראשונה, ולא לחינם.
לגופו של עניין, אם אתם מחפשים דירה לקניה או להשכרה ואתם כ"כ לא סומכים על המתווכים ולא מבינים על מה ולמה הם גובים בכלל כסף, או את גובה הסכום, פשוט אל תתעסקו איתם, יש מספיק 'חכמים' שסוגרים עסקאות ללא מתווכים [ועוד חושבים שנעשו בעלי עסקים וראש גדול] אם אתם רוצים מתווכים תתקשרו אליהם וככל הנראה תודו לי.
מכרנו לאחרונה דירה, עו"ד קיבל 5500 ש"ח, מתווך לו היה מעורב בעסקה היה מקבל יותר מ30 אל"ש ,כאן ששואלים מדוע שכר טרחת עו"ד לא קבועה ושאר מקצועות שעובדות לפי אחוזים.
אגב, מה האפשרות האחרת? שיקחו מחיר קבוע? כמה? מי יקבע?
לא זה ולא זה!השאלה היא אחת, הפער בין מחירי הדירות לפני 15 שנה להיום הוא באזור פי 4-5, והאחוזים נשארו 2-2.5 אחוז, זאת אומרת שהרווח שלהם עלה ב15 שנה פי 4-5. לא מכיר שום מקצוע שהעליה בשכר היא כזאת דרסטית.
אז זה אומר אחד מהשניים או שהמתווכים לפני 15 שנה חיו ממשכורות רעב מהיד לפה על גבול ההתנדבות, או שהמתווכים היום מתעשרים בקלות.
למה מה השקיע העו"ד בדירה? פרסום? ריצות טרטורי שכל?מכרנו לאחרונה דירה, עו"ד קיבל 5500 ש"ח, מתווך לו היה מעורב בעסקה היה מקבל יותר מ30 אל"ש ,
נשמע פרופורציונלי לשנות הלימוד? לאחריות? למאמצים? (אל דאגה, טרטרנו את העו"ד די והותר)
באיזה מגזר ראית הכפלה של פי 5 בשכר ב15 שנה בעקבות עליית המדד?לא זה ולא זה!
גם היום כמו פעם עבודת התיווך היא קשה וסזיפית ולא מעשירה את בעליה...
וברור שפעם היה מספיק פחות כסף למחיה מדד המחירים לצרכן עלה הרבה הרבה
צר לי, אולי לא נפלתי על המתווכים הנכונים, עוד לא פגשתי את המתווך שענה לי לפני תשע - עשר בבקר.אני מאמין שטרטרתם את העו"ד בשעות העבודה שלו במשרד לא בבית ב12 בלילה ולא ביום שישי אחה"צ
אני יסביר קצת את עצמי...צר לי, אולי לא נפלתי על המתווכים הנכונים, עוד לא פגשתי את המתווך שענה לי לפני תשע - עשר בבקר.
באמת על כל עסקה הם משקיעים כך? אז אולי צריך אכן לתת לפי מאמץ כי נשמע שיש מדרג מאד נרחב של נותני שירות בתחום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: