איך מתפטרים מעודף כרס

בדינג

משתמש מקצוען
D I G I T A L
בקצרה:
מכיר מכשיר הליכה טוב? כתוב!

בארוכה:
כשהתחתנתי הייתי מקל דקיק וזריז כמו כולם.
נכנסתי לכולל מצוין והתחלתי למלאות את כרסי בש"ס ופוסקים. ואכן שמתי לב שעם כל זמן שעובר אני אכן מוסיף והולך עד כי גדל מאוד. דא עקא שהחלוקא דרבנן כבר אינו הולם את מידותי התרומיות.
להתחיל לעשות הליכות, פחות. אין לי חשק להזיע במעלה מסילת ישרים ולא במורד חפץ חיים. ענין של כבוד התורה ודוגמא אישית.
ללכת בשדרות יאיר פרג למי שמכיר הייתי מאוד שמח אבל אין לי תקציב לרכב בעתיד הנראה לעין, ואת העתיד הרחוק הכרס מסתירה לי.
מה שאני מבקש ממכם זה המלצה למכשיר הליכה/ריצה/רכיבה הכי קופמקטי, שיעשה גם אותי קומפקטי.
תודה רבה.
דבר ראשון להפסיק לשתות שוקו הפוך.:LOL:

שנית, כמו שרבים כתבו לך מסתמא, מכשיר ההליכה הופך ברבות הימים לקולב הכי יקר בבית. לדעתי, תקנה משהו פשוט ביד 2 ותראה איך אתה מתמיד בזה. ואל תתרגש מהמחיר, המוכרים נורא גמישים כי זה תופס להם מקום בבית ובמאגר נקיפות המצפון שלהם, כשהם רואים אותו עומד דומם ולא משתמשים בו.

בהצלחה!

291

משתמש מקצוען
מי שהחרים את אנג'ל וראה שיפור בכריסו, התנצלות אנג'ל לא צריכה להוזיז לו.

בנדו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
מה עם מכשיר מתח ביתי צנוע שיאסוף את פירורי השומן המיותרים וימיר אותם בשריר טהור ומזוכך?
התמדה של 3/4 סטים יומיים בהחלט ישפרו את המצב!

%;

משתמש פעיל
למי שמשמין, הנוסח:
הגוף שורף בפעילותו היומית הרגילה, שבד"כ קרוב לערך האנרגיה שהוא מכניס.
מאידך, מעקב אחרי אנשים שביצעו פעילות גופנית ולא ירדו במשקל מצביע על כך שפעילות גופנית עשויה לגרום לרעב מוגבר ("חייב חטיף אחרי ההליכה הזו")

%;

משתמש פעיל
מה עם מכשיר מתח ביתי צנוע שיאסוף את פירורי השומן המיותרים וימיר אותם בשריר טהור ומזוכך?
זה לא שיקוי פלאים
תצטרכו לשנות גם את התזונה שלכם בצורה יסודית: לצרוך פחות פחמימות ויותר חלבונים

• תודה
Reactions: Hi

291

משתמש מקצוען
מאידך, מעקב אחרי אנשים שביצעו פעילות גופנית ולא ירדו במשקל מצביע על כך שפעילות גופנית עשויה לגרום לרעב מוגבר ("חייב חטיף אחרי ההליכה הזו")
נכון, אז רק תוותר על החטיף הזה ואנחנו ברווח;)

• תודה

291

משתמש מקצוען
הבנתי את המושגים ולא את הקשר. תבחרי את המחקרים שברצונך לצייר...

• תודה

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
לשמור את השטויות והפינוקים רק לשבת
וכל השבוע לומר לעצמך שאתה מכין את השטח…

לבקש מהרבנית לסייע לך בעניין.
אם זה לחתוך סלט/להחביא מעיניך פיתויים/להפחית טיגון/שמן/סוכר..

כשלא תיהיה לבד ויהיה לך שותף בדרך זה חוויה אחרת.

• תודה

%;

משתמש פעיל
הבנתי את המושגים ולא את הקשר.

291

משתמש מקצוען
חסום לי.
בכל אופן, אנחנו כמעט מסכימים.

• תודה

איש אחד הלך

משתמש סופר מקצוען
עד עכשיו איש לא הביא כאן מקור לזה
מוזמן להביא מקור ולהסביר כיצד פעילות גופנית ששורפת 150 קלוריות ביום עוזרת לאדם שלא שומר על גרעון קלורי
א. לא כתבתי שרק פעילות גופנית מועילה
ב. לא הכל חשבון של קלוריות. יש גם את העובדה שפעילות גופנית פשוט ממריצה את מחזור הדם וגורמת לחילוף חומרים יותר גבוה
כשאני למדתי בירושלים במקום שכל דבר שרציתי לעשות בערך דרש לעלות מדרגות והרבה אז למרות שאכלתי הרבה נשארתי רזה, היום שאני לומד במקום מישורי אני כבר פחות רזה :(

291

משתמש מקצוען
לדעתי תזונה נכונה וגירעון קלורי הם הבסיס
פעילות גופנית יכולה לבוא רק כתוספת, אפשר לרדת במשקל גם בלעדיה
וכן פעילות גופנית, רק תזהר לא להוסיף לאכול עקב כך, יותר ממה שהיית רגיל.
חשיבות נוספת אדירה:
תחשוב איך תראה אם תוריד במשקל, ללא פעילות גופנית. קמטים וקפלי עור במקומות עתירי שומן...
פעילות גופנית תחטב מקומות אלו.
אני ממליץ להירשם במכון כושר. כך תשמור על עקביות. ואל תחסוך גם בפעילות רגילה יומיומית.
בהצלחה לכל המתדייאטים.

נערך לאחרונה ב:

~שפרה~

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
בלת"ק.
יש תוכנית ארצית שכרגע מאוד הולכת והמון המון הרזו ממנה.
קוראים לה 'אבא חטוב'.
יש גם לנשים...
למרות שזה חילוני הבנתי שפחות בעיה מבחינת המעורב כיוון שזה לפי נשים ולפי גברים. אין קבוצה לנשים וגברים ביחד כי הדרך שונה.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה