שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
איפה כדאי להשקיע בנדל"ן בסכום של 150,000? איפה מנסיון הדירות עלו בהרבה בשנים האחורונות?
אם באמת הכוונה ל150000 סכום כולל ולא הון עצמי
תברר יותר על קרקע חקלאית וכד' או חניות בעפולה....
אולי משרד בעפולה.....אתה מתכוון לקנות נדל"ן ב150000????
בעפולה עילית בשנים האחרונות עלה המחיר..
כמה כבר קרקע חקלאית תניב לו?
משרד אולי לא מתמצא במחירים של משרדים..
דירה להשקעה באופקים רלוונטית בדיוק לסכום הזהאם באמת הכוונה ל150000 סכום כולל ולא הון עצמי
תברר יותר על קרקע חקלאית וכד' או חניות בעפולה....
התכוונתי ברצינות לכל מה שכתבתימה אתם כ"כ ציניים?
הגיוני אם יש יכולת החזר או ספיגה ללכת לפריפריה דירות באיזור ה 450K
תשואות סבירות בהחלט, אם כי עניין עליית הערך מוטל בספק. האם יעלה ובאיזה קצב.
ערים אפשריות-דימונה בית שאן וכו'
אין בהודעה זו המלצה להשקעה אלא דעתי האישית והענייה למדי
ביד 2 כתוב על דירה 2.5 חדרים 500000.....דירה להשקעה באופקים רלוונטית בדיוק לסכום הזה
אין שום צורך להתנצל!התכוונתי לקנות דירה עם משכנתא-לא שכל הדירה עולה 150,000 אלא ה150,0000 זה מקדמה למשכנתא-שליש מעלות הדירה,בירושלים שליש זה 700,000 אם לא יותר אז אני מחפשת משהו בסביבות ה450,000/500,000 אני יודעת שיש דירות כאלו בצפון השאלה איפה מחירי הדירות עולים הרבה בשנים האחרונות?
וסליחה שלא ניסחתי נכון את השאלה בהודעה הראשונה....
אופקים יכול להתאים,כי יש שם קהילה חרדית איכותית ואני חושב שזה יתפתח עוד כי הרבה צעירים יגיעו לשמה בגלל מחיר למשתכן.כל הדרום נראה שרוצים לקדם אותוהתכוונתי לקנות דירה עם משכנתא-לא שכל הדירה עולה 150,000 אלא ה150,0000 זה מקדמה למשכנתא-שליש מעלות הדירה,בירושלים שליש זה 700,000 אם לא יותר אז אני מחפשת משהו בסביבות ה450,000/500,000 אני יודעת שיש דירות כאלו בצפון השאלה איפה מחירי הדירות עולים הרבה בשנים האחרונות?
וסליחה שלא ניסחתי נכון את השאלה בהודעה הראשונה...
שוב במחיר של 450 K אין מה לחפש שםאופקים יכול להתאים,כי יש שם קהילה חרדית איכותית ואני חושב שזה יתפתח עוד כי הרבה צעירים יגיעו לשמה בגלל מחיר למשתכן.כל הדרום נראה שרוצים לקדם אותו
כגון?זה לא סוד שהמחירים עלו בצורה דרמטית בכל הארץ לדעתי שווה לבדוק אופציה לרכישת קרקע להשקעה ולאו דווקא דירה להשקעה , יש קרקעות במחירים טובים שפוטנציאל הרווח הוא ממש גבוה
רק מה שברור שהשקעה בקרקע היא השקעה לטווח ארוךכגון?
נשארנו מסוקרנים א-י-פ-ה.........זה לא סוד שהמחירים עלו בצורה דרמטית בכל הארץ לדעתי שווה לבדוק אופציה לרכישת קרקע להשקעה ולאו דווקא דירה להשקעה , יש קרקעות במחירים טובים שפוטנציאל הרווח הוא ממש גבוה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: