דרוש מידע איך מספיקים הכל בחיים? דחוף טיפים

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
בגלל זה כתבתי את מה שכתבתי: לא עושים זוגות, כשצריכים זוג לוקחים שנים דומים פחות או יותר.

עדיף לחפש בו זמנית גם זוג קטן וגם זוג גדול, כי לפי חוק מרפי מי שמחפש קטן מוצא רק גדול, ומי שמחפש גדול מוצא רק קטן. ומי שמחפש את שניהם - ניצח את מרפי...
זה טוב לגרבי גברים
לילדות/ תינוקות זה לא ממש הולך, כי בד"כ הגרביים מותאמות לבגד

נעליים

משתמש מקצוען
אולי תלוי גם כמה מחליפים בגדים
יש לבנים 5-6 סטים ליומחול, ולבנות 4 חולצות תלבושת ו4 בגדים לאחה"צ (מחליפות פעם ביומיים)
ולטנטנטת יש גם מספיק בגדים לשבוע (ב"ה)
ונכון ההר כביסה פעם בשבוע אין לו מתחרה
חוץ מזה יש מגבות, מפות ועוד....

נעליים

משתמש מקצוען
אה... וגרביים לבנים יש רק שחור, ומסדרת לפי מידות, ולוקח הרבה זמן אבל אני אוהבת את זה!!

ללדת אחרת

משתמש פעיל
לא חובה, רק למי שלא רוצה לאכול חרקים...
נכון שיש בזה הרבה פחות בעיות, אבל אני כותבת לך שבעצמי מצאתי :sick:
יכולה להגיד אם זה בוואקום של כיטוב [או החברה השניה שאינני זוכרת את שמה] או של סוגת/מיה?
לרמוז?

yudb

משתמש סופר מקצוען
אני במפלגה שלך, אבל כשאני קוראת את הרשימה, אליה מתווספת המלצה ש

אז זה מה שנותר להציע...

מה שלי עוזר לפעמים - ללכת לישון עם הקטנים (7 בערב) ולקום ב 2-3 רעננה. אני מספיקה אז פי 2 או שלוש.
כביסה - יש סלסלה עם בגדים לכל ילד, מוותרת על קיפול כשאין ברירה. העיקר שהבגדים נקיים.
לא כל יום הבית מזמין בסדר שלו, אבל זה מה יש עם קטנטנים. ארוחות - בד"כ לפחות כפול, שיהיה ליומיים.

מאז שהבובוט נכנס הביתה - הנראות שונה לחלוטין, וגם ההקלה...
ממליצה בחום רב
איזה מכשיר? דגם?

שירה 34

משתמש מקצוען
אולי תלוי גם כמה מחליפים בגדים.
נניח 8 ילדים ושני הורים, כפול בערך 8 בגדים ליומיים (מכנסים/חצאית/שמלה וכו' חולצה גופיה ולבנים גרביים/גרביונים ציצית, ג'קט, ובחורף גם סוודר צעיף ומעיל) ובנוסף פיז'מות מצעים מגבות מפות סינרים וכו' וכו'.
10 נפשות כפול 8 בגדים = 80.
כפול ארבע החלפות בשבוע: 320
כשלוש מאות ועשרים פריטים לכבס בשבוע, בכמה מכונות זה נכנס? (חוץ מזה שזה גם נערם בסלי הכביסה המלוכלכת שבוע שלם כולל שבת, האם יש מקום בסלי הכביסה ל320 בגדים? ואיפה מאחסנים את כל זה שלא יעלה ריח?)
ועל זה להוסיף את העבודה של מיון, בדיקת כיסים, הכנסה והעברה למייבש והוצאה קיפול וסידור בארון.

אגב, רעיון לחסכון בזמן שידוכי גרביים: מפסיקים להיות שדכנים, משתדלים לקנות גרביים כמה שיותר דומות, ללא דוגמאות מיוחדות, ובצבעים אחידים. (או שחור או לבן) וכשצריכים זוג פשוט באים ושולפים שתי גרביים מאותו הצבע ובגודל דומה פחות או יותר. בפרט אצל בנים שחצי גרב מכוסה בנעל והחצי השני מכוסה במכנסיים. והגרביים נראות רק כשמקפלים את הרגליים (בריצה או בישיבה).
אני ג''כ מכבסת הכל בתחילת השבוע.

אצלי לא כולם מחליפים כל יום ה-כ-ל
הקטנים כן מחליפים הכל
אבל ילדה בת 10 יכולה ללבוש יומים/ שלושה את אותה חצאית וחולצה
אלא א''כ התלכלך וכד'
כנ''ל הבנים הגדולים
לא מחליפים כל יום הכל
אחרת זה באמת יוצא כמויות אדירות וקשה להשתלט
ובענין הגרביים
אני מזמינה בנקסט לכל ילד סט של 7 גרביים; אחד מכוניות אחד כוכבים לשלישי אפור חלק וכו' וככה יותר קל לשדך

דרמה זה לא סיפור

כתיבה חדה מדויקת ואפקטיבית.
מנוי פרימיום
יש קליפסים לגרביים ששמים על הגרביים מייד כשמורידים, שמי אותם בכביסה משודכים. ניתן גם להכניס אותם מחוברים עם הקליפסים לארון.
אצלי לא הלך להטמיע את ההרגל:confused: והם משתעממים במגירה
אבל אולי אצלכן זה יעבוד.
מלבד זה אני ישתף משהו שקרה כבר לפני שנים אבל עולה מדי פעם-
כששניה שלי נולדה בכיתי לחברה טובה ש"אני לא מסתדרת"
היא ענתה לי" תעדכני מה זה להסתדר. לפני הלידה להסתדר היה שכל הבגדים מסודרים ומקופלים באארון, היום להסתדר זה שיש בגדים נקיים, גם אם צריך לנבור בערמה על מנת למצוא אותם"
העדכון לנתונים ולמצב בשטח הוא חשוב ומאפשר התאמה בין המצוי לרצוי
הרבה הצלחה לכל המג'נגלות בעומסים הבלתי אפשריים! אתן אלופות!!!

ש זאקס

משתמש פעיל
צילום מקצועי
יכולה להגיד אם זה בוואקום של כיטוב [או החברה השניה שאינני זוכרת את שמה] או של סוגת/מיה?
לרמוז?
יש גם בזה וגם בזה וגם בזה וגם בזה...

ולא צריך לפתוח כדי לראות מפגעים.
טיפ: לפני שקונים להסתכל על החבילה מכל צדדיה (בד"כ שמים לב שמשהו לא טוב)
ולשמור במקום קריר ומוצל (ולא לוהט...)

איזדרכת

משתמש פעיל
התקבל במייל, בחיפוש באתר יד 2 לא מצאתי את המודעה הזו:

1689694873164.png
חבל שהוא לא חושב על הרעיון הגאוני פשוט לעזור לאשתו ולקפל בעצמו...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה