מזמןסגרו את ביקור חולים?!?!?
מזמןסגרו את ביקור חולים?!?!?
בכל הבתי חולים יכול להיות שתבואו ברגע של עומס חריג ויהיו נשים במסדרון, עד שישתחרר מיטהבלת"ק.
שמעתי שבשע"צ מאוד עמוס.
יש נשים שמקבלות מיטה במסדרון
משחררים אחרי 24 שעות.
אשמח לשמוע אם אכן זה כך.
אנחנו גם מתלבטים......
למה?מזמן
מציאותבכל הבתי חולים יכול להיות שתבואו ברגע של עומס חריג ויהיו נשים במסדרון, עד שישתחרר מיטה
ולא משחררים אחרי 24 שעות. (ולי אם רוצים, כן. אבל לא אומרים ליולדות ללכת)
אוישמציאות
זה אכן נוגד את החוק .
אבל שמעתי את זה כבר מ 2 יולדות מהשבוע האחרון.
לא הציעו.
שלחו !
יש את כבירי ואת עזרא, שניהם מדהימים, גם ביחס,היום הייתי בעין כרם לטרום ניתוח בניתוחים הקודמים הייתי בהר הצופים וחזרתי ממש בהלםםםםםם
מהיחס בעין כרם ממש שוקלת מה לעשות יש שם עומס מטורףף את מרגישה אחת מתוך מאה ודרך אגב כולם חרדיות שם ורק העזתי להגיד שהתור שלי עכשיו חטפתי צעקות!! מהמיילדת
דבר שבהר הצופים לא היה קורה עם הצוות הנדיב והסבלני שם בכל המחלקות
לא יודעת מה לעשות כרגע הלכתי לעין כרם רק בגלל מנתח ספציפי והכל שם הרגיש זר ומנוכר...
אני לפני וממש מתלבטת לקחתי את כבירי בפרטי יש טעם להתקשר ולהתלונןיש את כבירי ואת עזרא, שניהם מדהימים, גם ביחס,
מקווה בשבילך שתקבלי את היחס המגיע לך איפה שתבחרי.
אגב, כדאי להתלונן, בעקר אם את לפני, אפילו למנתח עצמו, תאמרי לו שאת מתלבטת בגלל זה.
המנתחים הטובים מקבלים כמה עשרות אלפים על כל ניתוח.
יש את כבירי ואת עזרא, שניהם מדהימים, גם ביחס,
מקווה בשבילך שתקבלי את היחס המגיע לך איפה שתבחרי.
אגב, כדאי להתלונן, בעקר אם את לפני, אפילו למנתח עצמו, תאמרי לו שאת מתלבטת בגלל זה.
המנתחים הטובים מקבלים כמה עשרות אלפים על כל ניתוח.
יש גם את טבת, שהוא לא פחות ואולי יותר מהשתיים שהוזכרו, לא בטוח שכדאי בפרטיאני לפני וממש מתלבטת לקחתי את כבירי בפרטי יש טעם להתקשר ולהתלונן
כשאמרתי שם שאני עוזבת עכשיו והם לא עושים לי טובה ומרוויחים עליי יופי.. המיילדת התקשרה ישר לכבירי להתלונן עלי בקולי קולות מול כולם שיש פה לקוחה שלו שצועקת עליה...
לדעתי דברי איתו ישירותאני לפני וממש מתלבטת לקחתי את כבירי בפרטי יש טעם להתקשר ולהתלונן
כשאמרתי שם שאני עוזבת עכשיו והם לא עושים לי טובה ומרוויחים עליי יופי.. המיילדת התקשרה ישר לכבירי להתלונן עלי בקולי קולות מול כולם שיש פה לקוחה שלו שצועקת עליה...
כנ"לאני מאוד מרוצה מהר הצופים, חוזרת לשם שוב ושוב (אחרי שעל מקום אחר הטלתי ווטו..)
א-ב-ל, מה שבעיקר מעניין אותי זה מקצועיות, אנושיות וכבוד למטופלים (כולל בני יומם)
אני מאוד מרוצה מהר הצופים, חוזרת לשם שוב ושוב (אחרי שעל מקום אחר הטלתי ווטו..)
א-ב-ל, מה שבעיקר מעניין אותי זה מקצועיות, אנושיות וכבוד למטופלים (כולל בני יומם)
כנ"ל
אחרי 4 לידות שם
אחרי ממש הרבה לידות בהר הצופיםאני ילדתי בהר הצופים והיחס מדהיםםםםםםםםםם!
אבל מלוכלך שם ברמות......
ושיחררו אותי שלושה ימים אחרי ניתוח......
לא חושבת שהוא מפוצץ בגלל המקצועיות,אגב לא אהבתי את העליהום על שערי צדק פה
הוא לא סתם מפוצץ.. הוא נחשב מקצועי ברמות!
אישית המילדת בקבלה שם פשוט הצילה אותי!
היא זהתה שאני צריכה עזרה אפילו בלי שידעתי בעצמי לבקש.. עקפה על כולן נגשה אלי עזרה לי ולותה אותי לאורך כל התהליך.. מקצוענות ואנושיות ברמות! גם המילדת שהיתה לי אח"כ.. וקשה לי להאמין שהן בדיוק ה2 הנדירות
זה ממש ענין של ס"ד כל אחת על מי היא נופלת בכל מקום.. וגם ל"קליק" עם המילדת יש משקל..
רק תפילות!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: