בלידה הראשונה שלי בהר הצופים הכריחו פיטוצין
בשניה בעין כרם היתי בטראומה ודיברו על זירוז ואמרתי לרופא לא רוצה פיטווצין ואמרתי לו שאני בטראומה מלידה קודמת! הוא אמר לי נעשה הכל לא לתת לך ואמר למיילדת לנסות לעזור כמה שיותר טבעי כדי שלא נגיע לצורך בפיטוצין וב"ה לא היה צורך וילדתי בלי
בהדסה עין כרם ניסו הרבה טבעי לפני שקפצו לפיטוצין
גם אני הרגשתי ככה עם המיילדת שלי
לא זוכרת איך קראו לה....
וכך אמרה גם גיסתי שעברה שם עכשיו לידה ראשונה עם 3 מיילדות
הייתי שם יומיים,
בתחילה ביולדות ג' בהמתנה עם צירים חזקים אבל בלי פתיחה,
והאחות האחראית דווקא עם כאפיה (אולי ש קוקו שחור מתחת...)
היתה איתי המון שעות והסבירה לי הכל והיא היתה צריכה לגמור משמרת ואמרה לי שהיא לא תהיה רגועה ללכת הביתה אם אני לא אבטיח לה שאקרא לאחיות במיקרים מסוימים... בשערי צדק הם היו מידי רגועים גם כשזה היה נראה שאני הולכת למות מכאבים, לא אומרת לכם תנסו, אבל אם יש פה מישהי שהיתה עם פיטוצין 12 שעות בלי אפידורל ובלי מסיכת גז ובלי כלום, והם מגבירים את עוצמה של הפיטוצין כל 15 דקות, והמיילדת כל הזמן אומרת ש"חייבים ללדת", וכל הזמן מוסיפה עוד באטימות מחרידה!!!!
ובלידות האחרות לא היה יותר טוב, אותו רעיון אותו סגנון.
כמובן שהאכול בשערי צדק כמעט כמו בית החלמה, ומחלקת יולדות מדהימה, וכמו שכתבתי גם בקבלה הם מדהימות.
אבל מי שהלידות שלה ארוכות ולא קלות, ובעיקר שלא יכולה לקחת אפידורל, מה שעוברים בחדר לידה עצמו זה העיקר.
וכששומעים את זה כל כך הרבה פעמים, גם אם יש כאלו שכן נהנות, זה אומר שיש שם כל מיני סוגים של מיילדות,
לא נראה לי שפיטרו את אלו שהיו לי, ואם הם יהיו המיילדות שלכם לא נראה לי שהם מתכוונות להשתנות, הם לא הרגישו לא נעים עם ההתנהגות שלהם.
בעין כרם היו לי 4 משמרות של מיילדות, מדהימות אחת אחת!!!!! קשובות, אכפתיות כאילו זו פעם ראשונה שהם רואות אישה מצב כזה!!
ואני שומעת את זה מהרבה נשים, זה אומר שרוב המיילדות שם כאלה, ובשערי צדק ממש לא.