לא יודעת, הגינגי השני, אחפש שניה תמונהאיזה אח?
לא יודעת, הגינגי השני, אחפש שניה תמונהאיזה אח?
לא יודעת, הגינגי השני, אחפש שניה תמונה
זה לא אח של אברהם חיים. גרין אחר..
נכון, אבל זה לא אח שלוקוראים לו יענקי גרין
א פיינט אדער א פראנד?שאלות בסגנון:
זה נשמע שלקחו את אברהם חיים וקצת הצעירו לו את הקול.זה ממש ממש הזכיר לי את אברהם חיים גרין.
יכול להיות שלקחו חלק מהשיר של שווערד?! או שזה לא אותם מילים?
פיינט אדער פריינד, אהההה????????א פיינט אדער א פראנד?
פיינט אדער פריינד, אהההה????????
סיקס סענטימעטער (משהו אני עוד זוכרת...)ניין, דו??
אברהם חיים גרין לפני חצי שנה שר בבר מצוה
אברהם חיים בבר מצווה של משה דוד.mp4
drive.google.com
בהצגות שהוא שיחקלא מתקרב לביצועים באונטערן...
הלך על הקול היפה שהיה לו
לא יודעת אם היה לו כזה כושר משחק, כמו שפשוט היה לו ביטחון עצמי מופרז ברמה שלא פוגשים הרבה אצל ילדים.בהצגות שהוא שיחק
חוץ מהקול היפה שהיה לו
הוא היה שחקן מדהים, אפילו ביחס למבוגר, בטח ביחס לילד.
גם אם הקול שלו התבגר, בכשרון המשחק הוא לכאורה רק השתבח
תמיד יהיו את אלו שיאהבו ואת אלו שלא.אברהם חיים גרין ושוב פעם אברהם חיים גרין נמאס הוא לא הציג יפה ולא שר משגע מי שהציג יפה זה הילד מאונטערן שטוהל שהיה הילד האשפתות וילד ששר יפה ומציג אוטנטי ומדהים זה הילד ששר סולו ב תשרי און נחת שמושי קרויס מאידיש נחת הוציא לפני ימים נוראים השנה
Tishrei Nachas | תשרי נחת – Yiddish Nachas, Yossi Green, Dovy Meisels, Mendy H, an MK Production
MK Productions is proud to present the beautiful ‘Tishrei Nachas’ medley performed live at the Atime Shas-A-Thon grand Siyum Hashas in London, UK, where the ...www.youtube.com
וואו אי אפשר אפילו להתחיל להשוות!! אברהם חיים שיחק לא פחות ממושלם!!אברהם חיים גרין ושוב פעם אברהם חיים גרין נמאס הוא לא הציג יפה ולא שר משגע מי שהציג יפה זה הילד מאונטערן שטוהל שהיה הילד האשפתות וילד ששר יפה ומציג אוטנטי ומדהים זה הילד ששר סולו ב תשרי און נחת שמושי קרויס מאידיש נחת הוציא לפני ימים נוראים השנה
Tishrei Nachas | תשרי נחת – Yiddish Nachas, Yossi Green, Dovy Meisels, Mendy H, an MK Production
MK Productions is proud to present the beautiful ‘Tishrei Nachas’ medley performed live at the Atime Shas-A-Thon grand Siyum Hashas in London, UK, where the ...www.youtube.com
גם אני יותר אהבתי את אברהם חיים [מחדשת לכם]תמיד יהיו את אלו שיאהבו ואת אלו שלא.
אני מעדיפה את אברהם חיים גרין על פני יוסי לאקס למרות שגם על אברהם חיים לא עפתי.
ואפשר לפתוח לזה נושא אחר/סקר.
אפשר לענות?מי אמר את המשפט:
ראזינס'קי, סהאט דיך נישט געלונגען...?
באיזה הצגה היה פשלה רצינית בקשר לסאונד והמוזיקה?
באיזה אולם עשו את ההצגה אונטערן אויבן?
כמה שירים יש באונטערן שטעטל?
הייתם רוצים לראות עוד פעם את מוטי אילוויטש או שזה מרגיש לכם הופעה/קומזיץ?
אתם אוהבים שיש שירים בהצגות?
חלק גדול של השאלות פה אני אצטרך לעשות בירורים יסודיים בשביל התשובה
מקווה שזה בסדר..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: