קשקשים בשיער, איך להימנע מהם? - כצט
איך להימנע מקשקשים? באילו תכשירים ניתן להשתמש? תרופות סבתא ובקיצור, כל המידע החדש על טיפול יעיל ואפקטיבי בשיער. היכנסו לאתר לקריאה פרטים.
www.cts.co.il
הוא מצויין! מנסיון....דר. פישר יו-לקטין שמפו טיפולי
כן, כחלק מבעיית סבוריאה כלליתקשקשים בגבות
כאחד שסובל מסבוריאה רבות בשנים יש לי כמה טיפיםכן, כחלק מבעיית סבוריאה כללית
אם מצאתם פתרון נשמח שתשתפו
קשקשים בגבות נקרא סבוריאהקופצת על האשכול
קשקשים בגבות
משהו נתקל?
יש עיצות?
תודה רבה
אחרי מלאאאאאא נסיונות דר פישר יו לקטין מצוין וגם רופאת עור עזר לי דר וולמן בירושלים משהו רפואי......ובכז אי אפשר למגר לגמרי אבל להפחית עוזר מאוד!!!!!!דר. פישר יו-לקטין שמפו טיפולי
אכן הנד אנד שולדרס הוא לא רפואי ולא הוכח כמתאים לעור מגורה ולהסרת קשקשים זה מטעה.....היו בעבר כל מיני אמונות לגבי הד אנד שולדרס שזה לא באמת עוזר ואולי אפילו צובע את הקשקשים במקום להעלים ....(??) בכל אופן היה לי לתקופה מסויימת והשתמשתי בפינוק כחול. עזר מאוד
בעיקר מה שטרם להצלחת העניין זה לא לקלף ולא להוציא אותם החוצה כי זה רק מגביר אותם
בהצלחה
המוצר הנד......לא טוב לעור מגורה וקשקשים שמקורם או בפסוריאזיס או סבוריאה רופא עור צריך לאבחן........דעתי על מוצרים אלו, בסדר ממגר.
מה? ?
לא שמעתי על זה, לאחר שימוש במוצר ספציפי?
אני יודעת שסבוריאה בגבות יכולה להגרם מ-קשקשים בגבות נקרא סבוריאה
ומה שבאמת עוזר מנסיון מוכח אצלינו (נפוץ במשפחה)
זה לשים קרם פנים שנקרא ברבדוס (בצבע ירוק)
על בסיס יום יומי עוזר פלאים
עולה בערך 50 שקל - מספיק למלא זמן
אני קונה בבני ברק בחנות ביוטי / הקוסמטיקה הירושלמית (אין אותו בכל חנות)
מדהים מה שהשמפו עשה אצלי בבית או יותר נכון בראש של הילדים.....אחרי שיטוט באשכולות דומים לא מצאתי פתרון
ל.... קשקשים
מה עושים?
איך ממגרים?
הבה עצות...
תודה ושבוע טוב!
קישור שיווקי?
קישור של המוצרקישור שיווקי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: