לאחרונה גיליתי את אתר צפונות. אנונימי ומסונן מאודבשביל זה מיועד חוכמת נשים בעיקרון
ותודה לנטפרי על החסימה
לאחרונה גיליתי את אתר צפונות. אנונימי ומסונן מאודבשביל זה מיועד חוכמת נשים בעיקרון
ותודה לנטפרי על החסימה
אני מסכימה עם כל מילה!!! לא ייתכן שבפורום נשי, גברים יביעו דעות ויתערבבו בפורום, קצת צניעות לא תזיק, אדרבה עם הגברים מעוניינים שיפתחו אשכול נפרד לבעלים....איך מפסיקים את הדבר הזה של פורומים מעורבים במיוחד בנושאים כ"כ נשיים?
אני מפסיקה להגיב בל"נ
זה אמור להיות פלטפורמה חרדית וזה מינימום, חיבים למצוא פתרון
רק מדייקת- זה לא פורום נשי אלא מעורב ונתון לשיקול דעת של כל אחד מה רמת הפתיחות בנושאים שמתאימה לו.אני מסכימה עם כל מילה!!! לא ייתכן שבפורום נשי, גברים יביעו דעות ויתערבבו בפורום, קצת צניעות לא תזיק, אדרבה עם הגברים מעוניינים שיפתחו אשכול נפרד לבעלים....
וואי כבר פעמיים ניסיתי להשתמש באתר הזה והסתבכתי איתולאחרונה גיליתי את אתר צפונות. אנונימי ומסונן מאוד
צודקת באמת קצת מורכב...וואי כבר פעמיים ניסיתי להשתמש באתר הזה והסתבכתי איתו
אני חושבת שזה אכן הסיבה שהפורומים הנשים צריכים להתנהל שם, במקום שיש סינון וגישה רק לנשיםצודקת באמת קצת מורכב...
אולי מישהי כאן קשורה ותוכל להציע להם לשפר את הממשק?
כי הסינון של המשתמשים שם ממש חזק
פהחכמת נשים חסום בנטפרייש לך אפשרות גם פה להיות בחכמת נשים.
כןיודעת למה?
זה משו חדש?
מאוד מעניין אותי הסיפורכן
בגלל סיפור שהיה שם לאחרונה.
מכירה אישית את המקרה
מישהי יודעת על ביקור חולים, אם יש צפי שיפתח?
כן.תגידו עדין מקבלים מהדסה שובר לילה לבית החלמה?
ממתי זה?כן.
אבל זה על חשבון ה 600 שקל החזר שקיבלו בעבר.
כלומר ניתן לבחור אחד מתוך:
מכשיר סנס לניתור נשימה
יום בבית החלמה
ועוד מתנות שלא זוכרת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: