קודם כל-בן אדם.
משתמש פעיל
רוצה לעשות פרקטיקום. אבל לא תלך רק בשביל זה.נסיון של שלושה חודשים בדכ לא שווה כלום,
היא הגישה פרוייקט כמר או שהיא רוצה לעשות עם זה פרקטיקום?
רצתה לדעת בעיקר אם יעזור לה לאח"כ, למצוא עבודה בקלות...
רוצה לעשות פרקטיקום. אבל לא תלך רק בשביל זה.נסיון של שלושה חודשים בדכ לא שווה כלום,
היא הגישה פרוייקט כמר או שהיא רוצה לעשות עם זה פרקטיקום?
זאת לא בעיה, אין שום מניעה לחפש עבודה בשביל להתחיל בעוד 3 חודשים.הבעיה היא שזה עבודה עם התחייבות. א"א לעזוב באמצע.
השאלה-אם שווה בסוף להגיע עם נסיון של רק 3 חודשים.
זה לא עובד ככה.ואיזה רבנים מוכרים בעד השימוש בו לצורך חיפוש עבודה ואילו נגד (חוץ מהרב גואלמן ששמעתי שאוסר)
נראה לי שהרב גואלמן הוא ה-דה פאקטו בנושאי עבודה, למה לא לשאול אותו באופן פרטי?פשוט, אני לא מכירה רב שמתמצא בנושא הזה
ואני לא חושבת שאני יכולה לשאול רב על פי המידע שיש לי כי הוא לא מספיק רחב בעניין
הייתי שמחה לשמוע על רב שמתמצא בנושא
כנ"ל עם 2 שנות נסיוןמחפשת עבודה עם 4 שנות ניסיון בFS
אם מחפשים אצלכם אשמח לשלוח קורות חיים
לא מגייסים אצלנו, אבל אם את מחפשת, אין משמעות למילה 4 שנים בFS אם את לא מפרטת שפות וטכנולוגיות.מחפשת עבודה עם 4 שנות ניסיון בFS
אם מחפשים אצלכם אשמח לשלוח קורות חיים
לדעתי לא שווה תמורת התחיבות.הבעיה היא שזה עבודה עם התחייבות. א"א לעזוב באמצע.
השאלה-אם שווה בסוף להגיע עם נסיון של רק 3 חודשים.
כדאי לברר מה ה'קנס' יציאה.לדעתי לא שווה תמורת התחיבות.
חיפוש עבודה זאת עבודה, אף אחד לא יעשה אותה במקומך כמו שצריך...אין לי הרשאות אז שמה פה....
השמה בתכנות עם ניסיון
מישהי מכירה אחת כזאת, שעושה השמה למתכנתת עם 3 שנות ניסיון בצפון ב FullStack או FrontEnd?
יש לי ניסיון עם Angular, C# ASP .Net, SQL, Python, HTML5, CSS, ES6
וידע מעולה מפרויקטים פרטיים ב Node.js ו React
כל מילה+ לברר שזה בסדר לעזוב הלכתית,כדאי לברר מה ה'קנס' יציאה.
אם הוא סכום שסביר לשלם כשמקבלים עבודה - אפשר להתיחס לעלות כעלות של קורס.
במיוחד שבקו"ח אפשר להציג את זה כחצי שנה+ , וכך לצבור לעצמך בונוס על מאות ואלפי הג'וניוריות הנוספות. אמנם זה לא יעזור למשרות עם נסיון, אבל כן מעלה גדולה למשרות בלי נסיון.
אבל הכי חשוב - לברר מה המשמעות של העבודה.
איך צורת העבודה? מי עושב code reviews? מה הטכנולוגיות? צורך ההתנהלות? daily? חלוקת משימות? GIT?
על מנת שתוכלי להציג את הנסיון בראיונות באופן שיראה עבודה ולא פרוייקט סמינרי עם מתרגלת...
נכון, אבל אם למישהי יש יותר קשרים ממני בחברות אז זה יכול לקדם.חיפוש עבודה זאת עבודה, אף אחד לא יעשה אותה במקומך כמו שצריך...
לדעתי זה לא עובד.נכון, אבל אם למישהי יש יותר קשרים ממני בחברות אז זה יכול לקדם.
אני מחפשת כבר מלא זמן לבד יותר מ 3 חודשים
צר לי לאכזב אבל 3 חודשים זה לא כל כך הרבה זמן.נכון, אבל אם למישהי יש יותר קשרים ממני בחברות אז זה יכול לקדם.
אני מחפשת כבר מלא זמן לבד יותר מ 3 חודשים
יש לי 4 שנות ניסיון בפיתוח C# ואנגולר עם SQLלא מגייסים אצלנו, אבל אם את מחפשת, אין משמעות למילה 4 שנים בFS אם את לא מפרטת שפות וטכנולוגיות.
יש לי 4 שנות ניסיון בפיתוח C# ואנגולר עם SQL
אם יש מישהי שמחפשים שם עובדות אשמח לשמוע
לדעתי זה לא עובד.
בטח לא פה.
תפתחי פוסט על חיפוש עבודה בפלטפורמות של עובדות חרדיות בהייטק. (יש מלא!)
בצרוף קו"ח או פרופיל ליקדאין
אבל חשוב יותר לעקוב אחרי משרות בלינקדאין ובאתרי חיפוש עבודה. שם נמצאים המעסיקים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: