וספורט?ניסה פעם אחת, לא ממש התחבר לרעיון וממילא גם לא שינה-עשה משהו...
וספורט?ניסה פעם אחת, לא ממש התחבר לרעיון וממילא גם לא שינה-עשה משהו...
אי.... דרכת על נקודה כואבת...וכמה פעמים אומרים לנו "הוא סתם מפונק... אצלי אין דברים כאלה!"
@Ruty Keplerקנינו מ'פרופריו' בבית שמש.
http://www.properio.co.il
קיבלתי קישורים לשמיכות זולות יותר ברשת, אבל העדפתי מקום רשמי בארץ עם אחריות וכו'.
היא גם מחממת? כלומר מתאימה במקום שמיכת פוך לחורף?בינתיים החוויה מצויינת.
אנחנו שוקלים לקנות עוד אחת.
השמיכה הזו נעימה גם לילדים רגילים. היא נותנת תחושה של חיבוק נעים. מרפה. מרגיעה. ולמרות שכל כך נעים בתוכה, קל יותר לקום ממנה בבוקר.
היא די מחממת, אבל אצלנו שמים מעליה גם פוך.היא גם מחממת? כלומר מתאימה במקום שמיכת פוך לחורף?
צודקת,ממליצה על גרביים לא מדוגמות של סריגמיש ללא תפר.
חסך לנו הרבה דמעות בבוקר
כל מילהאם כבר הוקפץ, רציתי להעיר משהו לגבי רגישות תחושתית.
זה שם כולל לכמה מצבים שונים זה מזה, ונראה לי שחלק מתערבבים פה.
יש ילדים עם רגישות יתר, יש ילדים עם תת רגישות, ויש ילדים בפרופיל מחפש, מחפשים תחושה.
כל פרופיל שונה קצת זה מזה.
צריך מרפאה בעיסוק מנוסה ויסודית בשביל להגדיר את האבחון, כי זה מבלבל לא רק הורים אלא גם מטפלים....
לפעמים לאותו ילד יש תסמינים שונים, אפילו הפוכים.
אז אני באופן אישי ממליצה לכל אמא ללמוד ולהכיר את הפרופיל של הילד שלה ולהבין אותו יותר לעומק.
יש חומר ברשת,
יש ספר שעזר מציון הוציאו פעם בנושא,
ואפשר כמובן לשאול את המרפאה בעיסוק שאתם הולכים אליה.
נ.ב. אני בכלל לא מהתחום. כותבת בתור אמא.
וואו רותי אני לא מאמינה שזו את. התלהבתי עדיין בלי לקרוא את כל האשכול. הסיפור הכי מוצלח שיש!!! כל כך רגיש ומרגיש.בינתיים החוויה מצויינת.
השמיכה הזו נעימה גם לילדים רגילים. היא נותנת תחושה של חיבוק נעים. מרפה. מרגיעה. ולמרות שכל כך נעים בתוכה, קל יותר לקום ממנה בבוקר.
ואני דווקא הבנתי שההגדרות האלו שיכות לעבר.ש ילדים עם רגישות יתר, יש ילדים עם תת רגישות, ויש ילדים בפרופיל מחפש, מחפשים תחושה.
כל פרופיל שונה קצת זה מזה.
מעניין מאד. רק לאחרונה עברנו אבחון עם הרבה התמקדות על שאלת ההגדרה, אבל אולי המאבחנת שייכת לדור אחר?ואני דווקא הבנתי שההגדרות האלו שיכות לעבר.
כי יש ילדים שבתחומים מסוימים הם תת ובאחרים- יתר.
מה שוודאי נכון זה שלכל ילד יש את הפרופיל שלו.
ואין ספק שמה שהתחושתיות מלמדת אותנו- הסביבה, זה רגישות, הכלה, הבנה וגמישות.
מהידוע לי-לכל אחד יש תת ויתר- בתחומים שונים.מעניין מאד. רק לאחרונה עברנו אבחון עם הרבה התמקדות על שאלת ההגדרה, אבל אולי המאבחנת שייכת לדור אחר?
(לא עשה רושם, היא צעירה ואחת שמשתתפת בהשתלמויות מקצועיות תכופות).
היא באמת בדקה כל תחום בנפרד, אבל חוץ מתת ויתר היא דיברה על הפרופיל המחפש, שההבדל בינו לבין תת ויתר מאד משמעותי לקביעת הטיפול הנכון.מהידוע לי-לכל אחד יש תת ויתר- בתחומים שונים.
אבל, הכי חשוב זה שיש לך ידע ורצון לפעול!
בינתיים החוויה מצויינת.
ממליצה על גרביים לא מדוגמות של סריגמיש ללא תפר.
חסך לנו הרבה דמעות בבוקר
תודה על המידע.צודקת,
גם לנו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: