יש פה המלצה על חברה,
שיש לי דיס ענקקקק עליה.
מנסיון שלי ושל רבים...
אשמח גם לשליחה במיילשלחתי
אפשר לשלוח לי גם בדחיפות אני ממש בענין עכשיויש פה המלצה על חברה,
שיש לי דיס ענקקקק עליה.
מנסיון שלי ושל רבים...
תוכלי לשלוח לי גם?שלחתי
אני לא יכולה לרשום בפרטי אולי תוכל לעלות תמונות?@חרש עץ באמצע להרכיב אצלי מטבח,
לוקח אחריות על הכל,
עבודה יפה וגימורים מושלמים,
אפשר לשלוח לי באישי שאלות,
כשהמטבח יהיה מושלם אני יעלה תמונות.
המספר של @חרש העץ 0527133920
מעצבת מטבחים מנוסה שמכירה גם את מטבחי חן וגם את מטבחי הרהיט אמרה לי:תכלס'
יצאתי מבולבל לגמרי,,, יותר משנכנסתי,,,
על מי אתם ממליצים? חברה/נגר/חנות? איפה להזמין מטבח?
מבירורים עד כה הבנתי שמטבחי חן בבני ברק ומטבחי הרהיט בפ"ת הכי טובים? זה נכון? מנסיונכם בלבד....?
וגם מישהו יודע על נגר טוב וזול? https://www.prog.co.il/members/33078/ חרש עץ??
קיבלת את המייל ההוא? יש לך מידע על אורכיד???אפשר לשלוח לי גם בדחיפות אני ממש בענין עכשיו
e3145586#אסור לפרסם מייל
תודה
גם לי זה היה נראה מהתכתבות על אורכיד.קיבלת את המייל ההוא? יש לך מידע על אורכיד???
כי ביקשתי שישלחו לי.מי אמר לך שההתכתבות לא על אורכיד? המלצות על אורכיד מנבסיון אישי?
הם באו עם מעצבת או שיסתמכו על המעצבת שבמקום?ההורים שלי עשו אצל מטבחי הרהיט מטבח לפני כחצי שנה בערך- מאוד מרוצים גם מהשירות וגם מהטיב והגימור.
ממליצים עליהם בחום.
האמת היתה להם מעצבת אבל הם הלכו לפי העיצוב שנתנו להם בחנות.הם באו עם מעצבת או שיסתמכו על המעצבת שבמקום?
יש לי דיס המלצה על חברת מטבחים שעשקו אותנו ואח"כ התברר שעוד כמה... לא רוצה לכתוב כאן באופן פומבי אז מי שזה נחוץ לה- שתפנה בפרטי
או שמותר לכתוב כדי למנוע הונאה חוזרת ונפילה בפח?
מה שכן- מודקו מטבחים- מנסיון אישי מחיר ואיכות אבל לא מי יודע מה סטייל
אינסייד מטבחים- גם מוצלחים מאד אבל יקרנים מאד (עיצובים חדשניים הצעקה האחרונה ופתרונות אחסון מדהימים גם למטבחים קטנים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: