די אני בוכה פהוהכלה מסכנה ממש צריכה להמשיך את החיים שלה ולעבוד ולגור לבד בשכירות זה לא פשוט. חמישה חודשים ממתינה לו.
את החתונה, למשל, הוא לא זוכר.
דבר הכי טבעי בעולם אדם מתפלל על מישהו ומתאמץ לא לשכוח להזכירו בתפילה נראה לי שזכותו לדעת האם הוא הבריא או בדרך לשם בעז"הסליחה על השאלה,
אבל למה צריך כל פעם עדכון?
אם נהיה כנים, זה לא המקרה פה..דבר הכי טבעי בעולם אדם מתפלל על מישהו ומתאמץ לא לשכוח להזכירו בתפילה נראה לי שזכותו לדעת האם הוא הבריא או בדרך לשם בעז"ה
יש ויש.אם נהיה כנים, זה לא המקרה פה..
כולם יודעים שיש לו עוד תהליך שיקום ארוך ויצטרך עוד הרבה תפילות
כנראה שמעורבת פה גם קצת סקרנות..
לא חושבת שנעים להם שכולם מעודכנים בכל שלב (ומה בדיוק אשתו עושה והאם זוכר את החתונה או לא.....)
בשם הרגשת הקרבה והקשר הזו מותר להתאפק גם כן..יש ויש.
יש את החפרנים שרוצים לדעת גם דברים כאלו, ויש את המתעניינים באמת ובתמים.
כשמתפללים הרבה על בן-אדם, כבר מרגישים קשורים אליו אישית.
שוב, תלוי.בשם הרגשת הקרבה והקשר הזו מותר להתאפק גם כן..
צודק!שוב, תלוי.
לשאול על הקשר המשפחתי, על הזיכרון לפרטיו ועל לא יודעת מה - לא!
לשאול מה שלומו, האם הוא חי, נושם, הולך, מדבר וכו' - כן!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: