פשוט הם מבשלים את זה בערך 12 שעות ועוד על הפלטה 24 שעות, והמתכון שלי הוא, לטגן בצל לפני שמזהיב, לשים כף סילאן ו3 כפות סוכר, כשהסוכר משחים להניח כוס מים, לשים תפו"א שושעית וכו', לפעמים אני גם מניח ראש שום קלוף, אח"כ אני שם מים, כפית על האש, כפית וחצי גריל עוף, 2 כפיות פפריקה חריפה, 1 כף פפריקה מעושנת, לפעמים אני שם קצת אגוז מוסקט או כמון, 2 כפות אבקת מרק, ומלח ופלפל, ופפריקה עד שנהיה אדום חלש המים, וכף סוכר, לאלה שאוהבים מתוק ניתן להוסיף טריקאי וסויה,
אני מבשל כשעה שעתים ואח"כ על הפלטה,
וקישקע, אני מכין כוס קמח שליש כוס שמן וחצי כוס מים, ואח"כ מוסיף לפי הצורך, פפריקה מתוקה ואבקת מרק, מערבב, וכשהסיר מפעפע מכניס לסיר בלא שקית, ויוצא טעים אש