מה הסכום?מבררת עבור זוצ עם סכום לא גבוה לדירה.
נשמע מדהים.יש דירה בעמנואל - מחיר אפסי לעומת מחירי הדירות בעמנואל כיום.
דירת 4 חדרים במחיר 650 אלף ש"ח
הדירות היום בעמנואל שוות באזור המיליון.
חסרון יחיד - ניתן לקחת רק עד 50% משכנתא.
למה?חסרון יחיד - ניתן לקחת רק עד 50% משכנתא.
כנראה רק חלק מהדירה רשומה.למה?
יש הרבה דירות ברובע ג' שכבר מעל 7 שנים חתומים על פינוי בינוי והעסק בקושי זז למה רובע ב' יהיה יותר טוב?יש דירות באשדוד רובע ב באזור 1.3 לפני תמא מתקדם
אפשר פרטים באישי?יש דירה בעמנואל - מחיר אפסי לעומת מחירי הדירות בעמנואל כיום.
דירת 4 חדרים במחיר 650 אלף ש"ח
הדירות היום בעמנואל שוות באזור המיליון.
חסרון יחיד - ניתן לקחת רק עד 50% משכנתא.
שלחתי.אפשר פרטים באישי?
כתובת מייל 4836610 @ gmail.com
א. המחירים ברובע ג כבר יותר גבוהים מרובע ביש הרבה דירות ברובע ג' שכבר מעל 7 שנים חתומים על פינוי בינוי והעסק בקושי זז למה רובע ב' יהיה יותר טוב?
ודרך אגב כמה היום עולה דירה ברכבות של רובע ג'? הבנתי שזה גם המחיר של הדירות שם
כנראה זה דירה שנבנתה מלפני 1990 עם רישום של טאבו ערבילמה?
א. המחירים ברובע ג כבר יותר גבוהים מרובע ב
זה אומר שאם יש לי דירה ברובע ג' ברכבות צמוד לחרדי (חתום פינוי בינוי הרבה זמן) יש סיכוי שהיא שווה מעבר ל 1.3?יש דירות באשדוד רובע ב באזור 1.3
יש מצב, לא בטוחזה אומר שאם יש לי דירה ברובע ג' ברכבות צמוד לחרדי (חתום פינוי בינוי הרבה זמן) יש סיכוי שהיא שווה מעבר ל 1.3?
דירה ברכבות של ג' עם תמ"א בהמשך (פינוי בינוי אני לא יודעת), עולה היום החל מ 1,450,000 ומעלה.זה אומר שאם יש לי דירה ברובע ג' ברכבות צמוד לחרדי (חתום פינוי בינוי הרבה זמן) יש סיכוי שהיא שווה מעבר ל 1.3?
את מכירה שם את הנדל"ן?דירה ברכבות של ג' עם תמ"א בהמשך (פינוי בינוי אני לא יודעת), עולה היום החל מ 1,450,000 ומעלה.
השכירויות שם לא ביג דיל..מה עם טבריה וחיפה בדירה להשקעה?
להשכיר לאנשים...
דירת 3 חדרים בערך 3000השכירויות שם לא ביג דיל..
בשביל ספק 3.5 אחוז תשואהמה עם טבריה וחיפה בדירה להשקעה?
להשכיר לאנשים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: