כן קלי קלות (לא עשר דקות, אבל כמה שעות), לא נבחנתי בפועל אבל קראתי את הספרים פעםחחח
אמיתי?
כן קלי קלות (לא עשר דקות, אבל כמה שעות), לא נבחנתי בפועל אבל קראתי את הספרים פעםחחח
אמיתי?
סתם לסקרנות, מעניין לקרוא.כן קלי קלות (לא עשר דקות, אבל כמה שעות), לא נבחנתי בפועל אבל קראתי את הספרים פעם
מכירה מהתחום שנאלץ לשלם עשרות אלפי שקלים.זה כבר מראה שאתה לא מכיר את התחום... החוק קובע שלוקחים עד 2 % מכל צד וכן בשכירות חודש ראשון...
ואני לא מדבר על הרישיון שממש, אבל ממש לא קל לקבל.... ומי שעבר את זה יודע...
ברור, רק שכשיש קרטל של מתווכים, וכל דירה נמצאת בבלעדיות אצל מתווך - אין לך ממש מה לעשות, חוץ מלהכנעמי שלא מתאים לו לשלם תיווך שלא יקח מתווך.
זה לא נכון....כן עלות אגרת חידוש רשיון שנתי משהו כמו 950 ש''ח
סתם לסקרנות, מעניין לקרוא.
אילו ספרים?
יש ויש...משום מה, כשמכרתי את הדירה שלי ללא תיווך, וכמעט ללא פרסום - זה הלך ממש בקלות...
אגב זה ממש לא מעניין תהיה רגוע.סתם לסקרנות, מעניין לקרוא.
אילו ספרים?
אתה צודק זכור לי אחרת כנראה שהשתנה.זה לא נכון....
רישום לבחינה 500 אחרי שעברת בהצלחה את הבחינה 250 ש"ח לקבלת הרישיון, וכן אגרה שנתית של נראה לי מאתיים או 250 ש"ח...
ואני לא מדבר על זה שמאוד קשה לעבור את הבחינה בלי ללמוד במקום לימודים מסודר שזה עולה עוד כמה אלפי שקלים....
מה תוכנם?אגב זה ממש לא מעניין תהיה רגוע.
תקרא, בעיקר את הספר השני.מה תוכנם?
לא נראה לי שיש מישהו שמעניין אותו חוקי נדל"ן...מעניין או לא זה תלוי כמה מעניין אותך חוקי נדל''ן
הם רצו. העדפנו להרוויח 5.000 ש" יותר, והקונים ירוויחו 15.000 ש"ח, מאשר שהמתווך יקבל את זהיש ויש...
אגב אני לא ממליץ לאף מוכר שיש לו דירה טובה שתיחטף בקלות לפנות למתווך...
אל תדאג הם ירוצו אחריך בלי שתצטרך להוציא אפילו סנט אחד...
חכם מאוד...הם רצו. העדפנו להרוויח 5.000 ש" יותר, והקונים ירוויחו 15.000 ש"ח, מאשר שהמתווך יקבל את זה
אהה. לא נוצץ חוץ מהמשכורת.חכם מאוד...
אגב זה נראה ששמת עין על מקצוע התיווך...
זה לא כזה נוצץ...
על סמך מה את אומרת את הדברים הנ"למתווכי אנשים (שדכנים, בלע"ז), עובדים הרבה יותר קשה, ולא נוגעים בשולי הרווחים שלכם. אגרה? אפילו לא פרומיל מהרווחים.
על סמך השטח שצועק את דברו.על סמך מה את אומרת את הדברים הנ"ל
זה נראה שעסקת פעם במקצוע הזה אני ממש לא מתחבר למה שאמרת...
ושכחת לכתוב שזה בשחור. (דהיינו בלי מס)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: