אני לא יודעת@ה. בקר , האם בוודאות אין לו פגיעת ראש משום סוג שהוא וצריך רק שיקום? או שעדיין יש סיכוי חלילה לפגיעת ראש מוחית וכאלו?
כמובן שממשיכים להתפלל!
צר לי לאכזב שגם אחרי שהוא יתחיל לדבר אי אפשר לדעת בדיוק האם נפגע ובמה נפגעאני לא יודעת
ממה שאני מבינה אי אפשר לדעת באמת עד שיתחיל לדבר אבל ב"ה יש סימנים מעודדים וה' יעזור הלאה.
אני יודעת,צר לי לאכזב שגם אחרי שהוא יתחיל לדבר אי אפשר לדעת בדיוק האם נפגע ובמה נפגע
פגיעת ראש יכולה לפגוע בהמון המון תחומים בינהם: דיבור, ראיה, שמיעה, הזזת יד/רגל, טאקט, זכרון, הכרת הקרובים ועוד ועוד... צריך להתפלל לה' ששום דבר בעז"ה לא נפגע... (במיוחד שהוא עם קנולה תקופה לא קצרה) אבל זה לא משהו שיהיה אפשר לדעת בוודאות בזמן הקרוב... לחיוב או לשלילה..
אבל אנחנו מאמינים בני מאמינים ובטוחים וסומכים על הקב"ה שיעשה לנו ניסים גלויים ואיתי חיים יחזור לאיתנו בבריאות איתנה ושלימה בקרוב!!
והוא ואשתו היקרה יזכו להקים בית נאמן בישראל עם דורות ישרים מבורכים
בשורות טובות!!
שבת שלום
קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהיליםnew.tehilimyahad.com
השכלה כללית, מה זה אומר?קנולה
הנשמה דרך הגרוןהשכלה כללית, מה זה אומר?
שבוע טוב!צר לי לאכזב שגם אחרי שהוא יתחיל לדבר אי אפשר לדעת בדיוק האם נפגע ובמה נפגע
פגיעת ראש יכולה לפגוע בהמון המון תחומים בינהם: דיבור, ראיה, שמיעה, הזזת יד/רגל, טאקט, זכרון, הכרת הקרובים ועוד ועוד... צריך להתפלל לה' ששום דבר בעז"ה לא נפגע... (במיוחד שהוא עם קנולה תקופה לא קצרה) אבל זה לא משהו שיהיה אפשר לדעת בוודאות בזמן הקרוב... לחיוב או לשלילה..
אבל אנחנו מאמינים בני מאמינים ובטוחים וסומכים על הקב"ה שיעשה לנו ניסים גלויים ואיתי חיים יחזור לאיתנו בבריאות איתנה ושלימה בקרוב!!
והוא ואשתו היקרה יזכו להקים בית נאמן בישראל עם דורות ישרים מבורכים
בשורות טובות!!
שבת שלום
קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהיליםnew.tehilimyahad.com
נכון.במחקר שעשינו בנושא הגענו לכמויות רבות מאוד של סיפורי ניסים גדולים והזויים ואפילו לא הגיוניים נגד התחזיות והרפואה,
רק האמונה שהקב"ה כל יכול ומפליא לעשות!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: