כדי לקל משכנתא לדירה יש חוקים ברורים.אני יכולה להגיע להון עצמי של 250,000 ומצאתי דירה שהמקדמה למשכנתא זה 250,000
איך עובד כל תהליך קניית הדירה?
בחיים לא קניתי דירה ולא השכרתי
התקשרתי לבנק ואמרו שצריך שמאי שיעריך את הנכס
בשביל מה??
הרי אני קונה ממוכר והוא מוכר במחיר שהוא רוצה
מי שמבין בזה אשמח שיסביר לי
תודה
מה זה משנה השווי? אני לא לוקחת משכנתא לפי השווי האמיתי של הדירה אלא לפי איך שמוכרים לי את הדירהכדי לקל משכנתא לדירה יש חוקים ברורים.
בקניית דירה ראשונה, ניתן לקבל משכנתא עד גובה של 75% ממחיר הדירה.
אבל, כיוון שהדירה היא הבטוחה של הבנק, ומשעבדים להם את הדירה, הם צריכים שההלוואה תהיה בגובה של עד 75% מהדירה.
ובשביל להעריך את שווי הדירה הם צריכים שמאות.
זה לא תלוי בך.מה זה משנה השווי? אני לא לוקחת משכנתא לפי השווי האמיתי של הדירה אלא לפי איך שמוכרים לי את הדירה
אנחנו עכשיו מוציאים למכירה דירה במרכז ירושלים עם תמ"א 38 חתומה בתהליך בעייריה, זה באמת הולך להוסיף לה עוד חצי מליון ש"חכתבתי כאן כמה פעמיים שכדאי להשקיע בדירה במתחם פינוי בינוי בשלב מתקדם
אין סיכון על הקרן, ויש הכנסה משכירות (גם בזמן הבניה היזם משלם שכירות)
והרווח הצפוי מגיע לחצי מיליון ש"ח לפחות.
קבלתי מידע על דירה במתחם פינוי בינוי בדרום הארץ
מחיר הדירה מיליון חמישים (גמיש)
הדירה מושכרת, והרווח הצפוי לאחר הפינוי בינוי בערך חצי מיליון ש"ח.
מי שרציני ויש לו את האפשרות יוכל לקבל מידע במייל zpc5060אין לכתוב כתובת מייל
בעקרון כן, תבדקו מה המחיר למ"ר מרובע באזור שלכם, ותעשה חישוב.אנחנו עכשיו מוציאים למכירה דירה במרכז ירושלים עם תמ"א 38 חתומה בתהליך בעייריה, זה באמת הולך להוסיף לה עוד חצי מליון ש"ח
לא אמורים לגור בדירה בזמן הבניה - זה דירה בקומה אחרונה. ודבר נוסף משפצים את כל הבית בעקבות התמ"א. כך שאנחנו מקבלים דירה חדשה + תשלום של השכירות בזמן הבניה. אז איך מתמחרים כזה דבר?בעקרון כן, תבדקו מה המחיר למ"ר מרובע באזור שלכם, ותעשה חישוב.
לדוגמא, אם מ"ר ברחוב שלכם עולה 30 אלף והולכים להוסיף לכם 25 מ"ר זה יוצא שהרווחתם 750 אלף
(זה לא ממש מדוייק כי צריך לבודק האם התוספת מתוכננת טוב ועוד פרטים)
אבל בגלל שזה לא בנוי אלא רק בתהליך וגם שיש סיכון שיכול להיות שבסוף זה לא יצא לפועל,
וגם שיש את הסבל לגור באתר בניה שנתיים.
לכן א"א לגלם במחיר את כל התוספת אלא רק חלק קטן, והכל תלוי בודאות של הפרויקט ובקצב ההתקדמות.
אם תתני לי יותר פרטים, אוכל לבדוק לך באיזה שלב זה בדיוק אוחז וכמה אפשר להוסיף על המחיר
אשמח לעזור במייל: zpc5060אין לכתוב כתובת מייל
באופן כללי יש הבדל גדול ברווח בין תמ"א לפינוי בינוי, בתמ"א הדירה הישנה נשארת ומוסיפים עליה
כך שלמעשה זאת דירה ישנה אם תוספת (שלפעמים גם לא מתוכננת טוב)
לכן הרווח יותר קטן מפינוי בינוי שמקבלים דירה חדשה בבנין חדש + חניה ומחסן וכל המערכות חדשות לגמרי.
דבר נוסף, שמשקיע צריך לקחת בחשבון, שבתמ"א בזמן העבדות מקבלים פחות שכירות ולפעמים הנכס עומד ריק
בגלל שהכל הופך לאתר בניה לעומת זאת בפינוי בינוי מקבלים שכירות מהיזם לכל תקופת הבניה.
המעלה של תמ"א שהתהליך בעיריה לוקח פחות זמן
זה נשמע תנאים ממש טובים.לא אמורים לגור בדירה בזמן הבניה - זה דירה בקומה אחרונה. ודבר נוסף משפצים את כל הבית בעקבות התמ"א. כך שאנחנו מקבלים דירה חדשה + תשלום של השכירות בזמן הבניה. אז איך מתמחרים כזה דבר?
היה לי טעות בלינק וכבר א"א לערוך את ההודעהכתבתי כאן כמה פעמיים שכדאי להשקיע בדירה במתחם פינוי בינוי בשלב מתקדם
והרווח הצפוי מגיע לחצי מיליון ש"ח לפחות.
קבלתי מידע על דירה במתחם פינוי בינוי בדרום הארץ
הדירה מושכרת, והרווח הצפוי לאחר הפינוי בינוי בערך חצי מיליון ש"ח.
מי שרציני ויש לו את האפשרות יוכל לקבל מידע במייל zpc5060אין לכתוב כתובת מייל
תכתבי את המייל עם סולמית במקום השטרודל...השקעה בדירות צריכה תמיד הרבה זהירות -
והרבה מאוד פעמים א"א להסתמך על המתווכים, ובטח לא לקנות דירה להשקעה בלי לראות אותה,
יש מייל לבעלי דירות להשקעה בקרית אתא בדיוק כדי למנוע עוגמת נפש כזאת -
כדי לקבל מידע אמין מבעלי ניסיון במקום - בעלי מקצוע אמינים, אזורים מבוקשים יותר או פחות וכו'
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואם כבר קרית אתא - הקהילה מדהימה כדי לבוא לגור שם - מוזמנים לבוא ולהתרשם....
גם אני אשמח שתכתבו שוב את הכתובת. (עם סולמית)השקעה בדירות צריכה תמיד הרבה זהירות -
והרבה מאוד פעמים א"א להסתמך על המתווכים, ובטח לא לקנות דירה להשקעה בלי לראות אותה,
יש מייל לבעלי דירות להשקעה בקרית אתא בדיוק כדי למנוע עוגמת נפש כזאת -
כדי לקבל מידע אמין מבעלי ניסיון במקום - בעלי מקצוע אמינים, אזורים מבוקשים יותר או פחות וכו'
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואם כבר קרית אתא - הקהילה מדהימה כדי לבוא לגור שם - מוזמנים לבוא ולהתרשם....
זה הבעיה שלי עם פינוי בינויקבלתי מידע על דירה במתחם פינוי בינוי בדרום הארץ
את מניחה הנחות ואז מסיקה מסקנותאתה מוכר דירה בדרום מטה ליפול (זה הדירות שעושים להם פינוי בינוי)
המחיר הנ"ל זה על דירה בגודל 100 מ"רבמיליון ו50 אלף וזה כל הפינוי בינוי על רגל אחת
זה נכון שיש הרבה מקומות שהפינוי בינוי זה דיבורים באוויר שספק גדול מה יצא מהםבמילה הקדושה פינוי בינוי שאם תתממש יהיה כיף
בדרום מחיר הקרקע מאד נמוך כך שאני לא רואה כל רווח לעשות פינוי בינוי בבניין יפהעושים פינוי בינוי
גם בבנינים יפים מאד
אשמח מאודאם תרצי אצרף לך לינקים למתחמים שנמצאים בהפקדת תב"ע או שכבר בהליך היתר
ואפי' למתחמים שכבר הרסו בנינים והתחילו לבנות ומשווקים דירות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: