@Ruty Kepler
אין סכנת חנק בשמיכה הזאת?
נשמע מפחיד קצת לכסות ילדים קטנים בכזו שמיכה כבדה
או שזה מתאים רק מגיל מסויים?
מגיל בו הילד יכול להשתחרר מהשמיכה לבדו.
זה כתוב איפשהו בהוראות.
@Ruty Kepler
אין סכנת חנק בשמיכה הזאת?
נשמע מפחיד קצת לכסות ילדים קטנים בכזו שמיכה כבדה
או שזה מתאים רק מגיל מסויים?
לדוג', גזיזת ציפורניים.עשה שינוי אדיר
ראיתי תמונות.
כמו שמיכה רגילה, מחולקת להמון 'תאים' (יותר משמיכת פוך) ובכולם יש מילוי שיש בו כדוריות פלסטיק קטנטנות.
זאת שלנו דווקא נכנסה יפה לציפה.
גם אנחנו מצליחים לצפות אותה יפה.
במצעי כותנה רגילים.
יכול להיות שהבד של השמיכה עצמה - הוא יותר מחוספס?
אני קניתי ב 1450 ש"ח של 11.5 ק"ג. מה שראיתי שעולה עכשיו 700 או 800 וזה ממש מעצבן אותי
יכולה לומר שאחרי שימוש של כחודש בשמיכה כבדה, מורגש שיפור בתזזיתיות ובחיפוש גם בשעות היום.
ממליצה על השמיכה בחום.השמיכה של פרופריו אינה ממולאת בכדורי פלסטיק אלא בשומשום זכוכית. האפקט של המגע שונה. יותר דומה לחול.
הייחודיות של שמיכת פרופריו שאותה רכשתן, היא הגודל שלה- התואם מצעים של מיטת יחיד, בשונה מכל מיני שמיכות אחרות המגיעות בגדלים פחות מקובלים. והחומר שלה- 100%כותנה, בשונה משמיכות אחרות העשויות פוליאסטר.
את פרופריו שעולה כ-700 ש"ח ייבאו הורים לילד תחושתי שגילו את המענה בטמון בשמיכה הכבדה ורצו להוזיל את מחיר השמיכה בכדי להנגישה לציבור.
מרגישים את ההבדל רק מלקרוא את הנתונים....השמיכה של פרופריו אינה ממולאת בכדורי פלסטיק אלא בשומשום זכוכית. האפקט של המגע שונה. יותר דומה לחול.
הייחודיות של שמיכת פרופריו שאותה רכשתן, היא הגודל שלה- התואם מצעים של מיטת יחיד, בשונה מכל מיני שמיכות אחרות המגיעות בגדלים פחות מקובלים. והחומר שלה- 100%כותנה, בשונה משמיכות אחרות העשויות פוליאסטר.
את פרופריו שעולה כ-700 ש"ח ייבאו הורים לילד תחושתי שגילו את המענה בטמון בשמיכה הכבדה ורצו להוזיל את מחיר השמיכה בכדי להנגישה לציבור.
לכל ילד עם ויסות חושי יש תמיד את 2 צידי הסקאלה:שיש להם את 2 צדדי הסקאלה?
אני ממש חסומה להכל. השמיכה הזאת שאתן מדברות עליה מתאימה גם לילדים עם קושי בויסות חושי? שיש להם את 2 צדדי הסקאלה?
מבחינת מגע ותחושה הוא יותר בצד של חיפוש, ולכן אוהב מאד חיבוקים חזקים, ונוגע הרבה באחרים.
אני תמיד אומרת לאמא של המתוק הזה, יהיה לך גן עדן מיוחד על כל החיבוקים האלו.אני לקחתי את השמיכה בדיוק לילד עם תיאור כזה...
(שבנוסף לא מוכן ללבוש צמר בשום וואריאציה, הפס של הגרביים חייב לעמוד במיקום ספציפי וכו' ותנועתי מאד מאד.)
שלא תדמייני עכשיו ילד טוב ירושלים רגוע שלא נוגע בדברים...
זה יותר בקטע שקם רגוע ומתלבש. (בלי להתנפל על אחרים, לגעת בכל הסובבים, לעשות קונצים בהתלבשות)
מקבל בסבלנות חיבוק של בוקר טוב* בלי לשגע את כל הסביבה.
*כל בוקר הוא מגיע אלי ומקבל חיבוק חזק חזק עד שכואבות לי הידיים של: "בוקר טוב, התגעגעתי אליך כל הלילה, איזה כייף שקמת." בעבר הוא רצה עוד חיבוק ועוד אחד, ונגע באחרים. וחיבק עד חנק את הקטנים ממנו... היה לא קל. עכשיו הוא כאילו קם שבע יותר. ומוכן לקבל את שלו במינון סביר.
בלת"קילדה בת 2.5, כנראה תחושתית יתר
כל הבגדים עוקצים לה, כואבים לה, לא נוחים לה
כל הזמן "מתקלפת" מהבגדים, לא לדבר על נעליים וגרביים....
עכשיו נוספה הפיג'מה לחגיגה. אני מלבישה והיא מתפשטת....
(והלילות הולכים ונהיים קרים ממש!)
חזרתי מקניות בגדים לעונה החדשה
כל הבגדים "כואב לי! תורידי לי!!" ואם עוברת יותר מדקה, צרחות אימים: כואב לי!!
שמיכה בלילה-אין על מה לדבר
מפחדת שקר לה, זאת הבעיה הכי גדולה...
חסה על כל הבגדים המתוקים והיפים ש"סומנו" על ידה ויצאו מכלל שימוש...
ואילו בגדים לקנות לה? (שמתי לב שטריקו יותר טוב, אבל בגדי חורף כמעט הכל סינטטי, כל הפליז והפלנל-פסול!! גם כשכבה שניה, על גבי גופיה טריקו-לא עוזר, דוקר בצוואר)
יש פתרון לזה? איך מתמודדים עם כזה דבר?
http://www.properio.co.il/תנו דרכי התקשרות לפרפיו. אני מתחילה לחשוב על זה רציני. למרות שזה חתיכת הוצאה כספית, שלא מתאימה לי עכשיו בכלל, אבל נשמע מצדיק.
כל הכבוד למורה.סיפרה לי מרפאה בעיסוק על ילדה סופר תחושתית, שב"ה התחילה כיתה ד' והיה לה נהדר עם המחנכת.
בשלב מסוים של השנה הילדה "השתגעה", לא סובלת את המורה, לא רוצה ב"יס...
כשהמורה והמרפאה בעיסוק נפגשו, הן גילו שהמורה החליפה בושם!!!
הילדה לא יכלה לשאת את הריח החדש.
המורה זנחה את הבושם והחיים שבו למסלולם.
מובן שזה מקרה קיצוני מאד,
אבל הטיפ הכי חשוב מול ילדי- ויסות הוא להקשיב להם, להיות מודעים ולהתבונן כל הזמן.
וכמה פעמים אומרים לנו "הוא סתם מפונק... אצלי אין דברים כאלה!"כל הכבוד למורה.
מכירה גננות שלא היו מסכימות בשום פנים ואופן להקשיב.
כל הכבוד למורה.
מכירה גננות שלא היו מסכימות בשום פנים ואופן להקשיב.
כן.וכמה פעמים אומרים לנו "הוא סתם מפונק... אצלי אין דברים כאלה!"
וכמה פעמים אומרים לנו "הוא סתם מפונק... אצלי אין דברים כאלה!"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: