איך מכינים שניצל פשוט ומנצח?

להרגיש בבית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אחרי ניסיונות של כמה שנים הרמתי ידיים.
השניצלים שלי יוצאים קשים ולא עסיסיים.

יש לך אולי טיפים בשבילי איך להכין שניצל עסיסי ורך, לא דק מידי ולא עבה?


תודה מראש...
 

רחל 10

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
בבקשה

לדפוק חזק (בתוך נילון אז לא מתלכלך)
לטבול בקמח לבן משני הצדדים
לטבול בביצה + תבלינים
לטבול בקמח מצה
מניסיון אין על המרשם הזה
 

לאה ורחל

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
נראה לי שתכתבי איך את מכינה ואז יגידו לך מה בתהליך שללך עושה את השניצל קשה
אני לא דופקת שניצל
פשוט פורסים אותו יותר דק
טובלים בביצה טרופה עם מעט מלח
ובפרורי לחם ופפריקה
ומטגנים
 

למדן בגן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
פירורי לחם יותר טעימים מקמח מצה.
לטעמי, בכל אופן......

להוסיף לפירורי לחם קצת שבבי תפו"א (נמכר בשקית גדולה ב- 10 ש"ח)
מוסיף לזה פריכות לא רגילה
מומלץ לנסות!!!
 

ירוק מנטה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
לטגן את השניצל במשך 10 עד 15 שניות!!!
לא יותר!!!

פתרון שהשמן לא ישרף - להניח גזר בתוך השמן וכשהגזר נשחר להחליף לאחר.
 

מאושר

משתמש רשום
יש לי מתכון פצצה!!
מהסבתא של בעלי:
מכינים רביכה (המרשם בהמשך)משרים בה את השניצלים (הדפוקים) בערך 12 שעות. (אני משרה אפילו יותר ככל שאני משרה יותר רך יותר.)
אח"כ מטגנים עם פרורי לחם רגילים. על אש בינונית.
המרשם לרביכה: לכמות של חזה אחד (ז"א כל החזה מעוף אחד)
2 ביצים
2 כפות מיונז
כפית חרדל
כפית קטשופ
כפית+ שום כתוש
כף שטוחה אבקת מרק עוף.

תנסי לא תתחרטי!
 

נעמי קרלינסקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
להכניס בבלילת הביצה קטשופ-
מנסיון יוצא טעים בהרבה!!!
 

שושי מביתר

משתמש מקצוען
לפי מה שנראה, את פשוט מטגנת אותם על אש מידי קטנה ומידי הרבה זמן, אש בינונית - גדולה - זה מה שהשניצל צריך.
 

BOMERANG

פיתוח אתרים ומיתוג עסקי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
נכתב ע"י nomi123;1738953:
להכניס בבלילת הביצה קטשופ-
מנסיון יוצא טעים בהרבה!!!

אני מכניסה בבלילת הביצה חרדל-
יוצא ליגה!
ועדיף פרורי לחם מוזהבים.
לארוע חגיגי מערבים בפרורי לחם שומשום.
 

שירה בנט

משתמש צעיר
בעל חנות בשר אמר לי שיש לאנשים טעות שמטגנים הרבה זמן.מספיק כמה דקות מכל צד על אש יחסית גבוהה
 

DigiTali

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
לטגן על אש נמוכה - לוקח טיפה יותר זמן אבל לא נשרף ונהיה קשה אלא רך ופריך...
לדפוק היטב, לדאוג שהפרוסות תהינה דקות...
פשוט לטבול בביצה מטובלת היטב - בכל תבליני הארץ - שום, פפריקה, מלח, פילפל שחור ועוד(גם אם שמים הרבה זה מורגש בעדינות ממש) ואז לטבול בפרורי לחם (הכי פשוטים לדעתי הכי טעים)
והעיצה הכי טובה, לא נעים - מלא שמן!! רק אז זה יוצא עסיסי באמת..... סורי!! זה בעיקר לבעלי...
 

BOMERANG

פיתוח אתרים ומיתוג עסקי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
כל חזה עוף טוב לו טיגון על אש גדולה
מעט זמן מכל צד- עד שהצבע הופך ללבן ומרגיש רך בנעיצת מזלג
 

גאונה

משתמש מקצוען
אני מוסיפה לביצה מעט חמאת בוטנים מלוח או טבעי
וכמובן פרורי לחם מוזהבים
יוצא מאוד קריספי
 

ירוק מנטה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י שירה בנט;1739003:
בעל חנות בשר אמר לי שיש לאנשים טעות שמטגנים הרבה זמן.מספיק כמה דקות מכל צד על אש יחסית גבוהה

כמה שניות בכל צד.
 

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י לאה ורחל;1738939:
נראה לי שתכתבי איך את מכינה ואז יגידו לך מה בתהליך שללך עושה את השניצל קשה

רק כך תוכלי לעלות על הסיבה.
כי אני רואה שיש כאן שמבשלות על אש נמוכה ויש על גבוהה ועדין לא יוצא להן קשה.
יש שדופקות ויש שלא.

מלמעלה אני חושבת שזו באמת תוצאה של טיגון יתר. ברגע שמוכן- להוציא.
 

יעל אייזיקוביץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
או של שימוש בעוף מעובד וגרוע
קשה להרוס שניצל טרי אז חייבת להיות סיבה
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י מאושר;1738948:
יש לי מתכון פצצה!!
מהסבתא של בעלי:
מכינים רביכה (המרשם בהמשך)משרים בה את השניצלים (הדפוקים) בערך 12 שעות. (אני משרה אפילו יותר ככל שאני משרה יותר רך יותר.)
אח"כ מטגנים עם פרורי לחם רגילים. על אש בינונית.
המרשם לרביכה: לכמות של חזה אחד (ז"א כל החזה מעוף אחד)
2 ביצים
2 כפות מיונז
כפית חרדל
כפית קטשופ
כפית+ שום כתוש
כף שטוחה אבקת מרק עוף.

תנסי לא תתחרטי!


אין על המתכון הזה!!!
ואם לא תספרי שזה מכיל חרדל ומיונז - אפחד לא ידע (פשוט זה היה החשש שלי :D )
זה עושה את זה עסיסי בצורה לא רגילה!
 

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
פעם שאלתי קייטרינג איך השניצלים שלו רכים ועסיסיים, הוא אמר לי שהסוד זה טיגון קצר בשמן עמוק
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה