עזרה איך מכינים צ'ולנט "כמו של החנות"

מצב
הנושא נעול.

אחג

משתמש מקצוען
את לא חוששת...? בריאות וכו'
במשך הבישול או בהשריה?
אקמול לא נחשב לתכשיר שמסוכן או לא בריא, אא"כ הוא נצרך בכמות גדולה ויומיומית, לא כדור אחד לסיר צולנט לכל המשפחה (בבית ממוצע הולך כמה כדורים בשבוע על כאבי ראש וכו')

במהלך הבישול, אחרי הוספת המים ורתיחתם.
 

נחמה פנינה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אגב אני מניחה את הבשר אחרי שהצונט מבעבע,

(לאחרונה התחלנו לשים חצי כנף הודי נותן טעם משובח מאוד והבשר מאוד רך)
 

אחג

משתמש מקצוען
אבל יש עוד משהו שמאוד מוסיף למרקם, וזה לטגן היטב את הבשר והבצל, להוסיף תבלינים (גם הסילאן) ואחרי כחצי דקה להוסיף מים ואת הקישקע ואז לבשל כמה שעות, ורק לאחר מכן להוסיף שעועית ותפו"א,
אגב, מאוד מוסיף לטעם של הבשר לשים פלפל שחור גרוס על הבשר מיד אחרי הטיגון, יחד עם הסילאן, אבל חייבים להיזהר לא לטגן את זה יותר מחצי דקה/דקה אחרי התבלינים והסילאן, כיון שהסילאן עלול להיחרך מהר...
 

הארז

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
מצחיק
אבל לקרוב משפחה שלי יש צ'ונטיה מפורסמת מאד באחת הערים..
את המתכון הוא לקח במקור מאשתי ופשוט הכפיל כמויות
מדי פעם הוא מגיע לאכול אצלנו,כי לא יוצא לו מדוייק..
נ.ב. הוא מכין עשרות סירי ענק כל סופ"ש..
תגלה לנו מה המתכון?
 
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיא

א הַלְלוּיָהּ אוֹדֶה יי בְּכָל לֵבָב בְּסוֹד יְשָׁרִים וְעֵדָה:ב גְּדֹלִים מַעֲשֵׂי יי דְּרוּשִׁים לְכָל חֶפְצֵיהֶם:ג הוֹד וְהָדָר פָּעֳלוֹ וְצִדְקָתוֹ עֹמֶדֶת לָעַד:ד זֵכֶר עָשָׂה לְנִפְלְאֹתָיו חַנּוּן וְרַחוּם יי:ה טֶרֶף נָתַן לִירֵאָיו יִזְכֹּר לְעוֹלָם בְּרִיתוֹ:ו כֹּחַ מַעֲשָׂיו הִגִּיד לְעַמּוֹ לָתֵת לָהֶם נַחֲלַת גּוֹיִם:ז מַעֲשֵׂי יָדָיו אֱמֶת וּמִשְׁפָּט נֶאֱמָנִים כָּל פִּקּוּדָיו:ח סְמוּכִים לָעַד לְעוֹלָם עֲשׂוּיִם בֶּאֱמֶת וְיָשָׁר:ט פְּדוּת שָׁלַח לְעַמּוֹ צִוָּה לְעוֹלָם בְּרִיתוֹ קָדוֹשׁ וְנוֹרָא שְׁמוֹ:י רֵאשִׁית חָכְמָה יִרְאַת יי שֵׂכֶל טוֹב לְכָל עֹשֵׂיהֶם תְּהִלָּתוֹ עֹמֶדֶת לָעַד:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

מלכות ה' • אתגר 119

לוח מודעות

למעלה