פגום.פגום או לא נתמך?
וזה צלצול שהעלו כאן בפרוג.
פגום.פגום או לא נתמך?
החור סתום עם דבק אבל יודעי דבר יודעים להוציא אותו ע"י פירוק מספר הלחמות וגירוד הדבק בכל אופן לא ידוע לי על כרטיס שעשה משהו ב208 כי מה שאני ראיתי שלטלפון אין שום תגובה, אשמח לשמוע על מישהו שהצליח לעשות משהו עם הכרטיס!!!ב208 החור חסום, לא?
ביאנג אם אני לא טועה הכרטיס לא נקלט
אני בטוח שיש אנשים שיכולים להחליף את הקורא הנ"ל.המקום שבו מכניסים את הכרטיס יש שם כמו שיניים מברזל שהם קוראים ומעבירים את הנתונים למכשיר
גם לי הורידו חלק מהם
על איזה טלפון מדובר?חברה אמרה לי שיש אפשרות דרך כרטיס. האם באמת אפשר? (דרך תיקיה media בכרטיס. ניסיתי ולא הלך...)
וכן אשמח לדעת איך מכניסים צלילים לנוקיה 208 כשר דרך כרטיס.
תודה רבה
יש לך סינון?פגום.
וזה צלצול שהעלו כאן בפרוג.
לא מחייב שה'נוקיה' הרס את התוכנה, ייתכן והניקוי של הדבק לא נעשה כמו שצריך - ואז הכרטיס ניזק פיסית.היה לי 208 ואחרי שגירדתי את הדבק, הכנסתי כרטיס תקין לגמרי, והנוקיה פשוט הרס לי אותו !
ואחר כך המחשב פשוט לא קרא אותו !
כך שתזהרו בזה !
ממש לא.יש לך סינון?
יכול להיות שהוא עושה משהו להורדה, מכיון שאחרים כתבו פה שלהם זה עובד טוב.
עשיתי את זה בהמון טלפונים ואף כרטיס לא נהרס לי!!!היה לי 208 ואחרי שגירדתי את הדבק, הכנסתי כרטיס תקין לגמרי, והנוקיה פשוט הרס לי אותו !
ואחר כך המחשב פשוט לא קרא אותו !
כך שתזהרו בזה !
mp3איזה קובץ זה היה לפני שהחלפת לjar?
כן.מחקת את הסיומת שהוספת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: