זה הקישור:קישור של המוצר
שמםו נגד קשקשיםאחרי שיטוט באשכולות דומים לא מצאתי פתרון
ל.... קשקשים
מה עושים?
איך ממגרים?
הבה עצות...
תודה ושבוע טוב!
מאוד עוזר לי משתמשת כבר כמה חודשים ניסיתי המוןןןןןן ודר פישר יו לקטין מבית מרקחת לא יקר וממש נעים לקרקפת...........אחרי מלאאאאאא נסיונות דר פישר יו לקטין מצוין וגם רופאת עור עזר לי דר וולמן בירושלים משהו רפואי......ובכז אי אפשר למגר לגמרי אבל להפחית עוזר מאוד!!!!!!
לגבי ילדים קטנים יותר-מנסיון מאוד עוזר שמפו "קצף" של mustela יותר למניעה (להתחיל בניצנים הראשונים) אבל גם לטיפול
אני חושבת שזו סדרת מוצרים לתינוקות (כתוב על זה מגיל לידה), תנסו עם רופא עור/רופא ילדים למצוא משהו לגיל של הילדעוזר גם לילד שיש לו שכבה קטנה לבנה על הקרקפת?,
אחרי תספורת זה מתקלף ונראה על השיער....
דווקא עזר לי באופן אישי!חשבתי שהשמפו פינוק עוזר למישו, עכשיו אני מבינה שלא
מנסיון שלי הקשקשים לא חוזרים...
לגבי נשירת שיער אני חושב שאתה צודק אבל אחרי שמפסיקים להשתמש מפסיק גם הנשירה...
לכמה זמן זה אמור להספיקזה הקישור:
שמפו אלו-חוחובה - FOREVER Israel %
שמפו אלוורה וחוחובה בעל נוסחה מתקדמת המבוססת על ג'ל אלוורה טהור המעניק תחושת לחות ורכות, בשילוב שמן חוחובה השומר על ברק וגמישות השיער. אלו-חוחובה אינו מכיל סולפטים, עוזר לשמור על איזון הלחות בקרקפת תוך ניקוי וטיהור הקרקפת והשיער. מושלם לשימוש יומיומי המעניק לשיער מראה נפלא לאורך זמן. מתאים...flpil.co.il
להסתכל בשרשורלכמה זמן זה אמור להספיק
בלי מים חמים? ולמה זה מייבש?בכל מקרה לא שוטפים פנים ושיער עם מים חמים אם צריך, אז קצת ואז קר
מים (ובמיוחד) חמים מייבשים את העור והשיער
כדאי לא ממש חמים אלא כמה שצריך כדי לנקות את השיער. ולא יותר מידי זמן (עד 5 דק')בלי מים חמים? ולמה זה מייבש?
אולי אפשר לקרר אחר כך עם מים קרים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: