אכן כן - הוצאות שבת חוזרות!

חיימקה.

משתמש רשום
אני בחור ישיבה רציתי חליפה חדשה לשבת, אני הולך חליפה ארוכה שהמחירים שלה יקרים, ביקשתי מהורים שלי והם לא במצב שהם יכלו לתת לי, אמרתי להם שהכסף חוזר כי זה לשבת, הם אמרו לי תגיד את זה כשזה כסף משלך
לקחתי את כל החסכונות שלי והלכתי לקנות חליפה ב1200 שח,
שבוע לאח"כ מכן היה הגרלה בישיבה למי שהגיע לסכום מסוים במגבית פורים, וזכיתי ב1200 שח בדיוק.!!

יהלום-יצירות מלוטשות

כתיבה מלטשת יצירות
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אני בחור ישיבה רציתי חליפה חדשה לשבת, אני הולך חליפה ארוכה שהמחירים שלה יקרים, ביקשתי מהורים שלי והם לא במצב שהם יכלו לתת לי, אמרתי להם שהכסף חוזר כי זה לשבת, הם אמרו לי תגיד את זה כשזה כסף משלך
שבוע לאח"כ מכן היה הגרלה בישיבה למי שהגיע לסכום מסוים במגבית פורים, וזכיתי ב1200 שח בדיוק.!!
הוואוו הגדול, הערכה וההתפעלות הם על:
ההמשך מרגש, ההתחלה יותר.

אלון מאסק

משתמש רשום
לא חייבים לראות בעיניים, יכול להיות שרק נמנע מכם נזק בשווי הסכום שהוצאתם להוצאות שבת
(קלקול של מכונת כביסה, טיפול שיניים וכו')
כמו שמתפללים בשמו"ע "מלך עוזר ומושיע ומגן"-
עוזר לאדם בעת צרתו אף בטרם יקרא אליו,
ומושיע- כשיקרא אליו,
ומגן עליו- שלא תבוא עליו הצרה כלל.

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
סיפור שקרה לנו כשהיינו זו"צ,
נסענו לכבוד יום נישואין לצימר לשבת, רצינו לצאת כבר מחמישי בלילה, אבל התקציב היה מוגבל, אז החלטנו שבליל שישי נישן במלון סטייל ברז'יק ב 100 ש"ח למיטה ולשבת ניקח צימר יותר מפנק.
בערב שבת דיברנו עם סבתא בטלפון, לא אמרנו לה כלום מזה, רק סיפרנו שנסענו לשבת לצימר לכבוד היום נישואין, אז היא אומרת- את הצימר של שבת אני משלמת, מתנה ממני (:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה