את מתכוונת לאלעד ?60 ש"ח
סרט מוצלח.
ממליצה.
כןאת מתכוונת לאלעד ?
שלושת רבעי בלת"קגיל 12
שעתיים
למה לא? יצאתי עם ביתי בת ה-12 ושתינו נהננו מאד.שלושת רבעי בלת"ק
ראיתי המלצה שזה מתאים לנשים, זה נכון?
אם כן, איך הופעה שמתאימה לילדות בנות 12 מתאימה גם לנשים?
ממה נהנתם?למה לא? יצאתי עם ביתי בת ה-12 ושתינו נהננו מאד.
מה הבעיה?ממה נהנתם?
אני לא מצליחה להבין איך עלילה שמותאמת לילדה בת 12 מותאמת גם לנשים.
כנראה הציפיות שלי שונות.מה הבעיה?
לא הבנתי
אנחנו הלכנו כשהייתי בת 12 ואחותי בת 6 ואמא שלי לסרט
וכולנו נהנינו
כנראה הציפיות שלי שונות.
זה היה סרט של דינה פרלשטייןכי לכאורה סרט שמותאם לילדה בת 6 אשה בוגרת לא אמורה להנות ממנו,
כן אמורה להיות התאמת גילאים בסיסית,
לדעתי בכל אופן,
הרי רב התוכניות בכללי כן מחולקות לגילאים: ילדות, נערות, נשים
אז שוב- כנראה הציפיות שלנו ומה שאנחנו מגדירות כהנאה, שונות.זה היה סרט של דינה פרלשטיין
זה מקסים שאת הולכת עם הבנות שלך,העלילה מרתקת על רקע היסטורי ,סגנון שאני אוהבת מאד וגם הבת שלי מתחברת אליו.
ההסרטה איכותית מאד, הרקע מהמם. אוהבת סרטים בניחוח של פעם, (כרכרות, טירות, שמלות נפוחות)
המסר שעבר בסרט מקסים בעיני, (גם אם עברתי את גיל ה30. ) והוא רב גילאי. כל אחת לוקחת את זה למקום שלה...
אישית, אני הולכת עם בנותי מידי חול המועד, או בחופשים לפחות לסרט אחד בעיקר בשבילן, חלק מהחוויה שלהן ללכת עם אמא... (שמחה שהן מעדיפות אותי על פני חברות) ועל הדרך גם אני נהנית.
אבל אולי זה באמת ענין של סגנון, אני למשל יכולה לדון עם ילדיי בלהט גם על קומיקס בעיתון ילדים. .
תודה על הפירוט.העלילה מרתקת על רקע היסטורי ,סגנון שאני אוהבת מאד וגם הבת שלי מתחברת אליו.
ההסרטה איכותית מאד, הרקע מהמם. אוהבת סרטים בניחוח של פעם, (כרכרות, טירות, שמלות נפוחות)
המסר שעבר בסרט מקסים בעיני, (גם אם עברתי את גיל ה30. ) והוא רב גילאי. כל אחת לוקחת את זה למקום שלה...
אישית, אני הולכת עם בנותי מידי חול המועד, או בחופשים לפחות לסרט אחד בעיקר בשבילן, חלק מהחוויה שלהן ללכת עם אמא... (שמחה שהן מעדיפות אותי על פני חברות) ועל הדרך גם אני נהנית.
אבל אולי זה באמת ענין של סגנון, אני למשל יכולה לדון עם ילדיי בלהט גם על קומיקס בעיתון ילדים. ..
אז אולי לנשים בוגרות וכבודות יותר זה פחות מתאים
השאלה מה נקרא אצלך מותאם לנשים? אני למשל לא אוהבת סרטים שהעלילה בהם מלאת אסונות וצרות - שכול ויתמות, פיגועים ותאונות.. מהם יש לנו מספיק במציאות ... לא אוהבת לבכות בסרטים... (ואני מאלה שבוכות מיד...)זה מקסים שאת הולכת עם הבנות שלך,
ושהן מעוניינות ללכת דוקא איתך-
אבל זו היתה השאלה: אם את הולכת בשבילן וזה מותאם לגילן ועל הדרך את גם נהנית או שמלכתחילה מותאם גם לנשים? (הבנות שלי קטנות מדי בשביל לקחת אותן ולהנות על הדרך , רוצה לדעת אם ללכת בשביל עצמי)
ובירושלים 70!!!! בבליליוסבהר נוף בירושלים עלה 60 לצהריים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: