בד"כ יש בחנויות חומרי בניה אבל,ואיך קונים גנרטור?
אני אעבור את הכביש באמצע הכבישאברך שאין לו ממ"ד אמר לי שהוא מרגיש הכי רגוע כיון שאין לו את הלחץ להיות מוכן לרוץעם כל הילדים לממ"ד ומה לעשות בממ"ד וכו' וכו' אלא לסמוך רק על הקב"ה
נכון, אבל זה רק למי שהוא 'באמת' רגוע וסומך 'רק' על הקב"ה.אברך שאין לו ממ"ד אמר לי שהוא מרגיש הכי רגוע כיון שאין לו את הלחץ להיות מוכן לרוץעם כל הילדים לממ"ד ומה לעשות בממ"ד וכו' וכו' אלא לסמוך רק על הקב"ה
לא בכל מקרה ניתן להפוך חדר לממ"ד. כלומר ברוב המקרים אין אפשרות כזו.מי האיש מקצוע שיודע לבנות ממד בתוך חדר? ואיך מגיעים אליו?
ואיך קונים גנרטור?
סליחה אבל לא הבנתי את הקשר לא ברור כללאני אעבור את הכביש באמצע הכביש
אין לי את הלחץ להסתכל ימינה ושמאלה ולחכות לראות מתי יהיה ירוק
אני סומכת רק על הקב"ה
בבתים שאין ממ"ד בד"כ יש מקלט צמוד לבנייניםסליחה אבל לא הבנתי את הקשר לא ברור כלל
אבל בכל אופן אין לו ממ"ד בבית מה הוא אמור בדיוק לעשות להיות סתם בלחץ מה זה יעזור אז כן הוא סומך רק על הקב"ה
יש קשר.סליחה אבל לא הבנתי את הקשר לא ברור כלל
אבל בכל אופן אין לו ממ"ד בבית מה הוא אמור בדיוק לעשות להיות סתם בלחץ מה זה יעזור אז כן הוא סומך רק על הקב"ה
למה גם אם אדם לא כזה כל הזמן אבל פתאום מגיעה שעת סכנה ואז הוא מבין שאין לנו על מי להשען רק על אבינו שבשמיםנכון, אבל זה רק למי שהוא 'באמת' רגוע וסומך 'רק' על הקב"ה.
אחרת, זה כמו מי שאומר שבגלל שאין לו עבודה הוא מרגיש הכי רגוע כי אין לו את הלחץ של פרנסה
צריך לעשות השתדלות, והכל לפי מה שהוא אדם...
ואם אין מקום מוגן וחדר מדרגות ולא חסר מקרים כאלויש קשר.
אבל אני לא אכנס לזה.
אם אין ממ"ד צריך ללכת לחדר מדרגות/מקום מוגן
לנו יש ממ"ד ואנחנו הולכים ברוגע בלי לחץ ובוטחים בהקב"ה שלא יקרה כלום!
משש לא לא חסר בנינים שאין מקלטבבתים שאין ממ"ד בד"כ יש מקלט צמוד לבניינים
אני גרה בבנין ללא מקלט, ועם חדר מדרגות "פתוח" (בביתר, למי שמכיר את הסגנון)משש לא לא חסר בנינים שאין מקלט
ממד בתוך חדר זה מורכב ,יש אופציה לקנות כמין חדר ממד שמגיע מוכן אבל זה מתאים רק לחצר או משהו כזהמי האיש מקצוע שיודע לבנות ממד בתוך חדר? ואיך מגיעים אליו?
ואיך קונים גנרטור?
למה כמין, בחצר אפשר להזמין ממ"ד חדשיש אופציה לקנות כמין חדר ממד שמגיע מוכן אבל זה מתאים רק לחצר או משהו כזה
כי זה לא ממש כמו ממד ,זה חדר מוגן /מיגונית שבנויה בצורה של חדר עם רצפה יפה תאורה וחיבור למים ,למי שיש דירות גן או למוסד ,בית כנסת, או סתם בניין שרוצה ,זה ממש מתאיםלמה כמין, בחצר אפשר להזמין ממ"ד חדש
זה מה שעושה כל ממ"ד.אלא נותן הגנה מהגף ורסיסים.
אז אולי אני אסתובב רק ברחוב, כדי שבמקרה של אזעקה לא יהיה לי את הלחץ של לרוץ לממ"ד, נסמוך רק על הקב"ה...אברך שאין לו ממ"ד אמר לי שהוא מרגיש הכי רגוע כיון שאין לו את הלחץ להיות מוכן לרוץעם כל הילדים לממ"ד ומה לעשות בממ"ד וכו' וכו' אלא לסמוך רק על הקב"ה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: