זה כבר מראה שאתה לא מכיר את התחום... החוק קובע שלוקחים עד 2 % מכל צד וכן בשכירות חודש ראשון...
ואני לא מדבר על הרישיון שממש, אבל ממש לא קל לקבל.... ומי שעבר את זה יודע...
החוק לא קובע שום הגבלה על עמלת תיווך !!!
זה עניין של מה מקובל לשלם.
זה כבר מראה שאתה לא מכיר את התחום... החוק קובע שלוקחים עד 2 % מכל צד וכן בשכירות חודש ראשון...
ואני לא מדבר על הרישיון שממש, אבל ממש לא קל לקבל.... ומי שעבר את זה יודע...
@שלמה ישראליאני האחרון שרוצה לעצבן מישהו. ומחילה מכך מתווך/ת שמתעצבן/ת למקרא האשכול.
באמת שמעניין אותי אם יש מתווכים שמסכימים לסבר את אוזניי הכרויות, למה המחיר הנ"ל בגין העבודה הנ"ל.
מה ההצדקה.
סקרנות, באמת.
זה באמת מטעה@שלמה ישראלי
הנ"ל טוען שזו עבודה מאד קשה. אולי יסכים לפרט ולשכנע
תתיאשי מהר..טוב. שכנעתם.
אז מה אני צריכה לעשות כדי להיות מתווכת?
בשמחה רבה!קודם תסביר שני דברים:
1. תן הצדקה לבקש מאנשים כסף על כתיבה שיווקית.
2. תן הצדקה לדוג אנשים באמצעות כתיבה.
עד הערב אני עושה את זה.בשמחה רבה!
פתח אשכול בנושא ותתייג אותי.
מדויק.עברתי לאחרונה כמה מתווכים,
חלק היה פשוט הזוי, שאלו אותי כמובן לשמי, נתנו לי את מס' הטלפון של בעל הדירה וברכו אותי ב"צאתכם לשלום"
(בעל הדירה אמר לי שבסוף ירד מהמכירה, אחרי שבוע ראיתי את אותה מודעה אצל אותו מתווך, התקשרתי לשאול אותו אם משהו השתנה והוא ממש היה מופתע לשמוע שהדירה לא למכירה בסוף)
חלק אחר, רק ניבא לי נבואות אימה כמה השוק הולך לקפוץ, לטוס, להמריא כך שכדאי לי לתפוש את הדירה על שלל "מעלותיה" בשתי ידיים - סורי, אולי זה תינוקי אבל פשוט הוציא לי את כל החשק מהקניה, התקשתי להפריד בין התיווך לנכס.
אני חושב שזה התשובהאז מה אני צריכה לעשות כדי להיות מתווכת?
כל מחיר בעולם הוא מוצדק- כל עוד יש מי שמוכן לשלםאני האחרון שרוצה לעצבן מישהו. ומחילה מכך מתווך/ת שמתעצבן/ת למקרא האשכול.
באמת שמעניין אותי אם יש מתווכים שמסכימים לסבר את אוזניי הכרויות, למה המחיר הנ"ל בגין העבודה הנ"ל.
מה ההצדקה.
סקרנות, באמת.
מה לעשות שהצלחת לעצבן את המתווכים התמימים שמעולם לא עשו רע לאיש..אני האחרון שרוצה לעצבן מישהו. ומחילה מכך מתווך/ת שמתעצבן/ת למקרא האשכול.
מה ההצדקה.
סקרנות, באמת.
כמה זה נכון...בקיצור פתאום הבנתי למה משלמים תיווך.
ד"א, אני מכירה אחד שקנה שטח על הירח!כי הוא גם יכול במתק שפתיו לשכנע אותך לקנות שטח על הירח....
זה הכי מקומםנמשיך בזה שיש להם חלק מאד רציני בעליית מחירי הדירות (בשביל להרויח עוד כמה שקלים מה 2% המנופחים גם ככה, הם מעלים את מחירי הדירות)
התחברתי. מענין לדעת כמה זה באמת אמור לפתור ת'בעיהכבר מזמן טענתי שאחת הדרכים להיאבק במחירי הדירות היא הגבלת שכר המתווכים לשכר גלובלי ולא על פי אחוזים.
למה שמתווך ירוויח 50,000 ש"ח אם הוא יכול להרוויח 55,000 ש"ח?
לעומת זאת, אם מתווך ירוויח באופן שרירותי, נניח, אפילו 10,000 ש"ח על עיסקה (אני נדיבה...) ולא משנה בכמה מכר את הדירה, האינטרס שלו להוריד את מחיר הדירה יהיה ברור, כי ככל שמחיר הדירה נמוך, כך היא תימכר מהר יותר.
הגיוני, לא?
אני רק מצפה לחכם שישלח הצע"ח לחבר כנסת שיש לו מילה, אם עוד יש היום דבר כזה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: