האתר מחלל שבת.בראש הנקרא יש רכבל שיורד לניקרות
יש מסלול בניקרות אולי שעה בערך
לא יודעת אם יש מה לעשות יום שלם, אבל מזמן לא הייתי שם
לא יוגע ככל הישוב יש שתים שלש תחנות אבל הנופים הם בכניסה לישוב ישם סוג של טיילת כזאת יפהובאיזה תחנה יורדים ?
כן זה באמת אחד המסלולים הכי נידחים במרכז ההיתי בקיץ ולא היה אף אחד קצת מאכזב...ליד מעלה החמישה יש ישוב נטף
מקום מנותק ומבודד נופים מדהימים
גם הדרכים אליו מפותלים ויפים
יש שם שקט בידוד ונופים מעלפים
וכל זה 10 דק' מירושלים
קו 196 נראה לי
קו 195 לנטף לא מגיע ישירות לנופים האלוכן זה באמת אחד המסלולים הכי נידחים במרכז ההיתי בקיץ ולא היה אף אחד קצת מאכזב...
עשיתי את זה לא מעגלי אוטובוס לחמד ומשם 2 טרמפים לנטף לכיוון עין כפירה שהיה בו מים והיה חמוד עד מבוא חורון פארק קנדה מחלף לטרון משם אוטובוסים בתדירות טובה לי_ם תהנו
איך כן מגיעים לשם ?קו 195 לנטף לא מגיע ישירות לנופים האלו
איך כן מגיעים לשם ?
מה צריך לרשום בוויז ?
איך כן מגיעים לשם ?
מה צריך לרשום בוויז ?
איזה קו מביא לשם מבני ברק?משהו כמו 1/2 שעה הליכה מתחנת האוטובוס
איזה קו מביא לשם מבני ברק?בלת"ק
מצפה רמון
מטורף שם מבחינת שקט (כי יש עוד מקומות מהממים בארץ אבל קצת יותר רועשים) ונופים משגעים!
ניתוק לגמרי.
ממחלף גבעת שמואל קו 669 לתחנה מרכזית באר שבע כשעה וחצי נסיעהאיזה קו מביא לשם מבני ברק?
כמה זמן נסיעה?
בטוח כעת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: