חושבת ש 89 ש"ח -הגדולכמה עולה?
אני בד"כ קונה אותם רק במבצעים וזה יוצא לי ממש זול גם עם הנחת יומולדת...
הפחיות גם מעולות.
באמת טוב לגוון ואז הריח יותר מורגש.
לארונות בגדים אני קונה במקסטוק 5 שקל-שקית סבונים וזה מפיץ מהמם.
חושבת ש 89 ש"ח -הגדולכמה עולה?
כמה זמן מחזיק בערך?89 ש"ח -הגדול
בחדר אמבטיה- מחזיק לפחות חודשיים.כמה זמן מחזיק בערך?
חבילת מגבונים בכל חדר שיהיה בהישג יד.בבקשה הבו רעיונות הגיוניים לבית עם ילדים לשמירה על הנקיון בארונות/במקרר/בתנור ובכלל...
בקיצור- כייף לך לאכוללי אישית בתור אמא כיף לאכול עם לקרוא
וכיף לשחק עם לאכול
וכיף לשכב במיטה עם לנשנש
אז למה לא לתת לילדים??
הלוואי.לא להכניס אוכל לחדרים
לא להוציא משחקים עם אוכל..
לאסוף כל משחק חזרה למקום שלו באותו רגע שמסיימים לשחק ולא להוציא תוך כדי מלא משחקים
אוטומטית נשמר הסדר בחדרים מבחינת סדר במשחקים ושאין אוכל...
לא לאכול תוך כדי קריאה בספרים...
ולהחזיר כל דבר למקומו.. בלי להתעצל
לא ללכת לישון אם הבית לא מאורגן ונעים ושאין בו שאריות כלים בכיור
לטאטות כל יום
לארגן בבוקר מיטות ולא להשאיר בלאגן לערב.
ומקווה שיעזור לך אבל אצלנו זה בהחלט יעיל
ממש מזכיר לי אותי.אשכול מאד מעניין.
אני גדלתי בבית שניקו רק פעם בשבוע את הרצפה והשירותים, את האבק והטביעות אצבעות שמרו לערב פסח, תמיד זה הגעיל אותי מאד. אחרי החתונה, התחלתי עם רשימות מסודרות מה מנקים כל שבוע, וכך עשיתי (קשה מאד לשנות הרגלים אבל שווה) היום יש לי בית נקי ומתוחזק, אני חושבת שזה שינוי מאד משמעותי אבל עיקר השוני הוא בצורת התחזוקה השוטפת.
טאטוא - הדבר הכי חשוב ליצירת אוירה נקיה.
שולחן סלון, מפונה ונקי.
מנקים את השירותים כל יומיים (פחות מ5 דק').
משתמשים בסמרטוטים עם חומר חלונות באופן שימושי וקל.
במטבח: מנגבים כתמים שנוצרים בלי התרגשות יתרה, תבניות תנור מנקים מיד אחרי השימוש, שיישים מצחצחים בסיום כל שטיפת כלים וכך הבית נשאר נקי ורענן.
הרעיון הוא שלעקרת הבית יש סמרטוט או מגבון זמין אז היא עושה תוכ"ד מעבר בין החדרים בבית.
בהצלחה!
אין לי גז, אינדוקציה זה פתרון הכי טוב.הגז צריך להיות נקי, זה באמת לוקח שניה לנקות לכלוך טרי.
לגמרי. היה לי בעבר, מבריק אחרי ספריי חלנות והעברת סמרטוט קלה.אין לי גז, אינדוקציה זה פתרון הכי טוב.
מצטטת דוקא אותך כי זה בדיוק ההבדל שאני מדברת עליו באשכולאשכול מאד מעניין.
אני גדלתי בבית שניקו רק פעם בשבוע את הרצפה והשירותים, את האבק והטביעות אצבעות שמרו לערב פסח, תמיד זה הגעיל אותי מאד. אחרי החתונה, התחלתי עם רשימות מסודרות מה מנקים כל שבוע, וכך עשיתי (קשה מאד לשנות הרגלים אבל שווה) היום יש לי בית נקי ומתוחזק, אני חושבת שזה שינוי מאד משמעותי אבל עיקר השוני הוא בצורת התחזוקה השוטפת.
טאטוא - הדבר הכי חשוב ליצירת אוירה נקיה.
שולחן סלון, מפונה ונקי.
מנקים את השירותים כל יומיים (פחות מ5 דק').
משתמשים בסמרטוטים עם חומר חלונות באופן שימושי וקל.
במטבח: מנגבים כתמים שנוצרים בלי התרגשות יתרה, תבניות תנור מנקים מיד אחרי השימוש, שיישים מצחצחים בסיום כל שטיפת כלים וכך הבית נשאר נקי ורענן.
הרעיון הוא שלעקרת הבית יש סמרטוט או מגבון זמין אז היא עושה תוכ"ד מעבר בין החדרים בבית.
בהצלחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: