מה הכוונה משהו אמיתי?לאלטשולר יש משהו אמיתי.
איזה מניות בסין? מכרו בהפסד? לאיזה השקעות חדשות נכנסו? אשמח לתשובות של כולםאלטשולר גרם הפסדים גדולים בקרנות הפנסיה שלו, בגלל השקעה כושלת במניות סיניות שהוא מכר אותם לאחרונה.
להתרחק.
תקרא פהמה הכוונה משהו אמיתי?
איזה מניות בסין? מכרו בהפסד? לאיזה השקעות חדשות נכנסו? אשמח לתשובות של כולם
אם אתה מודד קרן פנסיה על פי התשואה אז התשובה בהחלט חיובית.במשך שנים אלטושר שחם הובילו בתשואות. נכון שההימור על הסיניות דרדר אותם.
האם זה הופך אותם לחברה גרועה?
אכן.אם אתה מודד קרן פנסיה על פי התשואה אז התשובה בהחלט חיובית.
ואני לא רואה משהו נוסף שהחברה שמנהלת את קרן הפנסיה יכולה לתת לי מלבד התזואה של הכסף שלי.
אבל ממש לא נכון להיכנס בתקופה כזו לאלטשולראכן.
אבל לא משווים לפי שנה זו או אחרת, אלא לפי טווחי זמן ארוכים יותר, ובזה אלטשולר מככבת.
לא רואה איך זה משפיע על השיקולים, לאור מה שכתבתי קודם.אבל ממש לא נכון להיכנס בתקופה כזו לאלטשולר
התשואות שלהם בשנה האחרונה היו גרועות
הפסד כזה או אחר זה לא פרמטר להחלטה הזאת.
אני ממליצה להשקיע קצת זמן ולהבין קצת את הנושא, ויש פה בפורום הרבה מאד מידע.תודה על התשובה!!כיצד בכל זאת אפשר לדעת אם אני נמצאת בקופה הנכונה?איזה פרמטרים לבחון?
יש לך איזה שהוא מאמר/קישור למשהוא שכתבת בעבר אשמח להחכים
תודה.
חבל שאתה מטעה.הפסד כזה או אחר זה לא פרמטר להחלטה הזאת.
אבל תמיד כדאי לבדוק איזה חברה ומסלול הם המתאימים והרווחיים ביותר בהתאם לנתונים האישיים שלכם.
ואחרי שאתם יודעים שאתם נמצאים במקום הנכון והמתאים ביותר, לא אמורים להתרגש מזה כלל.
ובאופן כללי כל החברות חוו ירידות השנה.
בעברית תקינה כותבים "את" ואני לא מטעה אף אחד.חבל שאתה מטעה.
וזה אך ורק בגלל שנה וחצי מסוימים מאד, ו3 שנים זה לא ממש טווח ארוך.למשל בבדיקה של 3 שנים יש
פער בין כלל מניות לאלטשולר מניות של 10% תשואה יותר לכלל מניות.
את ההפסד המטורף בגלל ההשקעה במניות הסיניות הוא קיבע, כי הוא מכר אותן.בעברית תקינה כותבים "את" ואני לא מטעה אף אחד.
וזה אך ורק בגלל שנה וחצי מסוימים מאד, ו3 שנים זה לא ממש טווח ארוך.
תבדקו מי היו המובילים במשך עשרות השנים האחרונות לטווח של 5 שנים, ואם עשרות שנים מוצלחים, אז טעות אחת לא מוחקת את זה שהם מנהלים את הכסף בצורה מקצועית מאד, והם לא סתם בית ההשקעות הגדול בישראל הרבה מאד שנים.
אם כל הכבוד, יש באלטשולר מנהלים שמכירים את התחום היטב היטב, ולא נראה לי שאפשר במשפט כזה או אחר לקטול את כל אותם מנהלים, ואם כל הכבוד אני חושבת שההבנה שלהם בתחום היא כנראה יותר משלכם.את ההפסד המטורף בגלל ההשקעה במניות הסיניות הוא קיבע, כי הוא מכר אותן.
לא רואה איך הוא חוזר לעצמו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: