רכבים איך שומרים על אמצע הנתיב?

וויינער יואל

משתמש מקצוען
מכל הוויכוחים פה אם צריך מראות ליציבות בנתיב וכו', נזכרתי שהמורה שלי אמר לי כל הזמן, שבמראות אפשר להשתמש כאמצעי עזר לדעת אם ממוקמים בנתיב, ולפי זה לדעת אם אתה כבר מספיק מיומן לנסוע בנתיב,
ז"א לא לנסוע לפי מראות שזאת לא המטרה שלהם, אלא להשתשמש בהם לאינדיקציה על המקצועיות

דרך צלחה

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
נראה לי שיש תאורה בכביש בדר"כ
וחוץ מהחובה ע"פ החוק להדליק פנסים

יראת גאולה

משתמש מקצוען
ובלילה איך שומרים על הנתיב?
יותר קשה לנהוג בלילה, ללא ספק, בפרט בכבישים חשוכים. אבל מתרגלים ולומדים.
כדי להתרגל בהתחלה נוסעים לאט וכל הזמן מנסים לבדוק האם אני ממוקם נכון בכביש.

HODAYAK

משתמש צעיר
הפקות ואירועים

עומק התבונה

משתמש חדש
אני לא מצליח להבין איך נוהגים בלי מראות
אני מהיום הראשון על הכביש מדי פעם פוזל לראות מה קורה בשטח
לדעתי אם הצורך ללמוד את השטח מוציא מהפוקוס אסור לך לנהוג !!!!!!!!!!

חיוזיק

משתמש חדש
עברתי טסט ואני נוסעת כרגע ברכב של אבא שלי שהוא לא דומה לרכב של המורה נהיגה (יונדאי איוניק)צפה בקובץ המצורף 1759966
לאב שלי יש רכב גדול -כזה רכב(וולוו) ונסעתי בו מחוץ לעיר כמובן בליווי של אבא שלי ובטעות נסעתי על שני נתיבים במהירות של 120 והרכב מאחור צפר ובצדק איך לדעת את מרכז הנתיב משום מה ברכב של הצורה נהיגה היה יותר קל ופשוט ולא קרה לי שזגזגתי. אני מנסה לדעת לפי הרכב שלפני אבל כשהוא עובר נתיב זה בעיה
מה לעשות?

צפה בקובץ המצורף 1759964
להסתכל על האוטו שמקדימה בדרך כלל זה עוזר

אולי מעניין אותך גם...