מה זה קל בגיטרה?איזה קשקוש מוחלט.
מי שאומר שפסנתר זה קל שיעלה הסרטה שלו מנגן את הסימפוניה ה36 של מוצהרט.
לנגן Am Em C ולמתקדמים גם F מוקטן?
מה זה קל בגיטרה?איזה קשקוש מוחלט.
מי שאומר שפסנתר זה קל שיעלה הסרטה שלו מנגן את הסימפוניה ה36 של מוצהרט.
נזכיר מה הלך פה?לא התייחסתי לויכוח איזה כלי יותר קל
לא יודע מי החליט שכינור הכי קשה!
מי שהחליט שגיטרה זה קל...
על זה התכוונתי!זה הקב"ה שהחליט לברוא כך את העולם.
יש איזה דיסק של ירון גרשובסקי שמנגן נטו פסנתר אבל עם קצב והכל מי שישמע את זה יבין על מה מדובר!הלכתי על זה.
כינור הוא כלי מלודי, כל ילד בן 7 יכול לשמוע אם זה מזייף או לא.
פסנתר הוא כלי הרמוני, אין סוף למה שאפשר להוציא ממנו, וחייבים אוזן מוסיקלית ברמות.
אא"כ מנגנים סולו, ולא על זה מדובר.
יש משהו במקצב של השיר בהתחלה שקצת צורם לי, אני צודק?יש איזה דיסק של ירון גרשובסקי שמנגן נטו פסנתר אבל עם קצב והכל מי שישמע את זה יבין על מה מדובר!
לשמוע את הקטע של ירון ולדבר על יונתן הקטן שילד קטן מנגן???יש משהו במקצב של השיר בהתחלה שקצת צורם לי, אני צודק?
חוץ מזה, שמה שאמרו על כינור שהוא קשה זה בגלל הבדל יחיד- ההתחלה שלו. בפסנתר - תתן לכל ילד בן 7 לנגן 'יונתן הקטן' - והוא יידע, אבל בכינור, הוא צריך להתאמן המה שעות טובות עד שיידע רק להוציא כמה צלילים מהכינור, וזה מתיש ומייאש.
חוץ מזה בכינור (עד כמה שידוע לי) אתה חייב לשלוט בסולמות כדי להתחיל לנגן (אא"כ מישהו לימד אותך איזה שיר מסויים, אבל אני מדבר על לקרוא תוים), ובפסנתר- אתה צריך לדעת רק איפה הפתיחה של המפתח סול, ולנגן. הרי זה לא סוד שעל אורגן שהוא בנוי על אותו עיקרון נגינה - כל ילד שקצת מתעסק, יודע לנגן בו. משא"כ בכינור.
אגב, האם בפסנתר יש שימוש ברבעי טונים כמו שיש בכינור?
כן בסאונד,יש משהו במקצב של השיר בהתחלה שקצת צורם לי, אני צודק?
דברים הוצאו מהקשרםלשמוע את הקטע של ירון ולדבר על יונתן הקטן שילד קטן מנגן???
אגב, האם בפסנתר יש שימוש ברבעי טונים כמו שיש בכינור?
טוב ממש לאהלכתי על זה.
כינור הוא כלי מלודי, כל ילד בן 7 יכול לשמוע אם זה מזייף או לא.
פסנתר הוא כלי הרמוני, אין סוף למה שאפשר להוציא ממנו, וחייבים אוזן מוסיקלית ברמות.
אא"כ מנגנים סולו, ולא על זה מדובר.
לכן צריך לעמוד רחוק מבמת התזמורת...מפתיע!!
לא חשבתי שיש כ"כ הרבה אנשים שאוהבים קלרינט, הוא מידי צורח באוזן...
לא מדוייק.בפסנתר הלבנים הם שלמים והשחורים חצי
ולא לשמוע כלייזמרים וניגוני מירון.לכן צריך לעמוד רחוק מבמת התזמורת...
אל תזלזל ב'יונתן הקטן', אפשר להוציא מהקטע הזה דברים מטורפים בפסנתר...לשמוע את הקטע של ירון ולדבר על יונתן הקטן שילד קטן מנגן???
קלי קלותהילד גודל והוא שומע בטעות חלק קטן מהקונצ'רטו השלישית לפסנתר של רחמנינוב
זה נכון בפסנתר ונכון בכינור ובכל כלי. אין שום כלי קל באמת, להיות מקצוען דורש התמדה, כישרון, שעות של אימונים ונסיונות וכו'. גם אין שום כלי שלא שברו בו שיאים של וירטואזיות. (הקפריסים לכינור של פגניני כדוגמא) בכל פעם שנראה שהגיעו לגבול, הגיע מישהו ופרץ אותו לכיוון מעלה.אקיצור עם פסנתר הכי קל להתחיל אבל ברגע שאתה נחשף לעומק שלו אין סוף לאיפה שאפשר להתקדם איתו והאתגר גודל וגודל
יש איזה הרמוניה לא מובנת של אורגן זמר וקלרינט סולו כמו הזמר.........ולא לשמוע כלייזמרים וניגוני מירון.
בוודאות זאת לא הבעיה.... (אולי לילד קטן בשנים הראשונות, אבל אם במקצוענים עסקינן-לא זה)מה שקשה בכינור זה הדיוק בתוים, שאין הבדל ברור בין התוים חצאי תוים, ורבעים (דהיינו חצי דיאז, שאין בפסנתר). והאחיזה בקשת, מה שא"כ בפסנתר.
אתם מגיעים מתימן/ מצרים?!אגב, האם בפסנתר יש שימוש ברבעי טונים כמו שיש בכינור?
בכל כלי אין הבדל בין A# לBb ההבדל הוא בסולם ובתו שצריך להיות ולפי זה נקרא התופסנתר נקרא לעומת כינור כלי מזייף- ולא קשור למנגן עליו (אוכל לברר ציטוט של מי)
ההסבר הבהיר הוא שבפסנתר לא נראה הבדל בין A# לBb וכן הלאה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: