מי שלימדה אותי אמרה שכמעט ולא כואב, וגם הבן שלה אמר שלא.זה לא כואב? הוא תינוק ואני לא רוצה להכאיב לו
והאם זה לא ידביק אותי?? הרי הדם של היבלת אומרים שהוא הכי מדבק
איזו משחה לדוג'? שאדע לבקש מהרופאתשטפי ידיים טוב טוב אחרי, ושימי לו משחה אנטיביוטית לכמה ימים-למניעת זיהום.
לא רוצה להמליץ ספציפית, כדאי לשאול רופא.איזו משחה לדוג'? שאדע לבקש מהרופא
סתם רופא מעצבן.האמת שהלכתי לרופא עור והוא אמר לי שאין מה לעשות וזה עובר עד שנתיים
מגרדים עם הציפורן מתי? אחרי אמבטיה?כמו שאמרו פה-ההוצאה של האמא-היבלת הראשונה מיבשת את כולן.
לי מישהי הראתה איך עוקרים אותן עם ציפורן, והמשכתי להוציא את כולן.
זה וירוס בגוף ובפעם ב... יוצאות עוד כמה, שאני עוקרת מיד.
אבל בקצב הרבה יותר נמוך ממתי שהיה את האמא הגדולה.
מגרדים עם הציפורן את הבסיס של היבלת והיא עפה, זה יוצא בשניה.
צריך רק לראות שיצא איתה חוט לבן קטנטן-זה השורש, ואם לא-לגרד טיפה את האזור
והשורש יצא גם הוא.
אם לא מוציאים את השורש זה גדל שוב תוך שניה.
שמתי לו משחה אנטיביוטית כי הורומאל לא עזר וקצת שרף ועכשיו אחת נהיתה כמו פצה מוגלתי שווה לנסות לפוצץ? כי לידו כן נראה שיש יבלותמי שלימדה אותי אמרה שכמעט ולא כואב, וגם הבן שלה אמר שלא.
אצל הבת שלי גם עבר מצוין, פעם בכמה חודשים צץ לה פה ושם, עכשיו
היא מתנגדת להורדה בשביל הפרנציפ אבל בעיקרון זה בסדר גמור.
אמרה בעצמה שלא כאב לה.
תשטפי ידיים טוב טוב אחרי, ושימי לו משחה אנטיביוטית לכמה ימים-למניעת זיהום.
הם עושים משלוחים?לאחר נסיון עם הילדים שלי מה שעזר זה טיפות או כדורים שקונים בחנות רינה פארם בירושלים זה חומרים טבעיים. קוראים לזה יברין נראה לי.
כל מי שהמלצתי לו הודה לי על זה.
אחיינים רבים, חברים.
ממליצה.
ניסינו מלא דברים אחרים לא עזר.
אחיין שלי היה עם מלא יבלות ברמה לא נורמלית. ברוך ה’ הוא לקח את זה וכל העור שלו חלק!
רק רוצה להביא עוד צד.לאחר נסיון עם הילדים שלי מה שעזר זה טיפות או כדורים שקונים בחנות רינה פארם בירושלים זה חומרים טבעיים. קוראים לזה יברין נראה לי.
כל מי שהמלצתי לו הודה לי על זה.
אחיינים רבים, חברים.
ממליצה.
ניסינו מלא דברים אחרים לא עזר.
אחיין שלי היה עם מלא יבלות ברמה לא נורמלית. ברוך ה’ הוא לקח את זה וכל העור שלו חלק!
אני ולא עזר.מישהו ניסה אלו פרופלס של פוראוור ליבלות?
הרופאה המליצה לי על זה...
קניתי בבית מרקחת פרטית ללא מרשם למרות שכתוב על זה שצריך.שמן קיק צריך מרשם. לא?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: