זה משתנה מאד כל שעהמישהי יודעת מה מצב העומס בבתי החולים בירושלים?
והאם מכניסים לחדר לידה רק בלידה פעילה?
תודה.
לפני שאת יוצאת תתקשרי לשאול מה המצב
זה משתנה מאד כל שעהמישהי יודעת מה מצב העומס בבתי החולים בירושלים?
תודה.
לאן אפשר להתקשר לבדוק עומס? לחדרי לידה?זה משתנה מאד כל שעה
לפני שאת יוצאת תתקשרי לשאול מה המצב
לחדרי לידהלאן אפשר להתקשר לבדוק עומס? לחדרי לידה?
ובמצב שיש הפניה לזירוז גם כן אפשר לבדוק איפה אין תורות לזירוז דרך הטלפון?
לי ישיש למישהי נסיון עם ביות מלא בשע"צ?
כל הלידות שלי עד היום היו בעין כרם, הייתי מרוצה מאד מהמחלקה של אפס הפרדה, ואני מתכננת ללדת שם גם הפעם, אבל רוצה לשמוע גם על שע"צ למקרה שהלידה תצא בחמישי-שבת (יש משפחה במרחק הליכה משע"צ, לא מעין כרם).
כמה יולדות בחדר? החדר צפוף יחד עם העריסות או סביר?
האם יכולים לאפשר לבעל של היולדת השנייה לישון בחדר בלי אישור שלי?
האם בביות מלא התינוק נמצא כל הזמן עם האמא? אין בכלל זמנים שצריך לשים אותו בתינוקיה (לבדיקות למשל)?
יש בחדר את כל הציוד לטפל בתינוק?
ומה לגבי הארוחות? חדר האוכל במחלקה ויש מקום לעריסה?
ובמקלחת- יש מקום להכניס את העריסה (גם אם זה בדוחק, בעין כרם הצלחתי) או שצריך לחכות שמישהו יבוא לבקר/לבקש טובות מהאחיות/מהשכנה לחדר כדי להתקלח?
ושאלה על חדרי הלידה-
האם מאפשרים ליולדת להתאושש ולהתקלח בחדר הלידה שעה-שעתיים אחרי הלידה, או שמעבירים אותה מיד הלאה כדי לפנות את החדר?
לי יש *3 ב"היש למישהי נסיון עם ביות מלא בשע"צ?
גם ביום חול יש שם יתרונות למחלקהכל הלידות שלי עד היום היו בעין כרם, הייתי מרוצה מאד מהמחלקה של אפס הפרדה, ואני מתכננת ללדת שם גם הפעם, אבל רוצה לשמוע גם על שע"צ למקרה שהלידה תצא בחמישי-שבת (יש משפחה במרחק הליכה משע"צ, לא מעין כרם).
2כמה יולדות בחדר?
תלוי על איזה חדר נפלת...החדר צפוף יחד עם העריסות או סביר?
בד"כ אם הבעל לא מסתובב והיולדת השניה לא מתלוננתהאם יכולים לאפשר לבעל של היולדת השנייה לישון בחדר בלי אישור שלי?
לבדיקת רופא את מוזמנת איתו לתינוקיההאם בביות מלא התינוק נמצא כל הזמן עם האמא? אין בכלל זמנים שצריך לשים אותו בתינוקיה (לבדיקות למשל)?
כן.יש בחדר את כל הציוד לטפל בתינוק?
כן.ומה לגבי הארוחות? חדר האוכל במחלקה ויש מקום לעריסה?
במקלחת צפוף מאד לעריסה אבל אפשרי.ובמקלחת- יש מקום להכניס את העריסה (גם אם זה בדוחק, בעין כרם הצלחתי) או שצריך לחכות שמישהו יבוא לבקר/לבקש טובות מהאחיות/מהשכנה לחדר כדי להתקלח?
לא נראה ליושאלה על חדרי הלידה-
האם מאפשרים ליולדת להתאושש ולהתקלח בחדר הלידה שעה-שעתיים אחרי הלידה, או שמעבירים אותה מיד הלאה כדי לפנות את החדר?
היזה משתנה בימיםמישהי יודעת מה מצב העומס בבתי החולים בירושלים?
תודה.
איפה?היזה משתנה בימים
אני הגעתי בלילה של יום שלישי שאלו אותי אלף פעם אם אני רוצה אפידורל
שערי צדקאיפה?
יום שלישי האחרון?שערי צדק
ממש שיכנעו אותי ללכת כבר לחדר לידה
היה רגוע לא מדי רייק ולא מפוצץיום שלישי האחרון?
בגלל שהיה ריק?
ואיך היה במחלקה?
זה גם החיסרון שלהםשערי צדק
ממש שיכנעו אותי ללכת כבר לחדר לידה
זה מחלקה של יחס אישי לתינוק או לאמא תלוי מה קרה בלידה והאם התינוק צריך יותר השגחה או האמאמחלקה ב
לאהמליצו על זירוזזה גם החיסרון שלהם
למה לדחוף זירוז כשלא חייבים
בעבר הייתי שם וממש שיכנעו אותי לקחת זירוז כי החדרי לידה הו ריקים
ובסוף זה ניגמר בניתוח
מה העניין להמליץ על זירוז כשזה לא נצרח זה ממש לא מקצועי
מה?????זה מחלקה של יחס אישי לתינוק או לאמא תלוי מה קרה בלידה והאם התינוק צריך יותר השגחה או האמא
בדר"כ שמים שם מי שילדה בניתוח
את לא הראשונה שאני שומעת. אני לקראת לידה חמישית ואני מאוד מתלבטת כי מדברים על שערי מאוד לא טוב אני רגילה ללדת רק בשערי צדק אז קשה לי לשנות מצד שני אני מאוד חוששת עקב השמועות.אני ילדתי בשבוע שעבר בש"צ
האמת לא הייתי כ"כ מרוצה ,השאלה אם זה היה בגללם? אני לא יודעת
הם טענו שהגעתי מוקדם מדי (רציתי להספיק GBS וגם אני לא גרה בירושלים) והייתי צריכה ממש לשכנע אותם שאני יולדת בשביל שיעבירו אותי לחדר לידה
אני ב"ה לידה 7 ולא משעמם לי בחיים. אם אני אומרת לכם שאני בלידה אז תאמינו לי. אמרתי שאני מסכימה לקבל אנטיביוטיקה פעמיים העיקר תתנו לי-אמרו שאלו הנהלים ואין אפשרות
שלחו אותי לחכות לUS כחצי שעה עם צירים ,לא האמנתי שזה קורה לי לשבת בתור ,לחכות לUS
בסוף הייתי 20 דק' בחדר לידה וכמובן לא הספקתי אנטיביוטיקה ולא אפידורל למרות שאמרתי להם שאני יולדת מהר בד"כ
הם מתייחסים יפה בקבלה וכאילו מבינים אבל לא זזים מהכללים שלהם
המיילדת שיילדה אותי היתה נחמדה מאד וממש עזרה לי
המחלקה היה בסדר גמור הייתי בביות מלא,ד1,היה נחמד, האחיות התייחסו נפלא והאוכל היה סביר- (אני מפונקת)
לא נכון.ממה ששמעתי מכמה קרובות שילדו ממש בשבועיים האחרונים,
התשובה לשאלה הזו שונה מתמיד ורלוונטית במצב הזה מאי פעם.
ממה שהבנתי מהם שע"צ הוא בית החולים היחיד עכשיו שלא מקבל עכשיו ערביות ללידה!
ובכללי גם במצב בטחוני רגוע , בחיים לא ישימו שם ערביה עם יהודיה באותו חדר.
בהדסה מקבלים ערביות ללידה עכשיו,
ולא לגיטימי בכלל לבקש לא להיות עם ערבים ((יגידו לך "גזענות"),
מה שאומר שקורה מצבים שערביה עם יהודיה באותו חדר.
אבל, בגלל בגלל המצב הבטחוני שרובם מעדיפות עכשיו שע"צ,
אז יש עומס מטורף מטורף על חדרי הלידה.
וממליצים להרשם הכי מהר שאפשר ללידה כדי שיסתכלו עלייך בקבלה בכלל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: