מה זה מטפחת אבוקדו??עבדה איתי אישה עם מטפחת אבוקדו.
מה זה מטפחת אבוקדו??עבדה איתי אישה עם מטפחת אבוקדו.
מטפחת שני צדדיםמה זה מטפחת אבוקדו??
השלב היותר חסידי ואידישאי אחרי כובע על הפאהמה זה מטפחת אבוקדו??
יותר קטע ירושלמי,השלב היותר חסידי ואידישאי אחרי כובע על הפאה
אני חושבת שזה נקודה קריטיתחסר לי כאן משהו...
פחות מכיר את זה באופן אישי אלא מתייחס רק לעובדות שאת מציינת (שהן, אגב, נשמעות הגיוני מאוד) - מעסיקים מפחדים לקחת חרדיות (לא מודרניות) בגלל שהן עוף מוזר.
אני חושב שהשאלה הראשונה צריכה להיות - האם זה נכון בכלל, האם הפחדים האלה מבוססים. ואז לפעול בהתאם לזה ולהציע פתרונות מתאימים יותרים.
אם יש בסיס רציני להניח שמועמדת לא תשתלב מבחינה חברתית בצוות ולא תתחבר ל״תרבות״, עם כל הצער שבדבר אני מאוד אבין את המעיסק. זה די טיפשי לקחת לצוות מישהו ״לא זורם״. ומה לעשות, רוב המנהלים לא טיפשים.
ואגב, אני לא חושב שזה קשור לרמה הרוחנית (כאילו שמישהו יותר מודרני יותר מתאים, ומישהו יותר אדוק פחות מתאים) - זה קשור לזרימה. לא יודע איך להסביר יותר.
את עם כובע על הראש???ואם כל זאת עדיין לא נתקלתי בקושי להתקבל לעבודה במקום חילוני,
לא.את עם כובע על הראש???
אולי תבואי עם מטפחת לראיון...את עם כובע על הראש???
צריכים לקבל כמו שאני!!!
אין מה לעשות...צריכים לקבל כמו שאני!!!
אצלנו לפחות 3 מהעובדות החרדיות הן כאלו שבאו לראיון עם מטפחת.אולי תבואי עם מטפחת לראיון...
אולי זה יעזור (ברצינות...)
צריכים לקבל אותך, אחר כך תהיי מי שאת...צריכים לקבל כמו שאני!!!
עבודה זה חלק מהחיים לא כל החיים ונראה לי שלא אשנה את המסורת בשביל עוד 2000 ש"ח
באה התגובה:צריכים לקבל כמו שאני!!!
אבל הדגש של @הנדסאית_תוכנה היתה דווקא במשפט הבא:צריכים לקבל אותך, אחר כך תהיי מי שאת...
כלומר היא רואה בזה לא רק משהו טכני של להגיע לראיון בצורה כזו או אחרתלא אשנה את המסורת בשביל עוד 2000 ש"ח
בקיצור הנושא הוא האם הלבוש המסויים הזה הוא נושא עקרוני יותר מאשר טכניעבודה זה חלק מהחיים לא כל החיים
ובפרוג....ובסוגרים- שכנעו אותי למה חרדית עדיפה, אמנם אין לה הסחות סמארטפון אבל היא כל היום בטלפון.. ובמייל..
לא אמרתי לשנות מסורת...לא אשנה את המסורת בשביל עוד 2000 ש"ח
תביני חמודה!אבל אם זה נראה לך שזה מרתיע אותם אז
אולי כדאי לבא פחות בולטת...
כל מילה את ממש צודקת, ולצערנו כשמתחילים לשנות משהו לא יודעים איפו זה ייגמר,צריכים לקבל כמו שאני!!!
עבודה זה חלק מהחיים לא כל החיים ונראה לי שלא אשנה את המסורת בשביל עוד 2000 ש"ח
סליחההההההההההה!!!!!!עוד משהו - ברור שהחסידות עם הכובע הן מיעוט בענף, אין מגמות תיכנות בסמינרים החסידיים.. איפה הן למדו את זה? במסלולים מקוצרים וכדו'
לעומת אלפי מתכנתות חרדיות שהשוק מכיר מזה שנים ורגיל למראה שלהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: