איך מכינים שניצל פשוט ומנצח?

ביקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
גם אני אופה ולא מטגנת. כולם אוכלים ומבקשים עוד!
לא חבל על העבודה שלכן? לוקחות עוף, מוצר בריא וטוב, והורסות אותו עם הטיגון?
זה פשוט חבל לתת לילדים מאכל מטוגן וכל כך שמן כשאפשר את אותו דבר, כמעט אותו טעם, ובקלות רבה הרבה יותר!
כנל גם לגבי קציצות עוף - גם אותן אני אופה בתנור ויוצא מעדן.
 

חנה4

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
כנ"ל רק בתנור הכי פשוט וטעם כמו של חתונות (שמה לעשות, זה ההגדרה הכי מחמיאה לשניצלים)
טובלים רק בשמן, אח"כ בפירורי לחם מוזהבים, לסדר אחד ליד השני על תבנית.
מחממים תנור על הכי גבוהה (לא גריל), מכניסים את התבנית ל10 דקות, הופכים ואופים עוד 5 דקות, בלי לכסות.
זהו, מדהים, הכי קל והכי טעים ועסיסי שיש.
שווה לנסות.
 

להרגיש בבית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י סטאזרית;1739766:
ממליצה לנסות בתנור-

משרה את השניצלים בשמן + פפריקה +גריל עוף+ שום כתוש + חרדל + מעט מלח (ניתן לבחור רק חלק מהתיבלון) - למשך כחצי שעה
טובלת בפירורית זהב + שומשום (כן, כן, ללא ביצה!)
מסדרת בתבנית שכבה אחת
אופה:
20 דקות בחום מקסימלי - בתבנית מכוסה בנייר אלומיניום
10 דקות להנמיך את הטמפרטורה ל-120 מעלות - ללא הכיסוי

הרבה יותר קל ובריא ממטוגן ולא פחות טעים (יוצא כ"כ רך בפנים -שלילדים צעירים - זה יותר מתאים ממטוגן)

היתה תקופה שניסיתי בתנור והם ממש לא יצאו מוצלחים.

זה אומנם הרבה יותר בריא והרבה פחות עבודה אבל א"א להשוות בין טיגון לאפיה.
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י להרגיש בבית;1740953:
היתה תקופה שניסיתי בתנור והם ממש לא יצאו מוצלחים.

זה אומנם הרבה יותר בריא והרבה פחות עבודה אבל א"א להשוות בין טיגון לאפיה.

את מוזמנת אלי ביום שני הבא, אין כמו הטעם של האפוי! (כשאני מנסה "לפנק" ולטגן, מתלוננים שהאפוי יותר טוב, ואצלי אניני טעםםםם)
 

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י chanak4;1739801:
כנ"ל רק בתנור הכי פשוט וטעם כמו של חתונות (שמה לעשות, זה ההגדרה הכי מחמיאה לשניצלים)
טובלים רק בשמן, אח"כ בפירורי לחם מוזהבים, לסדר אחד ליד השני על תבנית.
מחממים תנור על הכי גבוהה (לא גריל), מכניסים את התבנית ל10 דקות, הופכים ואופים עוד 5 דקות, בלי לכסות.
זהו, מדהים, הכי קל והכי טעים ועסיסי שיש.
שווה לנסות.

זה באמת הכי טעים, עד שקלטתי שהביצים הן אלו שהורסות את הטעם...
וממש קל
קראתי שמישהי כתבה לטבול קודם בקמח ואז בשמן ופירורים, אבל לא יודעת אם זה באמת מוסיף כמו שהיא אמרה.
 

Malki.A

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
לא קראתי את כל האשכול
אצלינו בבית השניצל מדהים בטעמו

שניצל דפוק דק או חתוך דק
לטבול בביצה ולנער
ומיד לטבול בפרורי לחם מוזהבים בתוספת שומשום ליופי
לטגן בשמן עמוק דקה מכל צד על אש גבוהה

וכמובן להכניס את השניצל כשהשמן רותח

בתאבון שווה ניסוי
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אם כבר דיברו על שניצל בתנור...
אני עושה לפעמים שניצל פרוס לרצועות, 2 בצל גדולים חתוכים לרצועות וחב' פטריות פרוסות
מתבלת במרק עוף, כורכום, מעט פפריקה, מלח ופלפל קצת שמן וקצת מים- ובתנור עד להזהבה

יוצא נפלא!
 

ניקול

משתמש מקצוען
נכתב ע"י Ayalam;1739697:
רק אני טובלת קודם בפירורי לחם ואח"כ בביצה?
לדעתי סופג פחות שמן
נכתב ע"י Ayalam;1739697:
וכמו שכתבו קודם- פורסת את השניצלים דק, טיגון מהיר על אש גבוהה
יותר רך ועסיסי

גם אני עושה כך.
קודם מעסה בחרדל. אח"כ פרורי לחם כלשהם. בסוף ביצה.
נסו גם אתם!! :)


ולפותחת האשכול (סליחה, שכחתי מה הניק :))- האש צריכה להיות גבוהה כל זמן הטיגון!
הטעות שלך היא שאת מנמיכה אותה
שימי לב לגוון השניצלים- הם צריכים להיות בגוון זהוב, ולא חום.
יש איזו אשליה (לדעתי) שהשניצלים נראים יותר בהירים כשהם בתוך השמן. תוציאי אותם רגע לפני שהם נהיים חום כהה. על הצלחת הם ייראו בגוון מצוין.

ולמי שהמליצה כאן על קמח מצה- אני קצת מתפלאת. כי קמח מצה מייבש...

בהצלחה לכל המטגנות
שיצאו לכם מלא שניצלים טעימים ודפוקים! :D
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני חותכת את החזות לרצועות, מכינה תערובת של פרורי לחם מוזהבים, פפריקה מתוקה, מעט מלח ושום גבישי, טובלת את החזות (אסור שיהיו קפואים)
מסדרת בתבנית, מטפטפת שמן מלמעלה, אופה על 200 מע' 10 דק' הופכת לעוד דקה,
אני מכינה גם לשמחות גדולות במשפחה, זה נעלם מייד...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה