אני מחפש את זה בשביל מישהו אחר, אם אמצא אעלה בשמחה. (רק איך אתה חושב להכניס אותו למכשיר...?)אשמח אם מישהו יעלה אותו, כך שיהיה לי איך לחבר אוזניה
שוב - מדובר בבלוק בגוף צריבת התכנה כנראה, כי אני לא מוצא קובץ פקודה או משהו דומה לזה בכל רחבי ספריות המערכת שלו.שנית אני סובל מאותה הבעיה בc2, לאחר שהחזרתי את התפריט של הבלוטוס, ואולי גם פה מישהו יוכל לעזור
כדי לשנות לחלוטין את הגרסה של המכשיר (בנוקיה זה לא משנה את מס' הIMI), צריך תכנה פשוטה וכמה קבצים. זה צורב גרסה חדשה למכשיר. ומכיון שהIMI לא משתנה, סים כשר עדיין יעלה עליו. (מה שאני מזדעק עליו, הוא שמכשיר חדש כזה -לא מחודש, חדש!- נמכר כיום ב1200ש"ח. ופריצת סים כשר שיעלה על מכשיר לא כשר עולה משהו כמו 35ש"ח!!! אז מי הולך להרוס כזה מכשיר?!).אני מכיר מישהו שהלך לטכנאי לא יודע בשביל מה, והטכנאי לקח את הc2 הכשר שלו והפך אותו ללא כשר, שקולט סים כשר כלומר ללא הודעות!!! ע"י משחק עם הנקודות שנמצאות ליד הסים, בדרך כלל הם חסומות עם דבק, ואצלי ואצל עוד כמה ראיתי שיש נקודה אחת מגולפת, כך שלא יהיה אפשרי לעשות זאת, אשמח אם מישהו יביא מידע בנושא.
אפשר גם בנוקיה 208 ?הצלחתי להוסיף צלצולים במכשיר יאנג כשר, ע"י יצירת תיקייה בכרטיס בשם- audio. בתוכה יצרתי תיקיה נוספת בשם-ringtones. ובתוך תיקיה זו שמתי את השירים, עם סיומת קובץ-jar. (כפי שכתבו לעיל.)
אני יעלה לך קובץ שאת השירים שאתה רוצה להכניס תכניס בתיקייה ringtones
כמדומני שהנתיב בנוקיה הוא Ringing tones בתוך Tonesאפשר גם בנוקיה 208 ?
זה גם בנוקיה 208 ?אני יעלה לך קובץ שאת השירים שאתה רוצה להכניס תכניס בתיקייה ringtones
נ.ב. אפשר להכניס גם שירים עם סיומת של mp3
העליתי את זה בארכיון כי זה לא עלה לי בתור תיקייה אבל צריך לחלץ את התיקייה ואותה לשים על כרטיס מיקרו sd יש לציין שזה לא עובד על כל מכשירי הגלקסי יאנג רק על חלק מהם תנסה ותראה
איך שהוא יצא. יש גירסה של nokia suite שהיא ישנה יותר בגירסא הזאת אפשר להעתיק ולהוציא ואולי להכניס עוד אפליקציות לא ניסיתי אז דרכה אני מתכנן להחזיראני מחפש את זה בשביל מישהו אחר, אם אמצא אעלה בשמחה. (רק איך אתה חושב להכניס אותו למכשיר...?)
אני כנראה צדיק מידי, ואני לא מוכן להשתמש בטלפון שיש בו אופציה להודעות, אם כי נגן מצלמה ובלוטוס נראה לי הקטן, כדבר נצרך שלא אסרו הרבנים כל דבר בנפרד, בכל אופן זה ניסיון אין ספק.כדי לשנות לחלוטין את הגרסה של המכשיר (בנוקיה זה לא משנה את מס' הIMI), צריך תכנה פשוטה וכמה קבצים. זה צורב גרסה חדשה למכשיר. ומכיון שהIMI לא משתנה, סים כשר עדיין יעלה עליו. (מה שאני מזדעק עליו, הוא שמכשיר חדש כזה -לא מחודש, חדש!- נמכר כיום ב1200ש"ח. ופריצת סים כשר שיעלה על מכשיר לא כשר עולה משהו כמו 35ש"ח!!! אז מי הולך להרוס כזה מכשיר?!).
כך גם אני שמעתי, ויותר נכון אני בטוח בכך, מכיוון שוועדת הרבנים חסמה והרסה בכל הנוקיות (בכל אופן השתדלה) את הדרך להגיע לאותם נקודות, אך מה שמוזר שהבנתי מדבריו, שהטכנאי לא חיבר למחשב את הפלאפון אלא עשה כמו איזה קצר שהחזיר את המכשיר לקדמותו, (נראה לי שנמחק לו העברית) ולאחר מכן היה לו מכשיר רגיל, לא כשר בעברית.ועכשיו לעניין (נכתב מסברא!): לגבי החיבורים ליד הסים - פעם שמעתי שזה עוד חיבור לכלי חיצוני (כמו מחשב), שמשמש למבנה של קופסאות צריבה (המבין יודע). אז ייתכן והוא חיבר עם חוטים מעקף לשם, ואז למחשב, ומשם הדרך לצריבת גרסה ממה קלה.
אני יכול לעשות, אבל אני לא יודע אם זה שווה לך כלכלית כי זה הרבה עבודה!!!מי עושה עבודות כאלה- של תקוני והכנסת שירים ל-208???
אני מאמין שאני יכול לעשות כזה דבר, אבל כדי לבדוק הייתי רוצה לעשות סקר שוק, כמה הייתם משלמים על כזה, דבר כך אוכל לראות אם זה שווה!!!2. ניסיתי בעבר לגרד את הדבק מהמקום של הכנסת הכרטיס ביאנג הכשר- וכנראה גרדתי שם מידי באגרסיביות והפלאפון ניזוק.
נתתי אותו אז למעבדת טלפונים והם הוציאו לי את כל החלק שקורא את הכרטיס.
עכשיו אני רואה כאן בפרוג שיש דרך להכניס שירים ליאנג דרך כרטיס (באמת ניסתי בפלאפון אחר והצלחתי). שאלתי- האם יש דרך להתקין מחדש את הרכיב שקורא את הכרטיס? כמה עולה דבר כזה?
אין עליך עבד לי מצויין!!!אחרי שהבלוטות כבוי צריך להפעיל אותו בצורה הזו: 5 לחיצות רצוף על הבלוטות' בתפריט, ומיד לחיצה על הכפתור האדום של ניתוק שיחה.
שווה לי להשקיע בזה רק מעט,אני מאמין שאני יכול לעשות כזה דבר, אבל כדי לבדוק הייתי רוצה לעשות סקר שוק, כמה הייתם משלמים על כזה, דבר כך אוכל לראות אם זה שווה!!!
הא. איני יודע כיצד המעשה אצלך, אך אצל המקרה שלי - הוא 'פיצץ' את המכשיר בנתונים עד שהוא ביקש ממנו לפנות מקום, ובין ההצעות היה היישום הנ''ל. בלי לחשוב יותר מדי הוא מחק אותו....איך שהוא יצא
שוב, אלו דברים שניתן לסדר (למי שמבין) בעלות אפסית לעומת המכשיר הכשר\הגרסה המקורית של וועדת הרבנים.אני כנראה צדיק מידי, ואני לא מוכן להשתמש בטלפון שיש בו אופציה להודעות, אם כי נגן מצלמה ובלוטוס נראה לי הקטן, כדבר נצרך שלא אסרו הרבנים כל דבר בנפרד, בכל אופן זה ניסיון אין ספק
צע''ג.כך גם אני שמעתי, ויותר נכון אני בטוח בכך, מכיוון שוועדת הרבנים חסמה והרסה בכל הנוקיות (בכל אופן השתדלה) את הדרך להגיע לאותם נקודות, אך מה שמוזר שהבנתי מדבריו, שהטכנאי לא חיבר למחשב את הפלאפון אלא עשה כמו איזה קצר שהחזיר את המכשיר לקדמותו, (נראה לי שנמחק לו העברית) ולאחר מכן היה לו מכשיר רגיל, לא כשר בעברית.
לא ברור לי למי הגבת...לכן זה לא שווה, אני ב100-150 הייתי חושב על זה אבל בדרך כלל מי שרוצה לפרוץ אין לו הרבה כסף כי אם היה לו... וישמן וכו' זה הסיבה שזה שוק לא ריווחי!!!
דיברת אלי?לכן זה לא שווה, אני ב100-150 הייתי חושב על זה אבל בדרך כלל מי שרוצה לפרוץ אין לו הרבה כסף כי אם היה לו... וישמן וכו' זה הסיבה שזה שוק לא ריווחי!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: