כנ"ללמרוח שמן קיק כמה פעמים ביום, אצלינו עזר.
כנ"ללמרוח שמן קיק כמה פעמים ביום, אצלינו עזר.
היינו מאושפזים עם ילדה קטנה כמה ימים בגלל יבלת כזו, זה גרם לזיהום רציני בעין,לבן שלי הופיע כבר לפני חודשיים 3 יבלות בעין
אחד ממש צמוד לעין עצמו
למרוח בזהירות שמן קיק? או לא כדאי?
יש איזה רעיון אחר?
אבל קליפת בבנה על העין? אין, שום סיכוי שיישאר ככה יותר משניה...כבר כתבתי בעבר לשים קליפת בננה למשך הלילה על היבלת עוזר פלאים!!!!
ורומל לא אמור לעזור ליבלות ויראליות? אני מורחת בדבקות יום יום...ורומל מתאים לסוג אחר של יבלות.
כאן דובר על יבלות ויראליות.
לא יודעת אם עוזר לויראלי,ורומל לא אמור לעזור ליבלות ויראליות? אני מורחת בדבקות יום יום...
בינתיים נראה שזה מתייבש לאט לאט אבל אני מגלה כל יום יבלת נוספת...
עם הראשון הלכתי לרופא עור שיצרוב ואח"כ צצו עוד הרבה יבלות מסביב..לא יודעת אם עוזר לויראלי,
אבל צריך למצוא את הראשון,
ברגע שהוא נופל / נעלם כולם נעלמים
אני בדיוק מתלבטת עם לצרובעם הראשון הלכתי לרופא עור שיצרוב ואח"כ צצו עוד הרבה יבלות מסביב..
לא יודעת להגיד לך בוודאותאני בדיוק מתלבטת עם לצרוב
הבת שלי עם יבלת אחת בסנטר והרופא המליץ לצרוב כל עוד זה אחת
זה לא באמת עוזר?
היא כבר כמה חודשים עם יבלת אחת, זה אומר שזה לא ימשיך להתפשט? או שזה יכול לקחת גם כמה חודשים?לא יודעת להגיד לך בוודאות
אני אישית רצתי עם היבלת הראשונה והייתי בטוחה שתפסתי אותה בזמן ואני אחרי הכל
אחרי שבועיים אני מגלה עוד 2 יבלות פיציות באותו איזור, רצתי שוב לצרוב גם אותם ואחרי תקופה הבנתי שאם אני ירוץ אחרי כל יבלת אני יבלה את רוב זמני אצל רופא עור
הרופא הביא לי ורומאל, שמתי לה אותו בשינה כי הבנתי שזה ממש שורף ורוב היבלות (והיה הרבה!) נראות בשלב סופי ב"ה
לא יודעת להגיד לך, אני לא ממש מבינה בזההיא כבר כמה חודשים עם יבלת אחת, זה אומר שזה לא ימשיך להתפשט? או שזה יכול לקחת גם כמה חודשים?
מה עושים באמת אם יבלת ליד העין, מרחת משהולבן שלי הופיע כבר לפני חודשיים 3 יבלות בעין
אחד ממש צמוד לעין עצמו
למרוח בזהירות שמן קיק? או לא כדאי?
יש איזה רעיון אחר?
אשמח לקבל עזרה- למי פונים בהדסה לגבי טיפול זה? אצל מי עשיתם? יש המלצה ספציפית?לגבי הסרת יבלות בהרדמה, אנחנו הורדנו בהדסה עין כרם יבלות באזור העיניים כולל ממש על העפעפיים, הטיפול מהיר ולא כואב - כי מבוצע בהרדמה , ממש לא מסובך,
אבל - אחרי כחודש - חודש וחצי צצה לה יבלת חדשה ואנחנו מקווים מאוד שהיא לא הראשונה בסדרה חדשה...
מראש אמרו לנו שההצלחה היא לא 100% ויש מקרים שחוזר...
לגבי הדבקה - ראינו ממש אחד על אחד, מיד אחרי שבטעות התבלבלו המגבות נדבק הילד השני.
זה מאוד מאוד מדבק במים!!
אצל מי?אני צרבתי מיד...
רופא עור בקופ"חאצל מי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: