למה אתה לא מנסה לשחזר דרך האימייל?אני עדיין לא מצליח - לא מקבל שיחה טלפונית, מה ניתן לעשות ??
למה אתה לא מנסה לשחזר דרך האימייל?אני עדיין לא מצליח - לא מקבל שיחה טלפונית, מה ניתן לעשות ??
תלחץ על "שכחת את הסיסמה" ותכתוב את הסיסמה האחרונה שאתה זוכר.אני עדיין לא מצליח - לא מקבל שיחה טלפונית, מה ניתן לעשות ??
אני גם לא הצלחתי להיכנס ששכחתי תסיסמא והוא לא שלח סיסמא לפל, אחרי מלא נסיונות לחצתי על נסה בדרך אחרת ביקש ממני להכניס כתובת מייל (הכנסתי סתם כתובת לא היה לי כתובת מייל לשחזור חשבון) ואחרי 48 שעות נשלח לי קישור למייל שהכנסתי והצלחתי להיכנס ב''ה
אל תתייאשו!!!!
גם לי זה ככה לאחרונה ,אני פשוט נכנסת כמה פעמים לגוגל עד שזה מפסיק לבקש את האימותאני נכנס למייל ממחשב אחר והוא דורש אימות דו שלבי
כתוב לי - גוגל מתקשרת - ולא מקבל שום טלפון, בעבר זה עבד מצוין עכשיו משום מה זה נתקע מה ניתן לעשות ?
אכן כן לגוגל יש כבר תקופה בעיה עם שליחת קוד לנייד בקולי [בSMS אני לא יודע] אבל יש את אופציית "שכחת את הסיסמא" שאז אפשר לכתוב את הסיסמא האחרונה שזוכרים ואז מגיעים להחלפת סיסמא וכו' ויש את אופציית הקוד במייל שזה הדבר הכי קל אם בכ"ז לא עובד צריך לפנות לגוגל [וזה נראה לי בעיקר למנויים של גוגל]הגדרתי בהגדרות שיהיה לי אימות דו שלבי
כלומר שאחרי הקשת הסיסמא, תישלח אליי הודעה עם קוד אימות
ובהגדרות יש שתי אופציות או שתישלח הודעה זו ב-SMS או שתישלח בהודעה קולית בשיחת טלפון
אני הגדרתי שתישלח אליי הודעה קולית ולא SMS
וכך היה עד לאחרונה כל פעם שנכנסתי למייל אחרי הקשת הסיסמא מופיע על המסך שגוגל מתקשרת אליי לנייד שלי לקבלת קוד אימות
ואכן היתה נשלחת אליי הודעה קולית בשיחת טלפון ממספר זה 12024558888+
מה שקרה לאחרונה שלמרות שמופיע במסך שגוגל מתקשרת אליי לנייד שלי לקבלת קוד אימות בפועל אני לא מקבל שום שיחת טלפון
כלומר שזה לא שאני אמור לקבל SMS אלא אני אמור לקבל הודעה קולית כפי שהיה עד לאחרונה וגם רשום במסך שמתקשרים אליי אבל בפועל אני לא מקבל שיחת טלפון
כלומר שיש איזושהי בעיה בשליחת הודעה קולית בשיחת טלפון בגוגל
נכון?
מה אפשר לעשות?
שחזור אני לא יכול לעשות בגלל שהם נותנים רק את האופציה של SMS לנייד
מה נשאר לעשות
למי יש פתרון?
האם הקישור הכניס אותך מיד לחשבון? או היו בדרך עוד קודים?אני גם לא הצלחתי להיכנס ששכחתי תסיסמא והוא לא שלח סיסמא לפל, אחרי מלא נסיונות לחצתי על נסה בדרך אחרת ביקש ממני להכניס כתובת מייל (הכנסתי סתם כתובת לא היה לי כתובת מייל לשחזור חשבון) ואחרי 48 שעות נשלח לי קישור למייל שהכנסתי והצלחתי להיכנס ב''ה
אל תתייאשו!!!
כשתדע בדיוק מה לעשות תעדכן אותי גם.אכן זה מה שעשיתי היום רק שהם כתבו לי שישלחו לי קישור לכניסה לחשבון בעוד 30 ימים
רציתי לדעת מנסיון של אחרים האם זה אכן 30 יום?
בנוסף האם כשהם שולחים לי קישור לכניסה לחשבון אני נכנס ישירות לחשבון מייל או שעדיין אצטרך עוד קוד אימות בדרך?
הכניס אותי ישר בלי שום קוד נוסףהאם הקישור הכניס אותך מיד לחשבון? או היו בדרך עוד קודים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: