צריך לעשות אותן בקהילות סגורות שהקבלה אליהן רק עם הוכחת רזון.מה עם לסגור כאן את האשכולות בתחום הקולינרי?
וגם את כל המתכונים והסרטונים והתמונות בתחומי האוכל השונים?
צריך לעשות אותן בקהילות סגורות שהקבלה אליהן רק עם הוכחת רזון.מה עם לסגור כאן את האשכולות בתחום הקולינרי?
וגם את כל המתכונים והסרטונים והתמונות בתחומי האוכל השונים?
מה שבאמת לא סיפרתי בתגובתי לפני כן,אני רציתי להוריד 5-7 קילו, ולהיות יותר בריא.
הלכתי לדיאטן.
קודם כל הוא עצמו היה לא רזה.
אבל אני מה אכפת לי איך הוא נראה... אני רוצה להיות יותר בריא.
החלטתי להתעלם מזה.
דיברנו כמה דקות, "בנינו יחד" תפריט.
זו היתה התוצאה:
ארוחת בוקר- יוגורט ללא שומן, ו-7 שקדים.
זה אמור להספיק עד הצהריים.
ארוחת צהריים לא זוכר כבר כמה קלוריות,
אבל משהו בסגנון של חצי כוס אורז (מבושל),
או שני תפו"א או חצי כוס פתיתים, וכד'.
חלבון מעופות/דגים (לא זוכר כמויות)
וירקות (ללא הגבלה. לפחות זה.)
ארוחת ערב אני כבר לא ממש זוכר...
אבל זה היה התפריט. באמת. ללא הגזמה.
אחרי שיצאתי קיפלתי את הדף לשניים, לארבע ולשמונה,
והשחלתי לפח הקרוב.
מאז אני משתדל לעשות הליכה לפחות 4 פעמים בשבוע,
לאכול מסודר, לשתות הרבה מים
ולא לנשנש בין לבין.
ירדתי יותר מ6 קילו, ללא מאמץ,
והיום אני בקצה המשקל המתאים לממדי גופי.
ולא בקצה העליון אלא בקצה השני.
לבריאות!
למד לשונך לומר "איני יודע"המשפט הכי משעשע בתוך כל המלל הזה
גם אכילת מלפפון היא בריאה ומשיגה את כל הרשימה שהבאתם
צר לי לנפץ מיתוסים, אבל החלק של ההליכה לעומת התזונה הנכונה הוא די זניח
זה מוכח עובדתית, פשוט תעשו את חשבון הקלוריות שהבאתי למעלה:
ארטיק קטן אחרי הליכה של שעה מוחק את כל היתרונות שפירטתם
אני יכול לספק הרבה מאוד קישורים למאמרים שמוכיחים את זהלמד לשונך לומר "איני יודע"
באמת בתקופות עברו -שומן היה דבר יפה ובריא!ריבונו של עולם, למה להוריד במשקל,
כל כך כיף וכל כך טוב להיות שמן ענק
מותר לדעת מה טוב בהתקפי לב? בסכרת? ועוד...כל כך טוב להיות שמן
יש הבדל בין שומן שמגיע מטרנס לשומן שמגיע מאוכל בריא....באמת בתקופות עברו -שומן היה דבר יפה ובריא!
איש אינו עושה הליכה בשביל שריפת קלוריות, כמו שכתבת, זה בסה"כ 120 ק'רוב האנשים עושים טעות ענקית. הם מתרכזים בכמה קלוריות הם שורפים באימון, בלי לתת שום התייחסות לכמה קלוריות הם אוכלים ביום.
התועלת הבריאותית מהליכה מגיעה בעיקר משריפת הקלוריותאיש אינו עושה הליכה בשביל שריפת קלוריות, כמו שכתבת, זה בסה"כ 120 ק'
התועלת העיקרית היא הבריאות
טעות גסה, לצעריובאכילת מלפפון לא תגיע לשום מקום
כמובן שיש אופציה לעבור לגור בעיר שבה לעשות הליכה לשם בריאות הגוף שהיא מצווה חשובה שאין לימוד התורה יכול להתקיים בלעדיה (ועיין ברמב"ם וכו' וכו') לא נחשב בעייה בכבוד התורה ודוגמא אישית.......אין לי חשק להזיע במעלה מסילת ישרים ולא במורד חפץ חיים. ענין של כבוד התורה ודוגמא אישית.
בלת"קבקצרה:
מכיר מכשיר הליכה טוב? כתוב!
בארוכה:
כשהתחתנתי הייתי מקל דקיק וזריז כמו כולם.
נכנסתי לכולל מצוין והתחלתי למלאות את כרסי בש"ס ופוסקים. ואכן שמתי לב שעם כל זמן שעובר אני אכן מוסיף והולך עד כי גדל מאוד. דא עקא שהחלוקא דרבנן כבר אינו הולם את מידותי התרומיות.
להתחיל לעשות הליכות, פחות. אין לי חשק להזיע במעלה מסילת ישרים ולא במורד חפץ חיים. ענין של כבוד התורה ודוגמא אישית.
ללכת בשדרות יאיר פרג למי שמכיר הייתי מאוד שמח אבל אין לי תקציב לרכב בעתיד הנראה לעין, ואת העתיד הרחוק הכרס מסתירה לי.
מה שאני מבקש ממכם זה המלצה למכשיר הליכה/ריצה/רכיבה הכי קופמקטי, שיעשה גם אותי קומפקטי.
תודה רבה.
אולי תתן פה תפריט ונדע מה לא לאכול?אם אתה בעל ניסיון אולי תכתוב פה מה כדאי לאכול כל ארוחה ומה עושים נגד יצר הנישנוש.
יותר קל שיאמר מה כן לאכול...אולי תתן פה תפריט ונדע מה לא לאכול?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: