גם אני השמעתי את הקול הזה. מינימום של פרטיות וכבוד ליולדות האחרות.סליחה על התגובה אבל ליולדת מאוד נחמד שהבעל נשאר בלילה עד איזה שעה שבא להם אבל לשוכבת ליד זה מפריע ברמות!
ועוד יותר עיצבן אותי שיצאתי מהמקלחת הבעל חיכה לי בדלת לשרותים....
השירותים מיועדים (או אמורים להיות) רק ליולדת עצמהסליחה על התגובה אבל ליולדת מאוד נחמד שהבעל נשאר בלילה עד איזה שעה שבא להם אבל לשוכבת ליד זה מפריע ברמות!
לכן צריך שזה יהיה בהסכמה, או לפחות שזו תהיה מדיניות רשמית במחלקה וכך מי שבאה יודעת שיכול להיות שהבעל של היולדת השניה יהיה בלילה.סליחה על התגובה אבל ליולדת מאוד נחמד שהבעל נשאר בלילה עד איזה שעה שבא להם אבל לשוכבת ליד זה מפריע ברמות!
אני יודעת על הדסה...רק בהדסה או גם בשע"צ?
סליחה על התגובה אבל ליולדת מאוד נחמד שהבעל נשאר בלילה עד איזה שעה שבא להם אבל לשוכבת ליד זה מפריע ברמות!
מסכימה איתכןגם אני השמעתי את הקול הזה. מינימום של פרטיות וכבוד ליולדות האחרות.
עוד מישהי?האם בשערי צדק או בהדסה עין כרם יש ביקורים חופשי???
ומה לגבי הבעל האם הוא יכול להישאר לצד היולדת בשעות הערב והלילה???
היינו באסותא אשדוד לפני כשנתיים ושם לא הסכימו לבעל להישאר.
לא יודעת מה לגבי הנ"לשמעתי לאחרונה משתי יולדות בהדסה שהצוות מאד מקצועי,
ושעושים הכל בקטע הרפואי.
(למשל אחת חשדו שיש ירידות בדופק, והמיילדת אמרה שעוד שניה כל צוות הרוםאים יגיעו),
אבל בין לבין, נתנו להן לחכות בלי טיפול.
הראשונה ילדה אחרי ר"ה, ואחרי הלידה התינוקת בידיים שלה, והיא חיכתה איזה שעה עד שיחזרו אליה להתייחס..
לא יכלה לזוז, ולא נתנו לה אפילו בגדים לתינוקת!
השניה- היתה מיילדת אחת על שתי נשים, והיולדת השניה התקדמה יותר, אז שעתיים השאירו אותה לבד,
ורק אחרי שעתיים המיילדת נזכרה להכנס, ולגלות שהיא בלידה וצריך מהר לטפל בעניינים..
השאלה אם גם אתן נתקלתן?
ואיך המחלקה בהר הצופים? והאם בעין כרם זה לא קורה?
למה היית לבד?ספציפית הייתי לבד בחדר כך שנתנו לבעלי להשאר גם לילה והיה מצוין.
נכון היה ממש ממש ריק.למה היית לבד?
אולי בזמן שלך לא היה עומס?
מעניין. אני יודעת על עומס לפני חודש וחצי...נכון היה ממש ממש ריק.
הבנתי שבגלל המלחמה אנשים נמנעים מלהגיע לשם ובאמת שלא ברור לי למה.
אחר כך שלחתי לשם מלא בנות בסביבתי שחפשו המלצותמעניין. אני יודעת על עומס לפני חודש וחצי...
זה כנראה עניין של ימים
ומזל טוב!
הוא קשור..ולדעתי היחס לא קשור בדווקא לעומס או לא זו המדיניות שם וזה ממש ניכר, אולי אני טועה אבל אני ממש נהנתי ב"ה. (לידה קודמת הייתה בתחילת הקורונה ואז היה עמוס שם מאד והיחס בחדר לידה היה מעולה).
אין לי דרך מדעית להפריך או לאמת את זה.הוא קשור..
צודקת.אני באמת לא מכירה מקומות אחרים אבל מקריאת האשכול הזה ודומים שחרשתי בזמנו נשמע שיש הכל בכל מהכל וזה באמת משתנה ודינאמי וכמובן צריך בעיקר ס"ד ותפילה לשליחים נכונים.
???עוד מישהי?
גם אצלי היתה אמא של היולדת כל הלילה,סליחה על התגובה אבל ליולדת מאוד נחמד שהבעל נשאר בלילה עד איזה שעה שבא להם אבל לשוכבת ליד זה מפריע ברמות!
אני ילדתי שם 5 פעמים ב7 השנים האחרונותאין לי דרך מדעית להפריך או לאמת את זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: