תפתחי אשכול חדש.
יצא לי פעמיים כשהגעתי לנחם במקומות שונים כשנוצרה שתיקה מביכה נאמרו דברים חסרי טקט או מכאיבים ואז בהחלט נוצר צורך לדבר לא בהכרח להגיב אבל כן לאמר מילים אחרות שימנעו מהאבלים לשמוע את דברי ההבל ולא אני לא מהמחבבים לדבר במקומות כאלה זה קשה, מביך ומלחיץ לאמר דבר שאינו ראוי או מנחם אך במקום שאין אנשים השתדל להיות איש...אני מקווה שיוכלו לעזור לך,
אבל מי אמר שפירוש המילה ניחום הוא דוקא לדבר?
לשתוק, אין הכונה לשבת שם בצורה מנותקת. רואים השתתפות על הבנ"א.
שמעתי פעם שזה ביטוי נוצרימחזיקים לכם אצבעות\
אכן, כך לפחות כתוב בויקיפדיהשמעתי פעם שזה ביטוי נוצרי
למה לראות ככה?ההתמקדות, אחשל'י. כותבת אם מנהמת ליבה, וזה מה שקופץ לכם. שיבוסם.
שכוייחההתמקדות, אחשל'י. כותבת אם מנהמת ליבה, וזה מה שקופץ לכם. שיבוסם.
העיקרון הוא כזהשימו לב לתאריך
זה אשכול ישן
מישהי הקפיצה אותו עם פרסומת...
אין מה לענות עכשיו על השאלה של פותחת האשכול
אני מניחה שהיא כבר ניחמה....
זה מה שנותן את המבט הרחב על התמונה. לפעמים כולם אומרים פחות או יותר אותו דבר, ולפעמים כל אחד אומר משהו אחר ואז מבינים שאין לזה תשובה חד משמעית. זה מאוד מכוון.העיקרון הוא כזה
כל אשכול שנפתח אמור להוות פתרון לכל מי שנתקל בשאלה הזאת לעלם ולעלמי עלמיא
לכן זה מעולה להרחיב את הדיון להבא בתור שירצה לקרוא על זה
רק שלדעתי הוא יצא מבולבל
למה מה כל אחד פה חושב שונה לגמרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: