יש גם אוטובוס (קו 31 אאל"ט).ראש הנקרא - רכבת עד נהריה ואז יש מוניות שירות לראש הנקרא
אין קשר בין חרמון לחיפה ובוודאי לא לנהריה.חרמון - אפשר בתח"צ, אבל לכאורה הרבה זמן נסיעה באוטובוס (מנהריה/חיפה)
נחל האסי וכל עמק המעיינות מרחק נסיעה קצרה באוטובוס מתחנת רכבת בית שאן.קיסריה - הרכבת עוברת בקיסריה, ואז מונית, זה ממש בקצה השני של העיר
כנ"ל נתניה
לא חושבת שזה יהיה כמו חו"ל, כן? צבעים של חו"ל יש בנחל האסי, אבל לא קשור כלל למסלול הרכבת
הוא לא פעיל יותר.ספציפית נסיעה ברכבת, התנסיתי לאורך המסילה מאשקלון ועד נהריה, לדעתי הקטע הכי יפה ורגוע ונסיעה שהיא יפה ורגועה באמת זה בית שמש-ירושלים, אבל לא יודעת אם הקו הזה פעיל כרגע, זה הקו הישן, מפותל ונוסע בתוך ההרים והיערות, ורואים את הנחל
הקו בדרום גם יפה יחסית (קו באר שבע דימונה למשל).כל השאר נופים די עירוניים, מסלול ישר משעמם, יש קטעים שרואים את הים
א. לא היה לי במודעות המסלול של בית שאן, תודה וגם על המידע לגבי עמק המעיינותאין קשר בין חרמון לחיפה ובוודאי לא לנהריה.
צריך להגיע לקרית שמונה ומשם אוטובוס (פעמיים ביום בערך) למג'דל שמס, עד החרמון אין תחבורה.
אם אתם רוצים דווקא רכבת עדיף לקחת את הרכבת לבית שאן (הנסיעה מבית שאן קצרה יותר מאשר חיפה)
חוץ מהקווים המקומיים כל האוטובוסים מירושלים לגולן או קריית שמונה עוברים בבית שאן.א. לא היה לי במודעות המסלול של בית שאן, תודה וגם על המידע לגבי עמק המעיינות
ב. גם כעת אני תוהה האם מבית שאן יש די תחבורה לכוון החרמון, כי בכ"ז חיפה זה מטרופולין משא"כ בית שאן
מירושלים בקו ישיר, אכן בית שאן עוברת באמצע הדרךחוץ מהקווים המקומיים כל האוטובוסים מירושלים לגולן או קריית שמונה עוברים בבית שאן.
לקרית שמונה-כן (לא משמעותי אבל זה אכן יותר קרוב).צפה בקובץ המצורף 1455749
כנראה בכל זאת נהריה ואפילו חיפה קרובים יותר לקרית שמונה
מה גם אם נוסעים ברכבת, חסר טעם לנסוע עד חיפה ואז עד בית שאן ואז אוטובוס, אם אפשר לקחת ישירות מחיפה, או עדיף יותר - נהריה - אוטובוס לקרית שמונה.
אמור להיותב. גם כעת אני תוהה האם מבית שאן יש די תחבורה לכוון החרמון, כי בכ"ז חיפה זה מטרופולין משא"כ בית שאן
ומשם לחיפה ואז לבית שאן.אלא לקחת רכבת לתל אביב ומשם הלאה....
הרי הגלבועמחפשת מקומות כאן בארץ,
שאפשר לנסוע ברכבת לכמה שעות.
להרגיש חו"ל.
נופים. ניתוק. שקט.
איזה אוטובוס?חוף אכזיב - החוף היפה בארץ!
ברכבת עד נהריה ויש משם אוטובוס
מקום מקסים ורגוע
איך מגיעים לשם בתחבורה ציבורית? מה יש שם בדיוק?מצוק שילת
איך מגיעים לשם בתחבורה ציבורית?מצפה רמון
קו 412 מבית שאן (נראה לי שצריך ג"כ קו פנימי)לגבי נחל אהסי,
איך מגיעים אליו מבית שאן מתחנת הרכבת?
באיזו עונות מומלץ להגיע לשם?
איך מגיעים להרי הגלבוע?אמור להיות
דרך טבריה.
ומשם לחיפה ואז לבית שאן.
כל איזור העמקים שווה נסיעה ברכבת רק בשביל הנוחות, נסיעה באוטובוס יכולה לחסוך חצי מהזמן.
בדקתי לך במוביט;איך מגיעים לשם בתחבורה ציבורית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: