לא חושבת כמוך. ריצה לממד גם היא מסוכנת ומלחיצהאני אעבור את הכביש באמצע הכביש
אין לי את הלחץ להסתכל ימינה ושמאלה ולחכות לראות מתי יהיה ירוק
אני סומכת רק על הקב"ה
לא חושבת כמוך. ריצה לממד גם היא מסוכנת ומלחיצהאני אעבור את הכביש באמצע הכביש
אני סומכת רק על הקב"ה
אז מה אפשר לעשות? בחדר שלנו יש רק קיר אחד בטון והקיר השני פונה לחדר מדרגות של הבנין וזה די מפחיד, בבנין גם אין מקלטלא בכל מקרה ניתן להפוך חדר לממ"ד. כלומר ברוב המקרים אין אפשרות כזו.
לנו איןבבתים שאין ממ"ד בד"כ יש מקלט צמוד לבניינים
לא צריך להיות כ"כ ציניים..אני אעבור את הכביש באמצע הכביש
אני סומכת רק על הקב"ה
זה מה שאנחנו עושים אבל עכשיו קשה לסמוך על זהאני גרה בבנין ללא מקלט, ועם חדר מדרגות "פתוח" (בביתר, למי שמכיר את הסגנון)
כי לכל דירה יש ממד
אולם לדירה שלנו - לא (בשכירות, ובעל הדירה פיצל את הממד מהדירה עצמה)
זה באמת מלחיץ. הולכים לחדר הכי פנימי בבית, שגם הוא לא ממש מוגן... ומשתדלים לבטוח בה'.
אין לו ממ"ד איזה השתדלות בדיוק נדרשת ממנו אדוני המיבין בעניני השתדלותאז אולי אני אסתובב רק ברחוב, כדי שבמקרה של אזעקה לא יהיה לי את הלחץ של לרוץ לממ"ד, נסמוך רק על הקב"ה...
שטויות ממש
הקב"ה מבקש מאיתנו לעשות השתדלות!!!!
הוא לא רוצה שנקפוץ לכביש ונסמוך עליו בעיניים עצומות- כי אז הוא לא יעזור!!!!!
ואם חלילה יקרה משהו לילד שלו, הוא בטוח יחשוב למה לא נסיתי לעשות איזה השתדלות בעניין...
(אם הוא ניסה לחפש אפשרויות ולא מצא, אז לפחות הוא נכנס לחדר פנימי- בלי חלון, או יוצא לחדר מדרגות, זה כבר נקרא השתדלות, אבל להגיד אין לי מה לעשות הרכב שלי בלי בלמים, נסמוך על הקב"ה זה ממש לא מה שהשם רוצה מאיתנו...)
ואם אין או שיש שכנים חילוניים שלהיות במחיצתם עם ילדים במשך שעות זה יכול להיות סכנת נפשות רוחנית אני מדבר על אדם שפוי לא אדם שמחפש להתאבדלא צריך להיות כ"כ ציניים..
אני מכירה מקרוב משפחה אברכית שגרה בשכירות בלי ממ"ד,
פשוט הולכים למרחב מוגן אחר..
זה או ממ"ד או להתייצב מול הטיל?
אפשר לקיים ונשמרתם גם במקלט של הבניין..
גם ההקבלה הזאת לחציית הכביש..
כן?? באמת??
אותו דבר??...
זה חדר ממ"ד לכל דבר וענין, אפשר לחבר את זה ישירות לבית עם כניסה מהביתכי זה לא ממש כמו ממד ,זה חדר מוגן /מיגונית שבנויה בצורה של חדר עם רצפה יפה תאורה וחיבור למים ,למי שיש דירות גן או למוסד ,בית כנסת, או סתם בניין שרוצה ,זה ממש מתאים
ממ"ד ומקל"ט זה אותו דברלא צריך להיות כ"כ ציניים..
אני מכירה מקרוב משפחה אברכית שגרה בשכירות בלי ממ"ד,
פשוט הולכים למרחב מוגן אחר..
זה או ממ"ד או להתייצב מול הטיל?
אפשר לקיים ונשמרתם גם במקלט של הבניין..
גם ההקבלה הזאת לחציית הכביש..
כן?? באמת??
אותו דבר??...
באמצע הלילה כולם עם פיג'מות נעים לך שגם אתם עם פיג'מות בפרט שממ"ד זה לא שטח כזה גדולשאלה לי,
כנים לא יתנו לך להכנס לממד שלהם?
תבררי איתם.
?אני לא יודע אם מותר לשמוח בט"ב,
אבל יש כאן בשורה שאחרי ט"ב אפשר כבר להוריד ידיים מהראש, ולהתחיל להחזיר לסופר מוצרים שעדיין לא עברו עליהם 14 יום.
(לאלה שנמצאים בסאגה הזאת יותר משבועיים).
את צריכה קבלן+מהנדס יש מהנדסים שירצו גם אדריכל אבל לרוב בחדר מחוזק הם יעשו את העבודה לבד.מי האיש מקצוע שיודע לבנות ממד בתוך חדר? ואיך מגיעים אליו?
הכניסה שלנו לבית היא לא מהכניסה לבנין, ואני לא חושבת שיש למישהו ממד בביתשאלה לי,
שכנים לא יתנו לך להכנס לממד שלהם?
תבררי איתם.
אין לנו אף שאיפה להיות רא'שיבה !ראש ישיבה גדול לא יצא מהאברך הזה..
אני מבינה שכתבת בציניות ומסכימה אותךאני אעבור את הכביש באמצע הכביש
אני סומכת רק על הקב"ה
חדר מחוזק יכול לבנות כל קבלן בהתאם לתכנית מהנדס.מי האיש מקצוע שיודע לבנות ממד בתוך חדר? ואיך מגיעים אליו?
ואיך קונים גנרטור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: