מופעי תרבות "אינטערן" "איבערן"- הצגות באידיש

מצב
הנושא נעול.

ה. מפרוג

משתמש פעיל
יש מישהו שמוכן לעשות לי רשימה של כל המציגים של אונטערן, אני רוצה להכין סקר על המציגים,
בתודה מראש

m-blum

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי

m-blum

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
ראיתי,כבר נראה לי את הכל,
אבל לא זוכרת, ואין לי זמן לעבור ולחפש עכשיו
תכתוב פה הכול
ונתקן אותך אם חסר משהו
יש להם המוווווון
וכמעט כל הצגה נכנסים חדשים
השאלה איך הסקר הזה יעבוד

כותבת הטיוטות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
קצת פחות מעניין סקר על המציגים.
לפחות לדעתי.
בכיתה ו' עוד עניין אותי מתי ההוא וההוא הזיז את הרגל ומתי הוא הרים ידיים למעלה. עכשיו קצת עברתי את הגיל. סתם לשבת להנות וזהו.

ה. מפרוג

משתמש פעיל
קצת פחות מעניין סקר על המציגים.
לפחות לדעתי.
בכיתה ו' עוד עניין אותי מתי ההוא וההוא הזיז את הרגל ומתי הוא הרים ידיים למעלה. עכשיו קצת עברתי את הגיל. סתם לשבת להנות וזהו.
לא בקטע שאת מי אוהבים, עברתי כבר ת'גיל....
רציתי שאלות יותר בנושא מה מתאים יותר לכל מציג, סיטואציות שאהבו וכ'ו. אבל אם לא מענין אז לא, כי דווקא הסקר הראשון היה דיי מענין,
אתן לכם עכשיו תוצאות

ה. מפרוג

משתמש פעיל
תרשים תשובות לטופס. כותרת שאלה: איזה אונטערן הכי אהבתם?!. מספר תשובות: 48 תגובות.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה