בטוח שזו לא את בעצמך?ולגבי הקשר שלי לקבוצה - אני חברה ותיקה מאד בקבוצה, מכירה מי עומדת בראשה
מהודעות ישנות שלך בפרוג זה לא משתמע ככה
בטוח שזו לא את בעצמך?ולגבי הקשר שלי לקבוצה - אני חברה ותיקה מאד בקבוצה, מכירה מי עומדת בראשה
אם למדת לוגיקה נובע מזה שאם זה שליח טוב אז זה בטח כשרלפני שמחליטים שזה שליח טוב לעבודה
צריך לבדוק אם זה באמת כשר...
כי לעשות השתדלות לא בדרך הכשרה זה בטח לא שליח טוב...
לא נכון בכלל.עבודה בטח לא מגיעה משם, נקודה!!
זה לא בקשת חברות זה חיבור או קשרים.(לא מבינה למה שולחים לי בקשות חברות, פדיחות)
@A.D מתכוונת שזוהי רשת חברתית בעייתית,אשמח לציטוט מדויק.
ולא נכון לומר שזו רשת חברתית לכל דבר וענין. היא ממש ממש לא מקבילה לפייסבוק ודומיו.
זו כבר הגזמה וודאית שגורמת לדחיה אוטומטית של שאר ההודעה.
יש רבנים שמתירים הרבה דברים.לפני שמחליטים שזה לא כשר באופן גורף, כדאי להבין שיש רבנים שמתירים.
איך אפשר לא להבין קיצוני כשכתוב עם קו תחתי מודגש "לכל דבר וענין"?נכון שזה לא דומה לפייסבוק וכד', אבל לא צריך להבין את זה קיצוני,
בהרבה דברים יש משהו נכון.אפשר לומר כמובן שהדברים מעט מוגזמים, אבל יש בהם משהו נכון, ואי אפשר להתעלם.
וימנע מלכתוב הודעות חד משמעיות עם קווים תחתיים וסימני קריאה ואותיות מודגשות.כל אחד ישאל את הרב שלו
עבודה בטח לא מגיעה משם, נקודה!!
תודה רבה! (סיקרנת מי את?אני ממליצה מאדדד על @ציפי פרידמן
אלופה ותותחית על!!!
היא עושה קורסים על איך נכון לחפש עבודה , טיפים לראיונות וכו'
ממש ממש מקיף ומקצועי
שווה שווה שווה
גם אם מתקבלים לעבודה חודש יותר מוקדם זה כבר מכסה...
בנוסף יש את עמותת עתידה שמגייסת עובדים ללא נסיון, תבררי אם מעניין אותך מה זה...
אני הבנתי שאם את שולחת קו"ח באנגלית אז מבחינת המגייס את יודעת אנגלית ברמת שפת אם, ואת מסוגלת להתנהל רק באנגלית2-קו״ח טובים באנגלית!! גם אם את לא יודעת אנגלית טוב. היום זה חובה.
להרבה חברות יש מערכת שמסננת קו״ח, ברגע שהמערכת מגיעה לקובץ בעברית היא אוטומטית מסננת את הקובץ ולא מעבירה הלאה. יש חברות ספציפיות כמו משרדי ממשלה וכדומה שלהם כן כדאי לשלוח גם בעברית.
ממש לאאני הבנתי שאם את שולחת קו"ח באנגלית אז מבחינת המגייס את יודעת אנגלית ברמת שפת אם, ואת מסוגלת להתנהל רק באנגלית
אשמח אם תלמדו אותי אחרת.....
נכון,ממש לא
קוח מקצועיים הם באנגלית בלבד
לא קשור לשפת האם או ההתנהלות של המועמד
ממש לא נכון, היום זה כבר סטנדרט, והמגיסות נדרשות לדעת אנגליתנכון,
אבל לא מדוייק.
יש חברות מעולות ישראליות שקו"ח באנגלית רק יסרבלו את המערכת. (קחו בחשבון שהמגייסת שעוברת על הקו"ח היא לא המנהלת פיתוח ברמת האנגלית... ונוח לה יותר העברית גם אם היא מבינה אנגלית מעולה. ויש לכל קו"ח חמש-שש שניות שמגייסת משקיעה עליהם במבט ראשוני).
העצה הכי טובה ששמעתי זה לשלוח קו"ח בשפה שבה נכתבו הדרישות.
כמובן שללינקדאין מעלים קו"ח רק באנגלית.
ברור שיודעות.ממש לא נכון, היום זה כבר סטנדרט, והמגיסות נדרשות לדעת אנגלית
אצל הר״צ שיקבל אותם אח״כ זה לא יתקבל טוב...ברור שיודעות.
אבל יותר קל להם עם עברית כי בכל זאת זו השפת אם שלהם. ומקום שמפרסם את המשרה בעברית-בהחלט מלמד על כך שההתנהלות הפנים אירגונות שלו היא בעברית.
במקום העבודה שלי, אחת מהחברות הגלובליות הגדולות, אפשר גם להגיש קו"ח בעברית. השפה לא משנה.אצל הר״צ שיקבל אותם אח״כ זה לא יתקבל טוב...
פרשתי מהדיון
אשמח שתעבירי גם את שליבמקום העבודה שלי, אחת מהחברות הגלובליות הגדולות, אפשר גם להגיש קו"ח בעברית. השפה לא משנה.
שאלתי אישית גם את הHR וגם את המנהל המגייס.
(הקו"ח שלי אישית היו בעברית, והעברתי ב2 השפות)
אין כרגע גיוס (וגם כשיש זה רק לסטודנטים לתואר או בוגרי תארים)אשמח שתעבירי גם את שלי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: