אם היה למישהו מספיק חשוב, נראה לי שבקצת עבודה+ידע רואה-עושה+מלחם בדיל פשוט היה אפשר ליצור חיבור מעולה שם.
אם היה למישהו מספיק חשוב, נראה לי שבקצת עבודה+ידע רואה-עושה+מלחם בדיל פשוט היה אפשר ליצור חיבור מעולה שם.
מה השם המדוייק שלה?
גם זה מידע
זה לא תוכנה,איך קוראים לתוכנה?
עריכה: סורי, לא שמתי לב שביקשו כבר.
תודה רבה!זה לא תוכנה,
בפלאפון גלאקסי יאנג יש מס' צלצולים שנמצאים בפלאפון,
ניתן להכניס שירים לתיקיה (כמו שהפלאפון קורא לזה) ואז זה מופיע בצלצולים
אין לי כעת בהישג יד את השמות של התיקיות בל"נ בהמשך העלה
אני מקווה שיהיה לךי עוד מעט את התיקייה הנ"לתודה רבה!
לי אמרו שהשם של התיקיה צריך להיות media, אבל לא הלך.....
אולי הפורמט של הצליל צריך להיות שונה?
לחלץ ואת הצלצולים/רינגטונים יש לשים בתוך תיקייה רינגטוניםאני מקווה שיהיה לךי עוד מעט את התיקייה הנ"ל
מה שזכור לי שזה תיקייה בתוך תיקייה
כנראה שלא מדובר בכשר אורגינלזה לא תוכנה,
בפלאפון גלאקסי יאנג יש מס' צלצולים שנמצאים בפלאפון,
ניתן להכניס שירים לתיקיה (כמו שהפלאפון קורא לזה) ואז זה מופיע בצלצולים
איך אפשר להגיע לתיקיה המדוברת?לחלץ ואת הצלצולים/רינגטונים יש לשים בתוך תיקייה רינגטונים
הפלאפון לא נקלט במחשב.הוראות ל208:
דבר ראשון להפוך את הבלוטוס לזמין- כשמדליקים את הבלוטוס ללחוץ הרבה פעמים על מקש האישור כיוון שהמכשיר שואל לשניה האם להפוך את הבלוטוס לגלוי.
שלב שני, כיוון שאין במכשיר תיקייה לשירים, יש שתי דרכים לשלוח, הראשון והמומלץ להעתיק את הקבצים לתיקיה בתוך הפלאפון דרך המחשב. השני זה לשנות את הסיומת של השיר ל JAR ואז המכשיר חושב שזה יישום ומקבל את זה (לאחמ"כ צריך להעביר את זה לתיקיה צלצולים).
אם זה לא מובן או שאתם רוצים גם תמונות או יישומים שרשרו כאן.
כנראה שלא מדובר בכשר אורגינל
כי בכשר המקורי אין אפשרות לחבר אותו למחשב
המחשב לא מזהה אותו
וגם דרך Bluetooth אין אפשרות למצוא אותו
אני כן מדבר על כשר אורגינלי,כנראה שלא מדובר בכשר אורגינל
כי בכשר המקורי אין אפשרות לחבר אותו למחשב
המחשב לא מזהה אותו
וגם דרך Bluetooth אין אפשרות למצוא אותו
להוריד למחשב, להכניס את הצלצולים, להעביר לכרטיס מיקרו,איך אפשר להגיע לתיקיה המדוברת?
הכרטיס נכנס לי חלק, אבל הפלאפון לא קולט שיש כרטיס, זה אומר שאי אפשר?אני כן מדבר על כשר אורגינלי,
אני מדבר על אלו שהמכשיר שלהם יכול לקלוט כרטיס (לחלק זה מודבק ולחק זה עקור)
להוריד למחשב, להכניס את הצלצולים, להעביר לכרטיס מיקרו,
לאחמ"כ את הכרטיס להכניס למכשיר ואז המכשיר יכול לזהות אותו,
איך משנים ?הוראות ל208:
דבר ראשון להפוך את הבלוטוס לזמין- כשמדליקים את הבלוטוס ללחוץ הרבה פעמים על מקש האישור כיוון שהמכשיר שואל לשניה האם להפוך את הבלוטוס לגלוי.
שלב שני, כיוון שאין במכשיר תיקייה לשירים, יש שתי דרכים לשלוח, הראשון והמומלץ להעתיק את הקבצים לתיקיה בתוך הפלאפון דרך המחשב. השני זה לשנות את הסיומת של השיר ל JAR ואז המכשיר חושב שזה יישום ומקבל את זה (לאחמ"כ צריך להעביר את זה לתיקיה צלצולים).
אם זה לא מובן או שאתם רוצים גם תמונות או יישומים שרשרו כאן.
ברגע שמכניסים כרטיס המכשיר אמור לכתוב בשורה העליונה ביותר (בשורה השחורה בחלק הכי עליון במסך) טוען כרטיס SD במידה וזה לא רושם, אפשר לנסות להוציא את הכרטיס ולהכניס ברגע של ההפעלה לפעמים רק אז הוא קולט את הכרטיס,הכרטיס נכנס לי חלק, אבל הפלאפון לא קולט שיש כרטיס, זה אומר שאי אפשר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: